Connect with us

Acești oameni și-au acoperit tatuajele regretabile într-un mod ingenios, iar rezultatele sunt pe măsură!

Arta

Acești oameni și-au acoperit tatuajele regretabile într-un mod ingenios, iar rezultatele sunt pe măsură!

Acești oameni și-au acoperit tatuajele regretabile într-un mod ingenios, iar rezultatele sunt pe măsură!

Cu toții am făcut niște alegeri greșite la viața noastră, cu care nu ne mândrim absolut deloc. Face parte din cursul firesc al vieții, dacă vreți.

Avem lucruri pe care ni le aducem aminte cu plăcere, și lucruri pe care regretăm că le-am făcut sau spus vreodată.
Dar ce se întâmplă atunci când porți aceste greșeli tatuate pe piele pentru tot restul vieții tale?

Singura variantă plauzibilă care-ți mai rămâne este să te gândești la o soluție pentru a acoperi dezastrul – altfel spus, a-l „machia” mai frumos.

Și cum nu poți să maschezi cerneala decât cu mai multă cerneală, ar trebui să vii cu o idee absolut ingenioasă și creativă pentru ca artistul să îți poată repara regretul.

Unii oameni trec prin viață purtând greutatea invizibilă a unora dintre cele mai mari greșeli făcute pe umerii lor.

Alții însă aleg să-și poarte greșelile vizibile pe corp, gravate fizic în pielea lor, pentru a le reaminti de toate momentele în care au făcut o alegere – mai inspirată sau mai neinspirată.

După cum vei vedea însă și în imaginile de mai jos, acești oameni au găsit o soluție aparent salvatoare pentru a se descotorosi de alegerile greșite pe care le-au făcut la un moment dat sau altul, în materie de tatuaje.

Proprietarii cu pricina au fost scutiți de o viață de rușine și de ridiculizări, datorită aptitudinilor și imaginației unor artiști talentați și cu o viziune pozitivă, mai ales în ceasurile întunecate ale regretelor profunde.

Citește și:   10 vedete care au făcut de râs numele Disney în cel mai penibil fel cu putință!

Aceste tatuaje pe care le vei vedea în video-ul de mai jos sunt, într-adevăr, regretabile, dar au fost acoperite cu o măiestrie și o precizie de neînchipuit și categoric neuitat.

Artiștii care au reușit să o scoată la capăt cu tatuajele dezastruoase pe care clienții le aveau au dovedit încă o dată faptul că timpul nu poate vindeca orice, dar creativitatea de modă veche ar putea.

Exemplele din video-ul de mai jos sunt o dovadă că un tatuaj rău, greșit, ales neinspirat sau executat prost nu trebuie să însemne sfârșitul vieții tale.

Ba chiar ele pot reprezenta o bază pentru a da naștere unui tatuaj de acoperire creativ și ingenios, care acoperă perfect unele greșeli anterioare făcute în viață.

Dacă și tu ești genul de persoană care a trecut prin experiența de a-și face un tatuaj prost, iar apoi a fi nevoit să-l acopere cu unul mai ingenios, probabil vei înțelege aceste imagini mai bine ca oricând.

De asemenea, pentru toți oamenii care se gândesc să-și procure în viitor un tatuaj, e important să vă amintiți următorul fapt:

faceți cercetări cu privire la artistul care vă va realiza tatuajul, mai multe decât cele pe care le-ați făcut atunci când trebuia să decideți la ce facultate să dați sau ce mașină să vă cumpărați.

Un tatuaj ieșit prost este cea mai bună modalitate prin care cineva te poate eticheta la fel. Chiar dacă nu este vina ta în totalitate, ci mai mult a artistului, lumea din jur nu va avea de unde să știe asta.

Citește și:   17 beneficii în a fi o mamă tânără pe care ar fi păcat să le ratezi

De asemenea, gândiți-vă foarte bine înainte de a alege tatuajul dorit. De exemplu, unul dintre cele mai regretate tatuaje ale oamenilor sunt cel cu numele ființei iubite, la un moment dat din viață.

După ce lacrimile se vor estompa, iar rănile profund emoționale vor începe să se vindece, s-ar putea să te trezești cu o amintire permanentă pe piele, una care este, din păcate, cea a unei persoane despre care vrei să crezi că nu-ți vei aminti permanent.

Dacă acest lucru se întâmplă, ia în considerare acoperirea tatuajului tău romantic cu o față de craniu sau ceva la fel de puțin romantic: un alt cuvânt sau o frază care să te motiveze să treci peste orice obstacol în viață ar putea fi o altă soluție.

Ca să nu fie nevoie să-ți spunem: „Ți-am zis noi”, aruncă o privire la video-ul de mai jos și învață din greșelile altora. Nu uita că nu trebuie să fie întotdeauna greșeala ta ca să poți învăța ceva din ea.


Click pe video și Distribuie mai departe!

Tatuajele acoperite de mai sus sunt un exemplu clar că orice greșeală poate fi reparată atâta timp cât dai dovadă de inteligență sclipitoare și ai un strop de creativitate la îndemână.

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Arta

Sus