Connect with us

Cele mai haiose faze cu porci. Ce animăluțe simpatice!

Animale de companie

Cele mai haiose faze cu porci. Ce animăluțe simpatice!

Cele mai haiose faze cu porci. Ce animăluțe simpatice!

Nu-i aşa că nu te poţi abţine să priveşti faze amuzante cu animale, în mediul online? Oricât ar fi de greu, este clar că animalele de companie deţin o puritate şi un mod de a ne iubi pe care nu îl putem regăsi în oameni. Fie că vorbim despre câini, pisici sau porcuşori, animalele de companie ne fac viaţa mai frumoasă în fiecare zi.

În ultima vreme, oamenii au început să privească porcii ca pe ceva mai mult decât animăluţe pe care urmează să le mâncăm, aşadar ca pe o sursă de hrană. Bineînţeles că nu vorbim despre oamenii din România care sunt carnivori adevăraţi şi care vor vedea porcul doar ca pe un ingredient pentru masa de Crăciun pentru mult timp de-acum înainte, dar nu vrem să judecăm, până la urmă este delicios.

În restul lumii, mai ales în America, oamenii au descoperit rase pe porci care nu cresc foarte mari şi care sunt extrem de drăgălaşi. În acest fel au ajuns foarte mulţi oameni să aibă ca animal de companie un porcuşor de genul acesta, pe care să-l ţină în casă, aşa cum ar ţine un căţel sau o pisică. Acest porcuşor nu doar că doarme în pat cu stăpânii lui, dar poartă tot felul de ţinute preţioase cu mândrie şi este plimbat în lesă.

La prima vedere, pentru că nu suntem obişnuiţi cu aşa ceva, tindem să spunem că oamenilor acelora le lipseşte o doagă, dar iată că în imaginile pe care urmează să le vedeţi vă veţi convinge că aceştia sunt unele dintre cele mai drăguţe animăluţe ale lumii şi că merită răsfăţate din plin.

Care este, până la urmă, diferenţa dintre un porcuşor şi un căţel? Desigur, fiecare animal în parte este special, dar atunci când vezi un porcuşor cu o ţinută roz care conţine un tutu, atunci chiar că nu mai ai nicio şansă sa de abţii din râs. Mai mult, aceste animale sunt foarte inteligente şi reuşesc să îşi facă stăpânii să râdă în hohote!

Nu aţi observat niciodată cât de amuzanţi pot fi porcii? Platformele de socializare, mai ales cele care au vrut să lupte împotriva uciderii animalelor au început să posteze din ce în ce mai des înregistrări şi poze cu porci, văcuţe şi păsări care sunt, de obicei, mâncate, aşa că ne putem bucura de multe imagini de acest fel. Deşi oamenii care nu consumă carne nu sunt în număr foarte mare, ceea ce contează foarte tare este cultura, religia, practic, mediul în care ai fost crescut.

Românii, sau cel puţin marea majoritate, au ajuns să asocieze carnea de porc cu sărbătoarea Crăciunului, care este, bineînţeles, un motiv de sărbătoare. Pentru romani, lăsând la o parte sărbătoarea religioasă, Crăciunul este un motiv de a petrece cu familia, de a mânca şi de a bea. Aşadar, chiar dacă nu mai mănânci carne, nu poţi spune că nu eşti tentat să te gândeşti la o porţie de pomana porcului, bucăţi de carne proaspătă şi fragedă prăjite în ulei, cu mămăliguţă, cârnaţi şi brânză!

Desigur, în acest moment probabil că auzim un milion de vegetarieni care ţipă la noi în cor că suntem criminali, ceea ce probabil că suntem. Dar amintirile copilăriei nu pot fi uitate niciodată, iar mirosul acela îmbietor poate să ne transporte către o vreme în care totul era frumos şi simplu. Dacă s-ar puteam să rămânem doar cu amintirea copilăriei şi să scăpăm cât mai mulţi porcuşori de la tăiere, probabil că ar fi şi mai bine.

Citește și:   De ce poartă mereu personajele din desenele animate de la Disney mănuși?

Fiecare alege să facă ceea ce vrea în legătură cu alimentaţia şi stilul de viaţă propriu, aşa că ar fi mai bine să ne concentrăm pe fazele amuzante pe care le-au filmat oamenii în curţile şi în casele lor, în care ni se demonstrează că aceste animale sunt adorabile şi că poate nu este cea mai bună idee să îi mâncăm.

În cazul în care vă întrebaţi ce sunt în stare să facă aceşti porcuşori, ar trebui să vă pregătiţi pentru o porţie de râs zdravănă! Veţi observa că există multe situaţii în care aceştia se poartă aproape că un căţel şi în care îşi surprind stăpânii cu inteligenţa lor.

Aceasta este una dintre informaţiile eronate în legătură cu porcii, oamenii au impresia că aceştia sunt înceţi, dar pot alerga cu o viteză de 11m/h, aceştia au o voce foarte puternică, sunt extrem de sociabili şi inteligenţi, şi în cazuri foarte rare se întâmplă să atace oamenii, de cele mai multe ori aceştia pot mânca o persoană care a decedat în ţarcul lor, nu o vor ataca de la bun început.

Pentru cele mai amuzante înregistrări cu porcuşori, click aici:

În cazul în care nu ştiai, expresia transpiri ca un porc nu este deloc foarte corectă. Porcii nu transpiră, pentru că aceştia nu prea au glande sudoripare, aşa că cel mai bun mod de a se răcori este să facă o baie în nămol! Guiț!

7 ghicitori misterioase pe care doar oamenii cu adevărat inteligenţi le pot rezolva! Baftă!

Rezolvă una, rezolvă alta, ȋntotdeauna avem ceva de rezolvat. Iubeşti ghicitorile? Iubeşti misterele crimelor? Eşti genul de om care ȋşi dă seama imediat cine este vinovatul ȋn filmele şi serialele care au la bază crime misterioase? Dacă da, ai venit la locul potrivit, pentru că astăzi ȋţi prezentăm câteva ghicitori care te vor lăsa cu gura căscată! Unele sunt mai grele, altele sunt mai uşoare, dar iată că toate sunt extrem de interesante şi cu siguranţă că te vor anima!

Ghicitorile ne aduc aminte de vremea copilăriei când bunicul ne punea mereu agerimea la testat şi se bucura tare mult atunci când ghiceam despre ce era vorba. Mai mult, acestea erau folosite şi ȋn scop educativ, pentru că pentru copii este mult mai eficient să foloseşti metode distractive care să le pună mintea ȋn mişcare decât să ȋi obligi să ȋnveţe nişte informaţii inutile.

Ca adulţi, suntem puşi de multe ori ȋn situaţia de a face pe detectivii particulari. Ori că vine vorba despre momentul acela trist ȋn care vrei să afli dacă partenerul sau partenera te ȋnşeală, ori că vrei să demonstrezi atunci când cineva minte, se pare că avem un creier care este făcut pentru aşa ceva, mai ales dacă ai experienţa multor cărţi de mistere citite şi a multor seriale cu detectivi particulari.

Ȋn consecinţă, ȋţi prezentăm câteva dintre ghicitorile noastre preferate, iar, ȋn cazul ȋn care nu te-ai descurcat prea bine, vom dezvălui şi răspunsul, mai jos.

1. Ceaiul cu gheaţă
Două fete mâncau cina ȋmpreună. Ambele au comandat ceai cu gheaţă. Una dintre ele a terminat băutura foarte repede şi a băut cinci pahare, ȋn timp ce cealaltă a băut doar unul. Fata care a băut un singur pahar a murit, iar cea care a băut cinci a supravieţuit. Cum a fost posibil ca cea care a băut o cantitate mai mare să supravieţuiască?

Citește și:   7 religii bizare despre care nu știai că există

2. Reportofonul
Un om a fost găsit cu un reportofon ȋn mână şi cu o armă ȋn cealaltă. Poliţiştii au apăsat imediat pe butonul de pornire al reportofonului, iar pe casetă erau ȋnregistrate următoarele cuvinte: “Nu mai am pentru ce să trăiesc, nu mai suport!” şi apoi s-a auzit un sunet de ȋmpuşcătură. După ce au ascultat caseta, poliţiştii au ştiut imediat că nu a fost vorba de sinucidere, ci de o crimă. Cum şi-au dat seama?

3. Numere
Un detetctiv care era foarte aproape de rezolva un caz de trafic ilegal de petrol a dispărut dintr-o dată. Poliţiştii au descoperit un bilet cu numărul 710 57735 34 5508 51 7718 ȋn timp ce inspectau ultima locaţie la care acesta a fost văzut. Acum poliţiştii au trei suspecţi: Bill, John şi Todd. Poţi să spargi codul detectivului şi să găseşti numele criminalului?

4. Oameni bogaţi
Un bărbat este găsit ucis ȋntr-o Duminică dimineaţă. Soţia sa a sunat la Poliţie, iar oamenii legii au interogat-o pe aceasta şi pe angajaţii casei care au oferit următoarele alibiuri: soţia a spus că dormea, un servitor spăla closetul, grădinarul culegea legumele, menajera aducea scrisorile, iar bucătarul prepara micul dejun. Poliţiştii au arestat imediat criminalul. Cine era şi cum s-au prins poliţiştii?

5. Maşini, cuţite şi soţii
Un bărbat şi-a ucis soţia cu un cuţit ȋn maşina lor. Nimeni nu a văzut asta. A scos-o din maşină şi a fost foarte grijuliu să nu lase nicio amprentă pe trupul ei. Apoi, a aruncat cuţitul de pe o stâncă, ȋntr-un loc ȋn care nu va fi găsit niciodată şi s-a dus acasă. O oră mai târziu primeşte un telefon de la poliţie care ȋl anunţă că soţia sa a fost ucisă şi că trebuie să vină urgent la scena crimei. Imediat ce a ajuns, a fost arestat. Cum au ştiut că el a fost cel care a făcut-o?

6. Ȋnmormântarea
O fată a cunoscut un bărbat la ȋnmormântarea mamei şi şi-a dorit din sufelt să ȋl cunoască mai bine. Ȋn timp ce ȋnmormântarea era pe sfârşite, aceasta şi-a dat seama că nu a aflat nici numele bărbatului, nici numărul de telefon. O săptămână mai târziu, aceasta şi-a ucis fratele. De ce a făcut asta?

Iată care sunt răspunsurile :
1. Otrava era ȋn gheaţă.

2. Dacă acesta s-a ȋmpuşcat ȋn timp ce se ȋnregistra, cine a derulat caseta de la ȋnceput?

3. Bill este criminalul, dacă veţi citi numerele cu susul in jos, va scrie ȋn engleză “Bill is boss. He sells oil.”

4. Era menajera, pentru că Duminica nu vine nimic de la Poştă.

5. Bărbatul nu a ȋntrebat niciodată poliţistul unde să vină, s-a dus direct la locul crimei pentru că ştia deja unde a comis-o, aşa că aceştia au ştiu imediat.

6. Fata şi-a ucis fratele ca să aibă o altă ȋnmormântare unde să ȋl vadă din nou pe bărbat.

Pentru mai multe ghicitori, click aici:

Ȋn cazul ȋn care ţi-ai dat seama, atunci te felicităm, deşi ştim că unele au fost destul de grele!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Animale de companie

Sus