Connect with us

Au aşezat un cilindru în faţa câinelui, dar când descoperă ce conţine – reacţia lui e adorabilă!

Au aşezat un cilindru în faţa câinelui, dar când descoperă ce conţine – reacţia lui e adorabilă!

Interacţiunea în lumea animalelor este cu atât mai surprinzătoare cu cât protagoniştii diferă extrem de mult ca specia dar şi ca…. talie. Un boboc de gâscă poate fi o adevărată surpriză pentru un câine impunător care încearcă să descopere ce este creatura din faţa lui.

Hugo este un câine din rasa Marele Danez în vârstă de 14 luni care a trăit într-una din zile o experienţă mai puţin obişnuită. Pe măsuţa din sufragerie câinele observă un cilindru care în mod obişnuit nu era acolo.

Ceea ce era însă şi mai ciudat era faptul că din interiorul cilindrului se auzea un zgomot necunoscut care îl făcea şi mai curios pe Hugo.

Nu mică i-a fost mirarea când stăpâna lui a scos din cilindru un boboc de gâscă mic şi pufos care încerca să se facă remarcat prin glasul ascuţit. Bobocul avea doar patru zile şi primise deja numele Darcy.

Reacţia patrupedului a fost pe măsură aşteptărilor şi ca un câine educat ce era nu a cauzat niciun rău bobocelului, ba dimpotrivă. Câinele a acceptat ca Darcy să-l ciupească de nas spre bucuria stăpânilor lor care îşi doreau foarte mult ca Hugo şi Darcy să devină cei mai buni prieteni.

Citește și:   24 de fotografii cu căței făcute în momentul potrivit! Te ROSTOGOLEȘTI de râs!

Nu ne îndoim că aşa va fi, iar câinele îl va ocroti pe micuţul boboc de gâscă tot timpul jucându-se împreună mai tot timpul. Faptul că un animal atât de mare cum este Hugo poate îndrăgi o vietate atât de gingaşă e cu atât mai frumos.

Acest lucru ne dovedeşte faptul că natura animalelor ne poate emoţiona cu astfel de momente magice.

 

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...

Mai multe din Animale de companie

Sus