Connect with us

Acești căței găsesc pisicile în patul lor, iar acțiunile lor te vor face să te prăpădești de râs

Animale de companie

Acești căței găsesc pisicile în patul lor, iar acțiunile lor te vor face să te prăpădești de râs

Acești căței găsesc pisicile în patul lor, iar acțiunile lor te vor face să te prăpădești de râs

Animalele de companie ne fac viața mai bună, fără îndoială, iar atunci când suntem puși în ipostaza de a ne despărți de ele, suferința nu poate fi egalată. Cel mai adesea, este vorba despre o despărțire în urma căreia nu mai există nici o șansă de reunire, căci de vină este fie moartea stăpânului, fie a animalului de companie.

În video-ul de la final, vei avea ocazia să fii martorul celor mai dureroase despărțiri dintre animalele de companie și stăpânii lor! În continuare, îți vom prezenta câteva povești care te vor face să sughiți cu lacrimi din cauza durerii pe care o ascund.

1. Wagner Figueiredo din Lima și calul său, Sereno
Wagner și Sereno au fost un exemplu de cei mai buni prieteni, până când brazilianul a murit într-un accident rutier, în 2017. Știind cât de mult însemna calul său pentru el, fratele lui Wagner a decis să-l aducă pe Sereno la înmormântarea proprietarului.

Citește și:   24 de fotografii cu căței făcute în momentul potrivit! Te ROSTOGOLEȘTI de râs!

„A fost ca și cum calul știa ce se întâmplă și voia să-și ia rămas bun”, a mărturisit Wando, fratele. „Sereno a început să meargă în jurul sicriului, mirosindu-l. Apoi, a nechezat.” În cele din urmă, s-a oprit, și-a așezat capul pe sicriu și i-a spus rămas bun proprietarului său.

2. Lynn Baker și câinele Jaden
O fetiță și-a petrecut ultimele momente alături de câinele ei Jaden, care a fost lângă ea încă din ziua în care s-a născut.

Cu lacrimi în ochi și atingând capul buldog-ului, tânăra și-a luat rămas bun de la câine, mângâindu-i capul câinelui, cu câteva clipe înainte să moară. Lynn Bakker, din Den Helder, Olanda, și-a petrecut toată viața împreună cu Jaden, iar prietenia lor a fost una specială. La vârsta de 13 ani, Jaden era surd, aproape orb, și incapabil să meargă bine, dar asta nu i-a împiedicat să se iubească și îngrijească reciproc.

3. Un bărbat și o girafă
Cine a spus că girafele nu pot fi la fel de iubitoare ca un animal de companie? Un îngrijitor de la grădina zoologică Diergaarde Blijdorp din Rotterdam și-a petrecut viața printre animalele de acolo, și s-a apropiat în mod deosebit de o girafă.

Citește și:   15 imagini cu pisici care nu au vrut să apară în pozele stăpânilor și care au un rezultat prea nostim

Bărbatul suferea de cancer în fază terminală, și era cunoscut doar sub numele de Mario, dar asta nu a împiedicat girafa să se apropie de el și să-i ofere un sărut, ca un fel de rămas bun.

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Animale de companie

Sus