Connect with us

Pisici care au devenit faimoase pe Internet datorită blăniței lor neobișnuite

Animale de companie

Pisici care au devenit faimoase pe Internet datorită blăniței lor neobișnuite

Pisici care au devenit faimoase pe Internet datorită blăniței lor neobișnuite

VEZI VIDEO MAI JOS:

Animalele vin în toate formele, dimensiunile, rasele și temperamentele. De asemenea, ele vin cu diferite tipuri de blănițe și modele ale acestora.

Rareori un animal se naște cu un model atât de unic al blăniței, încât arată prea bine pentru a fi adevărat. De exemplu, știm cu toții imaginile cu pisica ce atunci când stă adunată, formează o inimă în centrul blăniței ei, prea perfectă pentru a fi adevărată.

Fie că sunt sălbatice sau în captivitate, animalele cu un model distinct și realmente unic al blăniței lor nu sunt deloc conștiente de frumusețea deosebită pe care o au, dar pentru om, ele sunt pur și simplu o încântare a ochilor.

Inimile nu sunt singura formă pe care blănița lor o poate lua, mustața este un alt semn distinctiv care face ca un animal să iasă în evidență de la o poștă, și mai ales dacă este întâlnită la rasele de pisici mai rare.

Sprâncenele reprezintă, de asemenea, unul dintre cele mai distinctive modele de pe blănițele animalelor noastre de companie, în special la feline, căci despre asta vorbim aici – pisici care au devenit faimoase pe Internet datorită blăniței lor neobișnuite, sau mai bine zis, a modelului blănițelor lor.

Poți să-ți împerechezi animalul de companie cu cele mai colorate specimene din rasa sa, iar și iar, și tot să nu obții niciodată o pisicuță precum cele pe care urmează să le vedeți în video-ul de mai jos.

Citește și:   Top 10 oameni care cred că sunt animale!

Nu numai că aceste însemne de pe blănița pisicilor sunt incredibile, ci multe dintre ele au de-a face cu genetica. Iar când vine vorba de genetică, știm cu toții, nu poți să i te împotrivești, să joci împotriva ei, sau să o copii la perfecțiune.

La fel ca și culoarea părului sau forma ochilor, modelele de pe blăniț felinelor se formează pe baza codificării lor genetice. Pisicile care provin din doi părinți diferiți, și mai degrabă din feline de culori diferite sau multi-colorate, sunt cel mai probabil să se nască cu o blăniță distractivă și multicoloră.

Trăsăturile distinctive ale părinților trec mai departe și la copii lor, la fel ca și în cazul oamenilor, până la urmă. Dacă o mamă și un tată au marcaje unice ale blăniței, este posibil ca acestea să se regăsească și la puiuții lor.

Toată lumea știe că pisicile sunt cunoscute pentru faptul că sunt agile, dar un lucru pe care nu îl știați probabil despre ele este acela că sunt un maestru al deghizării. Uită-te la pisicile cu o blăniță inconfundabilă din video-ul de mai jos pentru a înțelege despre ce este vorba.

Fie că formează o scorțișoară, o inimioară sau o bomboană, ori seamănă cu însuși Hitler, nu există nici o limită în privința felului în care blănițele acestor feline se pot face remarcate, într-un mod cu adevărat unic.

Indiscutabil, pisicile sunt cele care conduc Internetul. Ele sunt cele care fac cele mai trăsnite, amuzante și drăguțe lucruri, de care ne amuzăm aproape în fiecare zi. Sunt prietene minunate.

Citește și:   10 animale incredibile care au rezolvat crimele pe care oamenii nu fost în stare să le rezolve!

Iar pisicuțele din video-ul de mai jos au ajuns faimoase pe Internet pentru modelul unic al blăniței lor. Culoarea pisicilor variază foarte mult, iar „hăinuțele” lor se pot dovedi a fi printre cele mai distractive și haioase lucruri remarcate la ele.

Genetica lor sau poate Mama Natură le-a înzestrat cu o frumusețe ieșită din tipare și deosebit de neobișnuită, care a reușit să ne încânte privirile și să ne convingă suficient de mult că merită să le împărtășim cu tine.

Iubitorii de feline sigur vor fi în extaz în momentul în care vor remarca blănițele prin care aceste pisici se disting. Iar dacă au un exemplar la fel de haios în propriile case, atunci știu ce înseamnă cu adevărat frumusețea și unicitatea unei pisici.

Aruncă o privire la video-ul de mai jos pentru a vedea unele dintre cele mai drăgălașe și superbe pisicuțe care au dobândit faima pe Internet pentru frumosul fel în care arată blănița lor! Categoric te vei uita de două ori la ele, căci sunt de-a dreptul irezistibile și culorile lor creează un spectacol vizual nemaipomenit.


Click pe video și Distribuie!

Nu uita să le arăți și prietenilor pisicile văzute în video-ul de mai sus, mai ales dacă sunt împătimiți ai felinelor. Sunt prea frumoase pentru a nu le da mai departe, ești de acord?

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Animale de companie

Sus