Connect with us

10 picturi antice care dovedesc că extratereștrii ne-au vizitat în trecut

Arta

10 picturi antice care dovedesc că extratereștrii ne-au vizitat în trecut

10 picturi antice care dovedesc că extratereștrii ne-au vizitat în trecut

Teoriile despre viața extraterestră sunt un fel de concept care pare să fi apărut recent în sfera istoriei omenirii.

Între aterizarea pe Lună în 1969 și creșterea genului științifico-fantastic, majoritatea ar susține că secolul al XX-lea are ca origine conștientizarea omenirii cu privire la posibila viață de dincolo de planeta noastră.

Dar asta e departe de a fi adevărat, întrucât există o serie de tablouri istorice care susțin că umanitatea a luat deja contact cu extratereștrii – da, vorbim despre OZN-uri, oameni buni!

Iată 10 lucrări care datează de sute de ani și au fost pictate în artă înainte ca omul să meargă vreodată în spațiu. Acestea par să arate dovezi ale prezenței OZN-urilor pe Pământ, care par a fi puțin de pe altă lume!

1. Buna Vestire cu Sfântul Emidus (1486)

Pictată de Carlo Crivelli, această lucrare o descrie Fecioara Maria chiar înainte de a afla că-l va naște pe Isus Hristos.

Lumina care strălucește deasupra ei pare este fie aura Domnului … sau mai degrabă este un OZN și un semn că Maria a fost răpită. Depinde pe cine întrebi.

2. Răstignirea lui Hristos (1350)

Această pictură care atârnă deasupra mănăstirii Visoki Decani din Kosovo ilustrează răstignirea lui Hristos.
Se presupune că obiectele din colțurile superioare sunt un fel de navă spațială. Se pare că au chiar și piloți în ele.

Citește și:   10 vedete de top care și-au pierdut cariera ÎNTR-O SECUNDĂ! Oamenii nici nu își mai amintesc de numărul 2!

3. Botezul lui Hristos (1710)

Botezul lui Isus – acest tablou este al lui Aert de Gelde și prezintă patru fascicule separate de lumină. Unii cred că acest lucru demonstrează că discul din cer este de fapt un OZN.

4. Madona cu Sfântul Giovannino (sfârșitul anilor 1400)

Obiectul de peste umărul stâng al Madonnei în această pictura este considerat de unii ca fiind un soi de OZN. Un bărbat se uită la el în depărtare și un câine pare să latre la el, de asemenea.

5. Triumful tapiseriei de vară (1538)

Această tapiserie a fost creată în Bruges, Belgia, și ilustrează reprezentări a trei obiecte ciudate pe cer.

Ele nu par să se potrivească cu nici un simbol religios cunoscut, iar scena de pe tapiserie este o înălțare a conducătorului la putere. Unii spun că ar fi fost artistul recreând un fel de fenomen natural pe care l-a asistat.

6. La Tebaide (mijlocul anilor 1400)

Această pictură prezintă o serie de scene din viața monahală din secolul al XV-lea, precum și Răstignirea. Unii indică spre discul roșu din partea de jos ca pe un semn al unui lucru extraterestru.

Alții spun că nu este altceva decât stilul pălăriei purtat de cardinali la acea vreme.

7. Miracolul zăpezii (1428-1432)

Pictat de Masolino da Panicale, evident, acest tablou arată o ninsoare care s-a întâmplat într-o zi fierbinte din luna august în Italia.

Citește și:   Copiii din diferite țări și jucăriile lor! Un proiect FASCINANT cu diferențe COLOSALE

Mulți cred că norii ar putea fi într-adevăr reprezentativi pentru ceva mult mai strălucitor. Ceva străin și ceresc.

8. Pictura, „Israel, pune-ți speranța în Domnul” (anul 1600)

Aflându-se acum în Biserica Mănăstirii Dominicane din Sighișoara, România, această pictură desăvârșită arată o biserică în flăcări. Deasupra ei pare a fi un fel de OZN.

9. Glorificarea Euharistiei (începutul anilor 1600)

Pictat de Ventura Salimbeni, este greu să nu observi globul din mijlocul lucrării. Unii spun că este o dovadă a călătoriei în timp.

Pe de altă parte, experții sugerează că este un „glob de creație”, iar antenele sunt, de fapt, călugări folosiți de Dumnezeu și de Isus.

10. Răstignirea lui Hristos (circa 1600)

Găsită în Catedrala Svetishoveli din Mtskheta, Georgia, această pictură arată aparent două obiecte zburătoare pe fiecare parte a lui Hristos în timpul Răstignirii.

Unii cred că acest tablou este o dovadă că Isus a fost o formă de hibrid uman străin.

Dar acestea nu sunt singurele capodopere străine care sugerează faptul că alte vieți străine ne-au vizitat. Mai poți descoperi și altele în video-ul de mai jos:

Click pe video! Distribuie dacă ți-a plăcut!

Tu ce crezi, ne-au vizitat extratereștrii în trecut? Sunt aceste tablouri o dovadă a faptului că există viață dincolo de Planeta Pământ?

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Arta

Sus