Connect with us

Imagini UNICE cu animale care au crescut împreună ce te vor face să-ți cauți PRIETENUL DIN COPILĂRIE

Animale de companie

Imagini UNICE cu animale care au crescut împreună ce te vor face să-ți cauți PRIETENUL DIN COPILĂRIE

Imagini UNICE cu animale care au crescut împreună ce te vor face să-ți cauți PRIETENUL DIN COPILĂRIE

Animalele de companie ne fac viața mai bună, fără îndoială, iar atunci când suntem puși în ipostaza de a ne despărți de ele, suferința nu poate fi egalată.

Cel mai adesea, este vorba despre o despărțire în urma căreia nu mai există nici o șansă de reunire, căci de vină este fie moartea stăpânului, fie a animalului de companie.

În video-ul de la final, vei avea ocazia să fii martorul celor mai dureroase despărțiri dintre animalele de companie și stăpânii lor! În continuare, îți vom prezenta câteva povești care te vor face să sughiți cu lacrimi din cauza durerii pe care o ascund.

1. Wagner Figueiredo din Lima și calul său, Sereno

Wagner și Sereno au fost un exemplu de cei mai buni prieteni, până când brazilianul a murit într-un accident rutier, în 2017.

Știind cât de mult însemna calul său pentru el, fratele lui Wagner a decis să-l aducă pe Sereno la înmormântarea proprietarului.

„A fost ca și cum calul știa ce se întâmplă și voia să-și ia rămas bun”, a mărturisit Wando, fratele. „Sereno a început să meargă în jurul sicriului, mirosindu-l. Apoi, a nechezat.” În cele din urmă, s-a oprit, și-a așezat capul pe sicriu și i-a spus rămas bun proprietarului său.

2. Lynn Baker și câinele Jaden

O fetiță și-a petrecut ultimele momente alături de câinele ei Jaden, care a fost lângă ea încă din ziua în care s-a născut.

Cu lacrimi în ochi și atingând capul buldog-ului, tânăra și-a luat rămas bun de la câine, mângâindu-i capul câinelui, cu câteva clipe înainte să moară.

Lynn Bakker, din Den Helder, Olanda, și-a petrecut toată viața împreună cu Jaden, iar prietenia lor a fost una specială.

Citește și:   Copii care și-au făcut părinții celebri de râsul lumii! Numărul 5 a fost total neașteptat!

La vârsta de 13 ani, Jaden era surd, aproape orb, și incapabil să meargă bine, dar asta nu i-a împiedicat să se iubească și îngrijească reciproc.

3. Un bărbat și o girafă

Cine a spus că girafele nu pot fi la fel de iubitoare ca un animal de companie? Un îngrijitor de la grădina zoologică Diergaarde Blijdorp din Rotterdam și-a petrecut viața printre animalele de acolo, și s-a apropiat în mod deosebit de o girafă.

Bărbatul suferea de cancer în fază terminală, și era cunoscut doar sub numele de Mario, dar asta nu a împiedicat girafa să se apropie de el și să-i ofere un sărut, ca un fel de rămas bun.

4. Bărbatul de 86 de ani și poneii săi

În 2007 s-a înființat o organizație caritabilă a cărei voluntari se specializau în îndeplinirea ultimelor dorințe pentru pacienții care sufereau de boli în fază terminală.

Ambulanțele organizației erau proiectate special, cu ferestre lungi, astfel încât pacienții să poată viziona lumea în timp ce sunt transportați.

În 2013, organizația de caritate a transportat un bărbat în vârstă de 83 de ani înapoi la ferma din Oss, Olanda, pentru a-și lua rămas bun de la poneii săi.

5. Băiețelul și peștișorul de aur

Să spui la revedere unui animal de companie al familiei este unul dintre cele mai grele lucruri din viață, iar peștișorii aurii nu se exclud de pe această listă.

Un băiețel s-a hotărât să-și ia rămas bun de la peștișorul său pe bune Top, cu o înmormântare în toată regula, desfășurată în baie.

Citește și:   Cum te simți atunci când ești respins în funcție de zodie! Trei dintre ele nu rezistă o secundă!

Nu a mers atât de bine – dar din fericire, mama lui a fost pregătită cu o îmbrățișare mare și călduroasă, atunci când lacrimile au început să curgă.

6. Ryan Jessen și cățelușa Molly

Ryan Jessen din California a fost spitalizat cu o hemoragie a creierului în 2016, și nu s-a mai recuperat după asta. Sora lui și personalul spitalului i-au permis cățelușei sale Molly să se alăture restului familiei lui Ryan, pentru a-și lua rămas bun.

7. Jason Ellis și cățelul Figo

În 2013, o fotografie care demonstrează legătura dintre un bărbat și câinele său a rupt inimile internauților. Imaginea l-a înfățișat pe Figo, câinele, cum își lua rămas bun la înmormântarea partenerului său uman decedat, ofițerul de poliție din Kentucky, Jason Ellis.

În fotografie, Figo pune o labă pe sicriul lui Ellis. Ellis, în vârstă de 33 de ani, a fost ucis într-o ambuscadă suspectă.

8. Medicul veterinar și terrierul american

În această fotografie care a făcut înconjurul Internetului, medicul veterinar este văzut cum își îmbrățișează strâns terrierul american, pe măsură ce câinele se stinge din viață.

9. Pisica Little Andrew (Micul Andrei) și proprietarii săi

Pe ultimul drum către medicul veterinar, Micul Andrew este înfățișat într-o fotografie cum strânge mâinile proprietarilor săi.

Unul dintre proprietari a declarat: „Ne-a ținut de mâini în ultima lui călătorie la medicul veterinar. Andrew a fost mai puternic decât mama și decât mine”.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Animale de companie

Sus