Connect with us

10 animale incredibile care au rezolvat crimele pe care oamenii nu fost în stare să le rezolve!

Animale de companie

10 animale incredibile care au rezolvat crimele pe care oamenii nu fost în stare să le rezolve!

10 animale incredibile care au rezolvat crimele pe care oamenii nu fost în stare să le rezolve!

Misterul ne atrage mereu curiozitatea, ne fascinează până e rezolvat. Cazurile supranaturale sau teoriile conspiraţioniste sunt destul de distractive pentru omul de rând.

Se întâmplă ca unele mistere să aibă o explicaţie extrem de banală. Există, totuşi, nişte cazuri care rămân nerezolvate, poate pentru totdeauna, şi de cele mai multe ori acestea sunt cele mai intrigante.

Dacă ar fi să ne gândim la cei care le rezolvă, ei bine, nu ne-am gândi niciodată la animale. Se pare că există cazuri atât de speciale, încât animalele simt că îi pot ajuta pe cei care au cea mai mare nevoie.

Animalele sunt cunoscute pentru că oferă confort, companie şi o stare de fericire generală. Se pare că acestea sunt capabile să facă mai mult de atât, pentru că animalele de companie sunt capabile să ajute la rezolvarea unei crime în moduri pe care nimeni nu le credea posibile.

Iată care sunt câteva dintre acestea:

1. Pasărea Cockatoo
Kevin Butler, nativ din Texas era un fan atât de mare NBA încât şi-a numit pasărea Larry Bird. Prietenii lui Kevin au susţinut că pasărea îi era foarte devotată. În 2001, casa lui Butler a fost spartă şi cel din urmă ucis, dar se pare că Larry Bird a încercat să îl apere, fiind rănit.

Unul dintre suspecţi, Daniel Torres a negat că a fost implicat în orice fel până când procurorii i-au rezentat dovezi care conectau ADN recuperat de la pasărea Larry Bird. Acest ADN a fost recuperat din ciocul păsării, atunci când aceasta încerca să îşi apere stăpânul.

În timpul procesului, pasărea a fost declarată ca un martor solid, iar Torres a fost condamnat pe viaţă la închisoare.

Citește și:   Își taie sutienul vechi și reușește să facă ceva UIMITOR - toate FEMEILE vor vrea GARANTAT să facă la fel

2. Pitbull-ul Chief
În 1998, un cuplu din Seattle şi câinele lor au fost găsiţi morţi în casa lor. În timpul procesului, suspecţii Ken Leuluaialii şi George Tuilefano au fost surprinşi să afle că procurorul avea pregătită o dovadă specială: ADN-ul câinelui Chief.

Pe hainele acuzatului s-au găsit urme de sânge de căţel, iar specialiştii au realizat că ADN-ul se potrivea direct cu ce al câinelui ucis. În argumentul de început, procurorul Tim Bradshaw a spus că “ ironia este tocmai faptul că martorul care nu a putut să vorbească nici atunci când era în viaţă, ne va prezenta cea mai elocventă dovada.”

3. Două pisici
Când deţinătoarea unui magazin de animale de companie a dispărut în 1989, familia ei s-a gândit la ce este mai rău. Din păcate, suspiciunile lor au fost corecte: după aproape trei săptămâni de căutări, cadavrul ei a fost găsit pe marginea unui drum din Pennsylvania.

Poliţia s-a concentrat pe fostul soţ al acesteia, Robert Auker, cel care, se altfel, o urmărise cu o săptămână înainte de dispariţia acesteia. Camerele de supraveghere au surprins în vecinătate o maşină care semăna cu maşina lui, un Chevrolet Celebrity, iar părinţii lui au declarat că acesta a curăţat maşina într-un mod extrem de meticulos înainte să o vândă.

În ciuda eforturilor sale, autorităţile au descoperit mai multe fire de pisică, iar acestea au fost identificate ca fiind firele de păr de la cele două pisici ale victimei. Firele de pisică au fost descoperite şi pe hainele pe care Auker le purta în ziua în care Lori a dispărut. Acesta a primit pedeapsa cu moartea.

4. Papagaliţa Hara
Hara a fost singurul martor al crimei lui Neelam Sharma din 2014; atacatorul a ucis şi câinele familiei care latră încontinuu în timpul atacului. Văduvul Vijay Sharma, editor al unui ziar Hindi, nu putea să ofere poliţiştilor niciun suspect solid.

Citește și:   Au încercat să încalce regulile casei, însă modul în care au făcut-o a provocat o sesiune de RÂSETE ZDRAVENE

Bineînţeles că totul s-a schimbat atunci când cumnatul acestuia a observat că papagalul Hara devenea extrem de agitată atunci când nepotul lui, Ashutosh venea în vizită – sau chiar când numele lui era menţionat în conversaţie.

Viijay a anunţat poliţia şi Ashutosh a confesat totul. Acesta plănuia doar să fure câte ceva din casă, dar a ajuns să ucidă. Acesta a avut un complice şi planul lor era simplu. Cei doi urmau să fure nişte bani din casă şi alte lucruri de valoare, dar i-a fost frică să nu fie recunocut de mătuşa lui, aşa că a ucis-o.

Poliţiştii au explicat, mai târziu, că ceea ce le-a atras atenţia şi mai tare a fost un semn ciudat provenit de la o muşcătură pe corpul lui Ashutosh şi că asta le-a atras atenţia.

5. Un greiere fără nume
În timp ce nu poate fi numit chiar un animal de companie, o insectă a murit dintr-o cauză nobilă. O crimă din Texas, din 1985 nu prezenta prea multe dovezi – dar totul a fost salvat de un greiere care s-a găsit pe trupul victimei căruia îi lipsea un picioruş.

Investigaţiile următoare ale unui suspect au demonstrat că acesta avea un picior de insectă lipit de pantaloni. Când specialiştii au asamblat insecta, au fost convinşi că au găsit vinovatul. Suspectul a fost condamnat.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Animalele de companie sunt minunate şi iată că ajung să salveze situaţii imposibile!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Animale de companie

Sus