Connect with us

Desi trebuia sa nasca in curand stapanii ei au aruncat-o pe un camp dupa ce a ramas paralizata! E cutremurator cum s-a luptat aceasta catelusa pentru viata ei si a puilor, ce a urmat iti va smulge o lacrima

Animale de companie

Desi trebuia sa nasca in curand stapanii ei au aruncat-o pe un camp dupa ce a ramas paralizata! E cutremurator cum s-a luptat aceasta catelusa pentru viata ei si a puilor, ce a urmat iti va smulge o lacrima

Desi trebuia sa nasca in curand stapanii ei au aruncat-o pe un camp dupa ce a ramas paralizata! E cutremurator cum s-a luptat aceasta catelusa pentru viata ei si a puilor, ce a urmat iti va smulge o lacrima

Clipul de mai jos a ajuns viral pe YouTube si a strans pana acum peste 3.1 milioane de vizualizari.

Imaginea prezinta povestea tragica a unei cateluse care a fost abandonata fix atunci cand avea cel mai mare nevoie de ajutor. Marya, un teckel foarte frumos, a avut nesansa de a ramane paralizata cu doua luni inainte de a naste.

Initial proprietarii s-au dus cu ea la o clinica veterinara, pentru a afla ce solutii sunt, insa cand au auzit ca trebuie sa plateasca 3.000 de dolari pentru o operatie de cezariana au fost luati pe nepregatite.

Nu au dorit sa cheltuie acesti bani, asa ca au ales sa abandoneze catelusa pe un camp. Insarcinata si paralizata de la mijloc in jos, Marya a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a ramane in viata si a-si aduce catelusii pe lume.

A avut in cele din urma sansa de a fi gasita de niste voluntari care lucrau la o asociatie de salvare a animalelor. Impresionati de starea ei, acestia au dus-o la un cabinet veterinar care s-a oferit sa suporte toate cheltuielile nasterii si ingrijirii catelusei.

Din fericire Marya a adus pe lume 8 pui perfect sanatosi. La cateva luni dupa acest eveniment si starea ei s-a imbunatatit iar acum catelusa poate merge din nou pe propriile picioare.

Iata cateva imagini cu ea:

CITESTE URMATORUL ARTICOL IN CONTINUARE

10 cazuri incredibile în care oamenii au fost MÂNCAŢI de animale SĂLBATICE! Urmăreşte atent cazul numărul 9!

Am auzit, cu toţii, foarte multe poveşti despre oameni care au fost atacaţi, sau, mai rău, ucişi de animalele sălbatice.

De cele mai multe ori, acei oameni erau în zone interzise, încălcând anumite reguli, reguli menită să te avertizeze.

Dar oamenilor le-a plăcut mereu să intre pe teren interzis. Această dorință ne este dată de strămoșii noștri, căci altfel n-am fi evoluat atât de mult.

În ziarele de odinioară şi în cărţile de istorie găsim destul de multe poveşti despre „mâncătorii de oameni”, care au dat de gustul sângelui.

Dar nu au existat niciodată dovezi clare, pentru că pentru a demonstra că un anumit animal are o sete organică de a omorî animale, acesta trebuie să ucidă de mai multe ori la rând.

Iar acesta nu ar fi un studiu prea plăcut.

Citește și:   Fata a crezut că iubitul ei se va duce la baie, dar în momentul în care s-a întors...nu i-a venit să creadă ce a făcut!

Iată câteva dintre cele mai periculoase specii de animale, cunoscute pentru atacuri asupra oamenilor:

Crocodilii atacă oamenii foarte des, acesta este un lucru foarte cunoscut.

Aceştia vor mânca din carne crudă mai repede decât oricare alt animal. Au fost foarte multe cazuri în care crocodilii au atacat rapid, au dus prada în apă, şi apoi şi-au terminat treaba.

În 2007, un copil din China a hotărât să încalce toate regulile împreună cu toţi prietenii lui, să sară gardul, şi să enerveze un crocodil.

Aceştia l-au rănit cu beţe şi pietre. Bineînţeles că puteţi să realizaţi care i-a fost sfârşitul.

Leii vor ucide orice prind în cale. Aceştia sunt cei mai aprigi prădători. Nu degeaba un leu este numit „regele junglei”.

Sunt mii de filme în care poţi vedea cum un leu se camuflează, pândeşte şi, în ultimul minut, atacă cu cea mai mare precizie.

În Africa există o legendă conform căreia un leu ucidea toţi oamenii pe care îi întâlnea din cauza unei dureri foarte mari de dinţi.

Timp de 20 de luni leul a ucis oameni din trei sate. Acest caz a fost clasificat ca şi cel mai mare număr de decese aduse de un leu.

După ce a fost ucis, vânătorii au încercat, în zadar, să afle de ce leul acela avea aşa o mare dorinţă de a ucide oameni.

Urşii nu sunt cunoscuţi pentru faptul că ucid oameni, mai puţin dacă sunt provocaţi sau atacaţi la rândul lor.

Aceştia sunt animale docile, care vor fugi, de obicei, din calea oamenilor. Bineînţeles, există şi excepţii, iar acesta o prezintă foamea.

Doi bărbaţi au fost ucişi în Rusia de un urs care caută mâncare. Înainte să judecaţi animalul prea tare, trebuie să înţelegeţi acest mecanism.

Principala lor sursă de mâncare – somonul, este din ce în ce mai greu de găsit. Asta poate fi din vina pescuitului ilegal, sau al încălzirii globale.

Într-un fel sau altul tot vina oamenilor este.

Când urşii nu-şi mai găsesc hrana în locurile obişnuite, o caută în altă parte. De obicei, acel loc este populat.

Şi atunci se întâmplă tragedii. Din păcate acei oameni reprezentau cea mai apropiată sursă de mâncare.

Citește și:   Când acest cățel s-a ridicat in 2 picioare stăpânului nu i-a venit să creadă ce face. Mori de RÂS

Lupii sunt, în general, foarte timizi în jurul oamenilor, dar atunci când le e foame, nu se mai ţine seama de absolut nicio regulă.

Aceste animale vor vâna şi ucide absolut tot ce le stă în cale. În Afghanistan există persoane care spun că lupii vin în sate pentru a mânca oameni.

Se pare că au fost ucişi patru oameni în acea zonă. Aceştia erau în drum spre alte sate, dar n-au mai ajuns niciodată.

De obicei, tigri nu sunt mâncători de oameni, dar, din anumite motive, în India există atacuri permanente asupra oamenilor.

În ultimul an există şase cazuri de atac din partea tigrilor. Oamenii aceștia cred că tigri vin în sat pentru a căuta hrana.

Se pare că, din păcate, acest gen de cazuri cresc din ce în ce mai mult.

În prezent, există milioane de şerpi pe această planetă. Aceştia trăiesc pe aproapele toate continentele, mai puţin în Antarctica.

Aceştia au nivele diferite de agresiune, ferocitate sau malignitate .

În timp ce speciile cele mai periculoase pot ucide prin o muşcătură în doar câteva secunde, cazurile cele mai şocante vin fără venin.

Acest gen de şerpi îşi ucid prada prin strangulare. Aceştia îşi înfig dinţii masivi în pradă, şi apoi se rostogolesc atât de strâns în jurul ei, oferind o moarte lentă şi dureroasă.

Cazurile nu au fost deloc puţine la număr. De la anaconda la pitoni sau boa, şerpii mari fac foarte multe victime în rândul oamenilor.

Majoritatea au întâlnit animalele înfiorătoare în junglă, în oraşe, sau în propriile case.

Unele animale erau „domesticite”, altele nu – dar finalul este acelaşi. Nu au fost puţine cazuri în care animalele, tăiate pe jumătate, dezvăluiau un trup întreg de om.

Dacă încerci să te opui unui anaconda verde care poate să cântărească până la 150 kg, o faci în zadar. Această specie este cea mai mare.

Cele mai multe exemplare se găsesc în America de Sud, iar oamenii au deseori ghinionul de a se întâlnii cu astfel de specii.

Pentru mai multe cazuri, click aici:

Vă sfătuim să păstraţi distanţa şi nu încercaţi să fiţi curajoşi. Când vine vorba de pradă, un animal sălbatic va face orice.

 

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Animale de companie

Sus