Connect with us

5 situații super ciudate în care animalele au văzut lucruri pe care stăpânii lor nu le-au văzut!

Animale de companie

5 situații super ciudate în care animalele au văzut lucruri pe care stăpânii lor nu le-au văzut!

5 situații super ciudate în care animalele au văzut lucruri pe care stăpânii lor nu le-au văzut!

Oare pot animalele noastre de companie să simtă supernaturalul? Chiar dacă nu există nicio dovadă exactă, cei mai mulţi oameni tind să creadă că este adevărat. La urma urmei, cele mai multe animale au o vedere şi un auz mult mai bun decât majoritatea oamenilor, aşa că ar avea sens ca acestea să vadă sau să audă lucruri care nouă ne sunt invizibile.

Se pare că multe mituri antice şi legende au predat animalelor puteri mistice şi în unele dintre ele pisicile şi câinii sunt considerate suflete care conduc sufletele noilor decedaţi în viaţa de apoi. Toţi deţinătorii de animale de companie şi-au observat animăluţul în timp ce acesta avea un comportamnt ciudat şi dubios şi s-au întrebat dacă oare aceştia sunt în stare să vadă ceva ce noi nu putem vedea. Alte poveşti de-ale oamenilor în ceea ce priveşte animalele de companie au tins spre credinţa că acestea au un fel de superputere, o abilitate supernaturală de a simţi invizibilul.

Spre exemplu, mai mulţi autori au folosit acest subiect pentru cărţile lor, ca şi Peggy Schmidt care a scris în cartea sa povestea unei femei care, după ce a murit, a lăsat în urma şase câini şi şase pisici. Martorii susţin că spiritul femeii vine şi vizitează animalele în fiecare zi, pentru că animalele se adună într-un singur loc, în fiecare zi, pisicile torc şi îşi arcuiesc spatele şi câinii se tăvălesc pe jos şi stau cu burta în sus, ca şi cum i-ar mângâia cineva.

Vor exista mereu aceeia care sunt sceptici până la capt şi care atribuie comportamentul ciudat al animalelor vremii proaste, gândacilor şi altor explicaţii logice. Din păcate, este imposibil să ştim cine are dreptate în această situaţie. Nu ar strica să ne păstrăm minţile deschise. Iată câteva dintre experienţele adevărate ale oamenilor care i-au făcut să creadă în faptul că animalele lor simţ spiritele şi văd ceea ce noi nu vedem:

Citește și:   5 zodii care nu pot fi acuzate niciodată de falsitate - în ele poți avea încredere deplină!

1. Pisica Abby vede ceva ce nu îi place – se pare că pisica unei familii a simţit o entitate specială în cameră. Aceasta era foarte agitată şi stătea pe cele două picioare din spate, ca şi cum s-ar fi uitat la cineva sau la ceva. Stăpâna acesteia a verificat fiecare parte a camerei în amănunt şi că nu a găsit nimic ieşit din comun, aşa că aceasta a declarat că „poate există lucruri pe care noi nu le vedem, dar animalele pot.” Se pare că pisicile îşi folosesc ghearele pentru a se apăra pe ele însele, dar şi pe stăpânii lor de spirite.

2. O fantomă sperie un câine – un câine începe dintr-o dată să latre şi să urle la ceva invizibil în cameră. Stăpâna acesteia susţine că acesta nu a urlat în viaţa lui. Dintr-o dată, temperatura din cameră a scăzut cu zece grade. Câinele refuza să treacă de o anumită zonă a camerei şi încearcă să atragă atenţia stăpânului.

3. O pisică neagră vede o fantomă – unii oameni cred că pisicile negreu au un simţ extrem de dezvoltat în ceea ce priveşte spiritele, în special cea din această poveste. Pisicile negre pot să alunge spiritele dintr-o casă, iar unii oameni chiar cred că au puteri magice. Mai mult, din punct de vedere al mitologiei, pisicile au fost gardienii lumii de jos şi puteau deveni ghizi ai spiritelor.

Citește și:   Farsa cu tigrul în mașină. Te prăpădești de râs

4. Pisica George trăieşte într-o casă bântuită – o pisică este filmată în timp ce nu doar că se holbează în gol, dar simte nevoia să urmărească acel ceva, o prezenţa nevăzută. Dacă pisicile sunt în stare să simtă spiritele, atunci nu ne este de mirare că pisica a vrut să îl şi urmărească, mai ales dacă acesta se plimbă în mai multe locuri din casă.

Pentru a se asigura că entitatea nu îi va ameninţa teritoriul, pisica va încerca să îl alunge. Dacă asta nu funcţionează, se spune că pisica va prinde spiritul în propriul câmp de energie şi îl va ghida să iasă din casă. Chiar stăpâna pisicii a confirmat că, cel mai probabil, casa în care locuieşte este bântuită, motiv pentru că nu ne este de mirare că pisica a simţit o prezenţă.

5. Bossy, câinele paranormal – se pare că în Statele Unite ale Americii există un câine care se numeşte Bossy şi care simte prezenţa unor spirite. Stăpâna lui Bossy susţine că acesta nu lătra niciodată dacă nu simte o prezenţă paranormală în cameră. Acesta a simţit cea mai mare ameninţare paranormală pe timpul nopţii, de cele mai multe ori în dormitoarele oamenilor.

Pentru mai multe exemple şi înregistrări ale animalelor care au simţit prezenţa anumitor spirite şi au reacţionat în consecinţă, click aici:

Chiar dacă nu suntem genul de oameni care să aibă o bucurie atunci când vorbeşte despre paranormal, putem să înţelegem că animalele au un simţ deosebit. Acestea au un auz şi un văz mult mai bun decât noi, să nu mai spunem de miros.

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Animale de companie

Sus