Connect with us

8 animale care nu au fund! Numărul 5 nu ți-ar fi trecut în veci prin cap!

Animale sălbatice

8 animale care nu au fund! Numărul 5 nu ți-ar fi trecut în veci prin cap!

8 animale care nu au fund! Numărul 5 nu ți-ar fi trecut în veci prin cap!

Una dintre cele mai mari, mai moi, și cele mai complexe zone ale corpului uman este fundul. Este o zonă incitantă, dar care trezește și multe confuzii.

Cu toții avem preferințe atunci când vine vorba de felul în care ar trebui să arate fundul unui partener într-o relație, dar să ne oprim un moment și să ne gândim la animale.

Știai că există destul de multe animale care nu își pot exprima preferințele în materie de fundurile partenerilor, doar pentru că aceștia nu au unul?

Ei bine, da, este un adevăr și o realitate, iar lista de mai jos conține o serie de animale care chiar nu au această parte esențială a corpului.

1. Șerpii

Șarpele reprezintă unul dintre cele mai înfricoșătoare animale care există pe suprafața pământului, mulți oameni au o teamă inexplicabilă față de el, cu toate că în alte timpuri, obișnuia să fie parte a unor ritualuri ciudate.

Cu toate acestea, se numără printre animalele care nu au fund. Punem pariu că nu te-ai gândit la șerpi din această perspectivă până acum, nu-i așa?

2. Delfinii

Poaate că delfinii ar avea un fund apetisant dacă această parte a corpului ar fi prezentă la ei, întrucât sunt niște animale adorabile și foarte inteligente.

Musculatura lor este însă netedă și fină, iar după cum bine știm deja, delfinii fac parte din categoria animalelor care pot ajuta persoanele cu anumite deficiențe să se descurce mai bine.

De asemenea, delfinii te pot învăța și să înoți, deci sunt niște profesori grozavi, chiar și fără un fund apetisant!

Citește și:   Cele mai amuzante faze cu veverițe care îți vor schimba părerea despre ele!

3. Moluștele

Moluștele sunt inconfundabile, și sunt oameni care le savurează în alte părți ale globului. Cu toate acestea, prinse în scoica lor prețioasă, moluștele se numără printre vietățile fără fund care există pe această planetă.

Cu toate acestea, există speculații ale unor oameni de știință care vor să transmită ideea că fundul moluștelor ar fi de fapt carapacea aceea a lor. Voi ce părere aveți despre asta?

4. Crabii

În mod inexplicabil, crabii devin foarte populari atunci când afară se încălzește, căci alcătuiesc niște delicatese exotice extraordinare pentru foarte mulți oameni care adoră să încerce lucruri noi în materie de mâncare.

Totuși, nu ne putem imagina un crab care are fund, nu-i așa? Ei bine, pentru că nu are! Deși se zvonește că un grup de copii care au prins mai mulți crabi ar fi observat fundul acestora undeva sub carapacea sa, între coadă și cap.

Cu toate acestea, oamenii mănâncă delicatese cu crabi fără să se gândească dacă îngurgitează sau nu acea parte a corpului lor.

5. Tyrannosaurus Rex

Dinozaurii! Cele mai misterioase animale din lume și departe de a fi suspectate că au sau nu fund. Probabil că nu te-ai fi așteptat ca un măreț T-Rex să fie pe lista noastră, dar da, dinozaurul acesta nu are fund.

Are o coadă, cu toții am văzut asta, însă fundul său lipsește cu desăvârșire. Și categoric nu este singura specie de dinozaur fără fund! Doar dă un search pe Google și te vei convinge de asta.

Citește și:   Copii care și-au făcut părinții celebri de râsul lumii! Numărul 5 a fost total neașteptat!

6. Crocodilul

Sigur ai văzut mulți crocodili în poze sau la TV până acum, dar ai observat vreodată dacă au sau nu fund? Ei bine, îți spunem noi: nu au!

Chiar dacă este un animal lent, a cărui strategie de atac este să se rotească în mod repetat atunci când a prins ceva, se află pe listă cu un motiv destul de evident.

7. Hamsterul

Ai putea spune despre un hamster că al său cap este totodată și corpul. Este mic, acoperit cu blană și nu există nici măcar o urmă de faptul că ar avea un fund.

Dacă nu ne crezi pe cuvânt, caută-i partea anatomică a corpului cu pricina sub blănița stufoasă. Dacă o găsești, te rugăm să ne anunți și pe noi!

8. Balena Albastră

Ai fi crezut că la cât de uriașă este, Balena Albastră nu s-ar fi aflat pe această listă, căci are o ditamai coada cu care se luptă zilnic cu alte animale din mediul acvatic.

Cu toate acestea, coada ei nu ține loc de fund, și această parte anatomică lipsește cu desăvârșire de la unul dintre cele mai mari animale ale lumii.

Click pe video!

Te mai poți gândi la alte câteva animale cărora le lipsește această parte anatomică a corpului? Dacă da, spune-ne în comentarii!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Animale sălbatice

Sus