Connect with us

10 tatuaje care ascund povești de viață impresionante! Al 5-lea îți va fura inima!

Arta

10 tatuaje care ascund povești de viață impresionante! Al 5-lea îți va fura inima!

10 tatuaje care ascund povești de viață impresionante! Al 5-lea îți va fura inima!

Tatuajele nu sunt pentru toată lumea, dar cu siguranță sunt pentru câteva persoane care știu cum să marcheze anumite momente din viață, gânduri sau sentimente într-un fel emoționant și deopotrivă artistic.

Pe când foarte multă lume din ziua de azi aleg să-și facă un tatuaj din simplul fapt că sunt cool și devin mai atrăgătoare în ochii celor din jur, există persoane care decid să-și marcheze corpul cu un simbol care are o semnificație deosebită pentru ei și în viața lor.

Adesea, poveștile din spatele tatuajelor sunt cele care le oferă adevărata frumusețe. Dar pentru că multe dintre ele rămân ascunse, oamenii nedorind ca ceilalți să le afle slăbiciunile, nu mai putem aprecia un tatuaj la adevărata sa valoare.

Tatuajele sunt una dintre cele mai personale forme de auto-exprimare. Cerneala pusă pe piele devine o parte permanentă a ceea ce ești și dezvăluie un adevăr despre sinele tău interior.

Oamenii își fac tatuaje dintr-o serie nesfârșită de motive – pentru a comemora o persoană pierdută, pentru a-și exprima valorile personale, pentru a onora un obstacol pe care ei l-au depășit și uneori, pentru că așa au simțit nevoia.

Pentru mulți oameni, arta corpului are o valoare sentimentală incomensurabilă, care le aduce fericire, securitate și pace interioară.

Cert este că fiecare tatuaj spune o poveste, o poveste care este personală și unică, o poveste a ta, dar și una care ne permite să ne conectăm între noi la un nivel mai profund, mai uman.

Cu toții avem motive pentru care am ales să ne facem un tatuaj atunci când l-am făcut, motive pentru care am ales un anumit design și ce simbolizează acesta pentru noi.

În video-ul de mai jos, vei descoperi câteva tatuaje cu povești uimitoare încrustate în piele, tatuaje ale unor oameni reali, buni, frumoși, care au ceva mai mult de spus despre simbolurile de pe corpurile lor.

Mai jos, urmează să vă dăm exemple de declarații ale unor oameni care au ales să-și facă un tatuaj și semnificația din spatele acestuia.

1. „Am 24 de ani și am avut tentative de sinucidere în ultimii 9 ani. Am încercat de mai multe ori să-mi pun capăt zilelor și am eșuat – de la supradoze la auto-rănire și alte căi, iar data de 18 noiembrie 2015 va marca un an de la ultima mea încercare, unde aproape am avut succes.

Citește și:   11 momente extrem de jenante care te vor face să râzi cu lacrimi

Într-un fel sau altul, mi s-a dat o a doua șansă, pedeapsa mea nu s-a încheiat acolo, și de atunci, am descoperit o altă cale”.

2. „Mi-am făcut recent un tatuaj cu punct și virgulă pentru a reflecta faptul că povestea mea nu se va termina prea curând, și pentru a-i îndemna pe alții care suferă de circumstanțe asemănătoare

E important să știți că sunteți iubiți, că veți avea întotdeauna sprijinul necesar dacă vă uitați în locul potrivit. Vremurile sunt dificile, și nu toată lumea înțelege prin ce treceți, dar să știți că nu sunteți singuri”.

3. „Este o amintire a faptului că nu trebuie să renunț. Mi-am făcut un tatuaj cu semiluna acum doi ani, după ce am suferit un eveniment traumatic care mi-a adus anxietate și depresie.

Am fost internată într-un spital de psihiatrie timp de 6 luni și acest tatuaj îmi aduce aminte că nu voi renunța niciodată”.

4. „Este o luptă fără sfârșit, dar cel puțin câștig. Viața mea nu s-a terminat, există mai multe semnificații în ea, și uneori nu îmi dau seama.

Mi-am făcut tatuajul pentru a-mi reaminti de asta, de faptul că nu sunt în cel mai rău loc în care aș putea fi și că pot merge înainte, indiferent de ceea ce s-ar întâmpla”.

5. „Am un lanț albastru de margarete în jurul încheieturii mâinii stângi, cu Fii Curajoasă scris pe ea. Am sindromul Asperger cu depresie, anxietate, și de care mă folosesc pentru a-mi face rău.

Când simt că sunt pe punctul de a ceda, mă uit la tatuaj și îmi aduc aminte să fiu curajoasă. Așa că acum mă străduiesc să-mi țin cuvântul”.


Click pe video și Distribuie!

Care dintre poveștile acestor tatuaje te-a impresionat cel mai tare? Te gândești vreodată să-ți faci un tatuaj? Dacă da, care ar fi alegerea și povestea ta?

Cele mai amuzante tatuaje eșuate din toate timpurile! Oare la ce s-au gândit când și le-au făcut?

Timp de secole, tatuajele au fost dintotdeauna o modalitate de a-ți exprima preferințele, gândurile, pasiunile.

Tatuajele înfloresc la răscrucea dintre corp și artă, fizic și imaginar. Culorile, formele și simbolurile lor pulsează cu amintiri, înțelesuri și emoție. Dar mai presus de toate, tatuajele capturează și dezvăluie aspecte nerostite ale relațiilor dintre oameni, atât din trecut, cât și din prezent.

Adesea, tatuajele reprezintă gânduri și sentimente pe care nici măcar nu le putem pune în cuvinte. Ba chiar putem considera tatuajele ca pe o poveste ce abia așteaptă să fie spusă. Dacă vrei sa cunoști pe cineva mai bine, întreabă-l ce reprezintă tatuajele sale. Sigur se va înfiripa o legătură imediată între voi.

Citește și:   Povești adevărate și importante care ar trebuit să fie ecranizate până acum

Tatuajele sunt o formă de artă, nimeni nu poate contesta asta. Ele sunt un mijloc minunat de exprimare de sine care îți permit să-ți transformi corpul în propria galerie de artă personală. Dar părerile oamenilor cu privire la tatuaje sunt împărțite.

Unii le adoră, alții le critică. Probabil ai și tu cunoștințe care consideră tatuajele un lucru rău, dezgustător. Dar cui îi pasă? Tatuajele sunt frumoase, iar opiniile celorlalți despre ele nu ar trebui să fie motivul pentru care să nu-ți faci unul, în cazul în care te gândești la asta. Însemnarea corpului tău cu cerneală nu îi va îndepărta acestuia frumusețea sau valoarea.

Click pe video-ul de mai jos! Distribuie și prietenilor dacă te-au amuzat!

Dacă ai tatuaje, nu ar trebui să-ți fie rușine de ele dacă cineva pe care îl cunoști (sau chiar și un străin) le critică. Lor ar trebui să le fie rușine pentru că au încercat să-ți spună cum să-ți folosești trupul. De asemenea, tatuajele se pot schimba de-a lungul trecerii timpului, dar cui îi pasă? Ele vor rămâne o amintire a unul lucru drag pe care ai vrut să-l păstrezi pentru totdeauna cu tine.

Oricum ar arăta ele, tatuajele sunt o declarație. Chiar dacă ai ales să îți tatuezi un fluture, o cruce, o figură geometrică sau o floare, în esență, tu încerci să faci o declarație lumii înconjurătoare. Dar în ziua de azi, oamenii își fac tatuaje doar din motive estetice, fără să se gândească la povestea lor, care circulă de secole.

Cert este că atunci când te gândești la a-ți face un tatuaj, ai vrea ca acesta să reprezinte ceva despre tine, să transmită un mesaj lumii. Și de regulă, generația tânără asociază ideea tatuajelor cu ceva frumos. Dar ce avem în continuare pentru tine te va pune puțin pe gânduri.

De ce? Pentru că ideea unui tatuaj frumos și estetic nu este cazul oamenilor din video-ul de mai sus! Nu știm exact ce-a fost în mintea lor când s-au gândit la asta, dar aceste tatuaje sunt un eșec catastrofal!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Arta

Sus