Connect with us

S-a născut cu o formă rară de nanism, însă ceea ce face pe ringul de dans este dincolo de cuvinte

S-a născut cu o formă rară de nanism, însă ceea ce face pe ringul de dans este dincolo de cuvinte

Faceţi cunoştinţă cu Rille, o fetiţă frumoasă şi talentată în vârstă de 5 ani, care deşi suferă de Achondroplasia – o formă rară de nanism – dansează cu naturaleţea oricărui alt copil de vârsta ei.

De obicei copiii cu probleme medicale severe, cu o dezvoltare fizică întârziată, sunt timizi sau retraşi, însă nu este cazul micuţei Rilee. Deşi are probleme de sănătate şi a suferit câteva intervenţii chirurgicale până acum, este o fetiţă fericită, plină de viaţă, care ştie să se bucure din toată inima.

Dansul ei în faţa camerei de luat vederi face dovada dragostei cu care familia o înconjoară şi mai ales o susţine. Chipul ei vesel, strălucitor, ne înduioşează profund. Este adorabilă cum se mişcă pe ritmurile antrenante ale melodiei „Shake It Off”.

Mesajul transmis de mama ei prin intermediul acestui clip este încurajator pentru toţi părinţii care au copii cu astfel de probleme şi care trebuie să lupte din toate puterile pentru ca micuţii lor să crească normal fără a fi marginalizaţi.

Citește și:   Fotografiez jucării pentru a arăta AMUZAMENTELE, DISTRACȚIILE și ABSURDITĂȚILE vieții!

Copiii mici au curaj şi personalitate, iar expresiile de pe chipurile lor angelice sunt nepreţuite. Însă dacă vorbim de Rilee, ea merită cu prisosinţă ca prin partajarea acestui filmuleţ să fie văzută, apreciată şi susţinută de cât mai mulţi oameni.

Sursa: Smiles From Rilee via Youtube

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...

Mai multe din Arta

Sus