Connect with us

11 câini care trebuie să înceteze să înghită albine. Numărul 7 este adorabil, dar dureros!

Animale de companie

11 câini care trebuie să înceteze să înghită albine. Numărul 7 este adorabil, dar dureros!

11 câini care trebuie să înceteze să înghită albine. Numărul 7 este adorabil, dar dureros!

Putem spune că vorba -curioșii mor repede- este foarte adevarată. Tocmai acest proverb este cel care guvernează și imaginile de mai jos. Câinii din imagine nu au știut că albinele sunt destul de periculoase și s-au trezit cu fălcile umflate.

Câinii sunt, probabil, animalele preferate de companie ale oamenilor. Sunt loiali, sunt amuzanţi şi te ajută în cele mai grele momente. Oricare ar fi mărimea lor, câinii te apreciează şi te iubesc necondiţionat.

Simt mereu nevoia să ofere şi să primească afecţiune, iar asta îi face să fie consideraţi ca un membru al familiei. Aceştia stau mereu pe lângă tine, chiar dacă au câteva kilograme sau câteva zeci de kilograme.

Acesta este şi cazul câinilor de mai jos care nu ştiu cum să îşi exprime afecţiunea decât prin a căuta să stea în poala stăpânilor, chiar dacă sunt imenşi! Factorul umoristic reiese din ideea că aceştia habar nu au că nu prea au loc în zona aleasă şi sunt extrem de inocenţi!

Unele rase de câini sunt mult mai rare, iar multe dintre exemplele de mai jos se încadrează în unicitatea raselor, deşi, orice câine, fie că este de rasă sau nu, are multă iubire de oferit! Iată care sunt câteva dintre cele mai speciale râse:

1. Saluki

Saluki este o rasă de câine foarte veche. Acesta câine poate fi considerat un descendent al ogarului egiptean. Se pare că un schelet al acestui câine a fost descoperit tocmai în Siria de Nord, și prezența sa ar data încă din anul 2500 înainte de Hristos.

Inițial, numele său era Ogarul Cenușiu Persan, dar ulterior, a primit numele Saluki, după cetatea arabă Saluki. Estea una dintre cele mai vechi rase de câine care a fost domesticită de om.

Citește și:   Dacă nu ar fi fost FILMATE nu ar fi crezut nimeni că sunt ADEVĂRATE! Iată cele mai amuzante și mai surprinzătoare imagini!

Se pare că un studiu din anul 2004 a descoperit și că aceasta a fost una dintre primele rase de câine care și-au făcut loc pe lângă casa omului. Tot Saluki este rasa de câine care are gene comune cu lupul.

Dacă vrei să-ți cumperi acest câine ca și tovarăș de companie, trebuie să ai un buget cu adevărat fantastic, întrucât el costă 2.500 de dolari. Nu degeaba doar oamenii bogați și-l pot permite!

2. Câinele Orhidee Incaşă Peruviană

Acest câine nu e ca oricare altă rasă. El se face remarcat prin lipsa de păr, care fac oamenii să întoarcă mereu capetele atunci când zăresc un reprezentant al acestei rase. Câinii fără păr sunt rase foarte rare, însă câinele Orhidee Incașă Peruviană este și mai rară de atât. Se pare că acesta ar fi fost câinele național al statului Peru.

Este, de asemenea, o rasă de câine antică. Experții cred că acesta datează de prin anii 750 înainte de Hristos. Atunci când cuceritorii spanioli au ajuns în teritoriul Incaș, au observat foarte rapid câinii fără păr.

Statul Peru este mândru de faptul că acest câine care arată neobișnuit a devenit rasa care-i reprezintă, în anul 2001. Dacă ești interesat să-ți achiziționezi un astfel de câine, trebuie să te aștepți la costuri foarte mari. Numai câinele în sine costă între 400 și 600 de dolari, însă întreținerea sa este la fel de costisitoare.

3. Azawaki

Acest câine este originar din zonele aride ale Saharei. A fost crescut de către populația ce poartă numele de Tuareg, fiind special folosit la vânătoare, dar și ca animal de pază.

Citește și:   Sunt fotografii atât de ADORABILE cu copiii și pisicuțele lor încât îți vor ÎNMUIA INIMA

Astăzi, este destul de greu să mai întâlnești o astfel de rasă de câine. Azawaki este un câine de talie mare, înalt, zvelt și suplu. Capul său este destul de mic și îngust, ceea ce-l face să arate puțin cam caraghios.

Dar Azawaki este un câine foarte inteligent, independent, curajos și mândru. Este foarte agil când vine vorba de vânătoare, și are o bună rezistență fizică. De asemenea, poate fi blând și afectuos cu stăpânul său, iar crescut în cadrul unei familii, acesta poate deveni și foarte jucăuș.

Însă cu străinii, este un câine destul de rezervat, chiar pe alocuri agresiv.

Prețul acestui câine este de 3,000 de dolari și chiar mai mult.

4. Akita Inu

Această rasă a apărut undeva în secolul al XVII-lea, și avea menirea de a vâna urși în provincia Akita din Nord-Estul Japoniei. Câinii Akita sunt considerați un simbol național al Japoniei.

Ei pot fi câini de pază, de aport, de companie, având multiple utilizări. Este una dintre cele 7 rase de câine declarate monumente ale naturii în Japonia. Akita are o înfățișare impunătoare, întrucât se bucură de o simetrie perfectă a trăsăturilor.

Ca personalitate, este un câine foarte inteligent, mândru, ascultător, curajos, și are un puternic instinct de vânătoare.

Nu latră foarte mult, dar este protector cu copiii și foarte devotat stăpânului. Nu prea are încredere în străini. Prețul pentru un Akita Inu poate varia între 1500-4500 de dolari.

Pentru seria completă a imaginilor, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Animale de companie

Sus