Connect with us

O pisicuță de birou strânge bani pentru oamenii fără adăpost „furându-i” de la străini!

Animale de companie

O pisicuță de birou strânge bani pentru oamenii fără adăpost „furându-i” de la străini!

O pisicuță de birou strânge bani pentru oamenii fără adăpost „furându-i” de la străini!

Animalele sunt creaturi absolut incredibile și au abilități uimitoare. Maimuțele pot fi instruite pentru a ajuta persoanele cu probleme de mobilitate să facă lucruri în jurul casei.

Câinii ciobănești germani sunt adesea folosiți ca și câini de poliție. Delfinii sunt angajați de către armată pentru a detecta mine subacvatice.

Caii miniaturali sunt folosiți ca animale de serviciu. Dar și pisicile pot ajuta oamenii.

De exemplu, există o pisicuță de birou care poate face o diferență în lume, datorită talentului său unic, iar proprietarii ei nu ar putea fi mai mândri de atât.

Numele ei este CASHnip Kitty (destul de sugestiv, dacă ne întrebi pe noi), și schimbă lumea în felul ei unic, așa cum nu ți-ar putea trece prin cap!

CASHnip Kitty a fost adoptată de către GuRuStu, o firmă de marketing din Tulsa, Oklahoma. GuRuStu a salvat acest suflet mic pe când avea doar 6 luni.

Înainte de a fi găsită la adăpostul pentru animale, era doar un suflet fără casă, alergând pe câmpii. Dar când firma de marketing din Tulsa i-a oferit o casă, CASHnip Kitty și-a dovedit imediat rolul esențial și importanța în echipă.

Pisica a reușit să pună capăt problemei dăunătorilor companiei și a demonstrat că este un supervizor extrem de bun.

„El iese cu toată lumea de la birou și de multe ori merge pe tastaturile noastre, ba chiar trimite câteva e-mail-uri înainte ca ele să fie gata pentru a fi trimise”, a spus Stuart McDaniel, proprietar al GuruStu.

Într-o bună zi, Stuart și echipa lui au descoperit că niște bancnote continuau să apară la ușa din față a sediului lor. Nu-și dădeau seama de unde vin banii, până când au decis să testeze o teorie.

Citește și:   10 modalităţi INGENIOASE pe care le-au inventat studenţii pentru COPIAT! Numărul 7 este de-a dreptul genial!

Ei credeau că oamenii folosesc bancnotele lor de dolar pentru a se juca cu pisica prin intermediul micii crăpături din ușă. Așadar, Stuart și echipa au decis să facă un experiment cu CASHnip Kitty.

Au introdus bani prin deschizătura ușii, și așa cum era de așteptat, CASHnip Kitty a înșfăcat bancnotele din mâinile lor. Acela a fost un moment de maximă inspirație pentru oamenii din firmă.

Ei au decis ca, din moment ce oamenii continuau să se joace cu pisica prin intermediul banilor lor, ar trebui să îi folosească la ceva bun.

Stuart și echipa lui au decis pe dată să strângă banii obținuți de CASHnip Kitty pentru oamenii fără adăpost din zona sediului lor.

„Fiind în zona centrală a orașului, vedem o mulțime de persoane fără adăpost care trec prin dreptul ferestrei noastre, în timp ce merg la diverse agenții nonprofit care le furnizează servicii, cum ar fi Centrul de zi Tulsa pentru cei fără adăpost, iar asta ne înstristează profund”, a mărturisit Stuart.

Așadar, ei au decis ca, cu ajutorul pisicuței lor de birou, să facă lumea un loc mai bun pentru oamenii fără adăpost din zona lor. Ei au decis să posteze un bilet pe ușă, pentru ca persoanele care se joacă cu CASHnip să-l vadă.

Pe bilet scria:

„#Strada3PisicaDeLaFereastră #PisicaDeBirouGuRuStu

Citește și:   Cum îți dai seama că o pisică este atașată de tine? 10 semne că ea îți arată foarte multă afecțiune

AVERTISMENT: Pisica îți va înșfăca banii dacă îi introduci prin crăpătura de la ușă. Pisica donează toți banii Centrului de Zi Tulsa pentru oamenii fără adăpost.

Pisica spune: „Introdu o bancnotă prin crăpătură și binecuvântări minunate vor urma”.

Echipa a avertizat, așadar, oamenii despre căile de „atac” ale lui CASHnip și i-a încurajat să se joace cu această pisicuță drăgălașă. GuRuStu va oferi apoi toți banii primiți unei organizații locale pentru oamenii fără adăpost.

În acest fel, CASHnip Kitty face o faptă extraordinar de bună pentru oamenii din comunitatea sa.

„Mulți dintre acești oameni, niște străini, se opresc și se joacă cu Kitty prin fereastra din față, iar asta nu ne deranjează deloc, de aceea, am decis să donăm toți dolarii strânși de CASHnip Kitty la Centrul de Zi Tulsa pentru cei fără adăpost”, a explicat Stuart.

Oamenii care merg pe jos se îndrăgostesc când văd cât de jucăușă este CASHnip Kitty, așadar, nu se dau înapoi de la a introduce un dolar prin intermediul ușii.

Chiar dacă doar se joacă, pisicuța de birou ajută mai mult decât își poate da seama. Această pisicuță frumoasă a donat deja 100 de dolari Centrului de Zi Tulsa pentru cei fără adăpost.

CASHnip nu numai că aduce bani celor care au nevoie, ci aduce și multe zâmbete și râsete celor care se joacă cu ea.

Click pe video și Distribuie dacă ți-a plăcut!

Urmărește video-ul de mai sus pentru a descoperi povestea integrală a pisicuței de birou CASHnip!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Animale de companie

Sus