Connect with us

Tatuaje superbe care transformă cicatricile în opere de artă

Arta

Tatuaje superbe care transformă cicatricile în opere de artă

Tatuaje superbe care transformă cicatricile în opere de artă

VEZI VIDEO MAI JOS:

Tatuajele au o semnificație diferită pentru fiecare om în parte, mai ales din punct de vedere emoțional. Rolul lor a depășit demult estetica vizuală, iar în prezent, tatuajul a evoluat de la o marcă distinctă a oamenilor crezuți a fi mai rebeli și nonconformiști, la o artă și o formă de expresie a creativității umane.

De asemenea, pentru multe persoane, tatuajul este ceva cool și la modă, întrucât este asociat cu o formă de atracție pe care nimic altceva nu o poate exercita la fel de intens ca cerneala de pe corpul cuiva. Este, așadar, un plus pe scara atractivității.

Motivele pentru care o persoană alege să-și facă un tatuaj diferă, de la a fi în pas cu moda la a marca un eveniment important sau dificil din viață, dar uneori, oamenii recurg la tatuaje cu un scop diferit.

Iar motivul care ne-a impresionat pe noi cel mai tare este următorul: ca să acopere o cicatrice. Dacă ar fi să ne gândim, cicatricile ne aduc aminte de un eveniment neplăcut din viața noastră, pe care am vrea să putem fi în stare să-l ștergem cu buretele.

Din nefericire, urme precum cicatricile sunt vizibile o viață întreagă sau o perioadă destul de lungă de timp. Rareori pielea se mai poate reface complet după o astfel de amprentă. Așadar, oamenii care au cicatrici fie din urma unei operații, fie din urma unui accident, au găsit o modalitate inedită de a-și acoperi drama vieții: tatuajele.

Citește și:   15 dintre cele mai DEZGUSTĂTOARE DELICATESE din lume pe care le adoră toţi oamenii care le-au încercat!

E ca și cum ai vrea să arunci o pată de culoare, un plasture de pozitivitate peste o urmă de tristețe care ți-a marcat viața într-un mod negativ.

Din fericire, țesutul cicatricial a putut fi acoperit de niște tatuaje deosebit de superbe, realizate de mâinile unor artiști extrem de talentați și cu o viziune nemaipomenită de ansamblu, pentru a putea transforma ceva urât într-o adevărată artă.

Arta de a acoperi o cicatrice cu un tatuaj nu este deloc una ușoară, cu atât mai mult cu cât acestea se regăsesc într-o zonă sensibilă a corpului, și toată pielea din preajma cicatricii este ușor mai sensibilă decât cea din alte părți ale corpului.

Așadar, pe lângă iscusință și talent, este nevoie și de o mână blândă, care să atenueze impactul cu acele. Iar cu ajutorul viziunii artiștilor, ceea ce era odinioară sensibil s-a transformat în ceva deosebit de frumos și cu un impact emoțional mult mai pozitiv și mai fericit.

Cu toate că tatuajele simbolizează și înseamnă lucruri diferite în funcție de locul din lume în care mergi, îndemânarea și creativitatea celui care deține mașina cu cerneală este ceva ce poate fi apreciat la scară universală, în special în cazurile în care tatuajele au fost folosite ca un mod inteligent de a acoperi cicatricile nedorite.

Rezultatele sunt cu adevărat uimitoare, după cum urmează să te convingi și singur, în timp ce vei urmări video-ul de la final de articol.

Citește și:   10 vedete care suferă de boli mintale serioase. Numărul 4 este mai mult decât neașteptat

Poate că unele persoane s-au născut cu diverse semne pe piele, poate că altele au obținut cicatricile în urma unui accident sau a unei intervenții chirurgicale – cert este că nu au mai vrut să trăiască cu această aducere-aminte pe piele, și au decis să o transforme în ceva mult mai creativ și mai pe placul lor.

În loc să lase cicatricile să fie o reamintire zilnică a unor vremuri mai dificile din viața lor, acești oameni au ales să scoată tot ce-i mai bun din ele, și să aleagă niște tatuaje care fie să le acopere perfect, fie să interacționeze cu cicatricile în cel mai inteligent mod cu putință.

Căci probabil tatuajele sunt singura formă de artă care ar putea acoperi frumos cicatricile, sau care le-ar putea incorpora într-un design creativ și inteligent, artiștii s-au întrecut pe sine atunci când au inserat cerneala în corpurile acestor oameni.

Urmărește video-ul de mai jos pentru a te convinge de frumusețea pe care o cicatrice o poate obține în urma ascunderii sau a interacțiunii sale cu un tatuaj, indiferent de forma și culoarea acestuia:


Click pe video și Distribuie!

Se pare că aceste exemple au dovedit cu vârf și îndesat faptul că tatuajele pot însemna mai mult decât o declarație de modă sau un mod de a atrage pe cineva.

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Arta

Sus