Connect with us

15 imagini cu pisici care nu au vrut să apară în pozele stăpânilor și care au un rezultat prea nostim

Animale de companie

15 imagini cu pisici care nu au vrut să apară în pozele stăpânilor și care au un rezultat prea nostim

15 imagini cu pisici care nu au vrut să apară în pozele stăpânilor și care au un rezultat prea nostim

Te-ai întrebat vreodată de ce pisicile tale nu sunt cooperante atunci când faci poze? Cel mai sincer răspuns are legătură, probabail, cu faptul că acestea nu sunt singure în fotografia respectivă, că nu sunt în centrul atenţiei.

Toată lumea ştie că pisicile sunt puţin mai egoiste şi că îşi doresc să fie adorate de către stăpânii lor, aşa că nu le place deloc atunci când sunt obligate să facă ceva. Imaginile de mai jos reflectă asta mai bine decât orice.

Dacă selfie-ul este ceva ce ne caracterizează foarte tare în prezent, ei bine, pisicile nu vor să accepte aşa ceva şi se împotrivesc din răsputeri, sau din gheruţe. Acestea sunt triste, sunt agresive de cele mai multe ori şi nu se simt deloc confortabil cu ceea ce se întâmplă.

Totuşi, cine nu vrea să facă un selfie cu animalul lor de companie? Orice stăpân este mândru de animalul lui, aşa că îşi doresc să facă cât mai multe fotigrafii cu el, chiar dacă cele cu pisici nu ies atât de… artistice.

Pisicile au un mod foarte interesant de a se purta cu stăpânii lor, aşa că nu ne este de mirare că imaginile pe care le veţi vedea mai jos vă vor amuza complet. Cine nu ar vrea să ajungă să facă o poză atât de frumoasă cu pisica încât să o folosească pe post de felicitare?

Pisicile nu sunt posesoare de telefoane de tip smartphone, în principal din cauza faptului că nu este ușor să le utilizezi atunci când ai lăbuțe.

Citește și:   Ce se întâmplă când vrei să faci o poză de grup cu .... URSULEȚI PANDA!

Însă, dacă ar deține un telefon, cu siguranță că l-ar folosi pentru a face farsă unor câini cu care s-au certat, ar ignora apelurile de la stăpânii lor oameni și ar căuta pe Google cele mai bune strategii pentru a conduce lumea.

Ceea ce nu ar face nici măcar în ruptul capului ar fi să își facă selfie. Pentru că, precum vei vedea mai jos, pisicile chiar urăsc să își facă fotografii singure.

În compilația următoare, vei vedea fotografii în care pisicile refuză să zâmbească, altele sunt de-a dreptul înfricoșate de gândul de a fi fotografiat, în timp ce altele te vor ataca dacă încerci să obții un instantaneu cu ele.

Adu-ți aminte de faptul că animalele nu sunt jucării. așa că nu le forța să facă ceva care le-ar putea face să se simtă inconfortabil.

Când vine vorba de preferințele oamenilor în materie de animale, lumea se împarte în două grupuri care se exclud reciproc: iubitorii de câine și iubitorii de pisici. Acest articol se adresează în mod special iubitorilor de pisici și a celor care au în casă o felină – sau mai multe.

Există un motiv întemeiat pentru care se spune că pisicile sunt cele mai bune animale de companie pe care le-ai putea avea. Felinele au o putere de vindecare de pe urma căreia pot beneficia atât tinerii, cât și bătrânii.

Câinii sunt într-adevăr minunați și prietenoși, dar pisicile necesită mai puține eforturi de întreținere și creștere – în plus, acestea oferă beneficii importante de sănătate proprietarilor lor. Haideți să descoperim care sunt acestea!

Citește și:   Top 4 cele mai pasionale zodii! Crezi că-i poți face față în așternuturi celei de pe locul 2?

În primul rând, un studiu recent a constatat că torsul pisicilor este pură terapie, din punct de vedere medical. Acesta variază între 25-150 Hz, și reprezintă o gamă terapeutică pentru ființele umane.

În plus, proprietarii de pisici vizitează mai puțin cu 40% medicul de familie, spre deosebire de restul oamenilor. De asemenea, oamenii care au o pisică sunt mai puțin susceptibili să aibă tulburări de somn și prezintă un risc mai scăzut în privința problemelor cardiace.

Există un motiv pentru care pisicile sunt ținute în spitale și centrele de îngrijire pentru oameni. Se pare că vibrațiile produse de torsul lor ajută la:

Îndepărtarea durerilor
Creșterea osoasă
Repararea musculaturii sau a tendoanelor
Inhalarea sănătoasă sau vindecarea condițiilor astmatice
Vindecarea rănilor și reducerea umflăturilor
Îmbunătățirea mobilității articulare

Mai mult decât atât, pisicile au darul de a relaxa, din punct de vedere spiritual, ființele umane. Compania unei pisici poate fi benefică atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, având un efect spiritual calmant pentru proprietar. Prin urmare, există o reducere a nivelului de stres pentru proprietarii acestor animale de companie.

Pentru seria imaginilor complete, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Animale de companie

Sus