Connect with us

Top 10 tatuaje 3D care-ți taie respirația! Par atât de reale încât vei vrea să le atingi chiar acum!

Arta

Top 10 tatuaje 3D care-ți taie respirația! Par atât de reale încât vei vrea să le atingi chiar acum!

Top 10 tatuaje 3D care-ți taie respirația! Par atât de reale încât vei vrea să le atingi chiar acum!

Tatuajele au fost folosite de mult timp ca o formă populară de decorare a corpului, dar ca toate celelalte forme de artă, aceasta a suferit și schimbări fenomenale, întrucât a fost atinsă de progresul tehnologic.

Astfel, ajungem să vorbim despre tatuajul tridimensional sau 3D, care este un lucru nou în această artă, deoarece oferă o atracție vizuală uimitoare și adaugă o atingere realistică incredibilă.

Există o diferență enormă între tatuajele 3D și celelalte, obișnuite, iar de departe, avantajul este efectul 3D care poate da un aspect complet nou designului pentru care ai optat.

Cu toate acestea, rezultatul final al unui tatuaj 3D depinde foarte mult de expertiza artistului tatuator, deoarece necesită un grad mare de pricepere și o mulțime de practică, pentru a transforma opera într-un succes.

Ce e atât de special la tatuajele 3D?

Tatuajele 3D sunt foarte diferite de restul, deoarece au un aspect realist care altor tatuaje le lipsește.

Acesta este motivul pentru care toate femeile și toți bărbații de toate vârstele și care iubesc viața, adoră să-și facă astfel de tatuaje.

Ele au o mare valoare de atractivitate, deoarece sunt captivate și te obligă să le privești pe corpul oricui ar trece pe lângă tine și le-ar avea la vedere.

Arată grozav pe orice parte a corpului ar fi prezente, indiferent dacă este în partea de sus, în partea de jos, pe spate, pe piept, pe umeri, pe picioare, pe brațe, pe încheieturi sau în spatele urechii.

Unele dintre aceste tatuaje pot fi cu adevărat atrăgătoare, în timp ce altele au calitatea de a te speria, cum ar fi cele care prezintă insecte ciudate care se târăsc sau alte asemenea.

Câteva fapte uimitoare despre tatuajele 3D

Citește și:   Top 10 cei mai răsfațați copii din lume! Nu există unul mai râzgâiat ca ocupantul locului întâi!

Cel mai important lucru despre tatuajele 3D este recursul lor realist, care depinde foarte mult de expertiza designerului care le creează.

Efectuarea unor astfel de tatuaje necesită o atenție deosebită pentru detaliu, fiecare punct minuțios fiind de o mare importanță, deoarece aceste tatuaje se disting cu adevărat de toate celelalte și chiar cea mai mică greșeală ar fi evidentă într-o mare măsură.

De asemenea, ceea ce contează cu adevărat este tipul corect de umbrire și plasarea corectă, deoarece ambii factori au o mare influență asupra aspectului final al unui tatuaj 3D.

Proiectele trebuie să fie făcute cu mare grijă, deoarece ele pot marca frumusețea pielii dacă sunt plasate și făcute în maniera corectă.

Plasarea tatuajelor 3D

Cel mai important aspect al artei tatuajelor 3D, pe lângă alegerea designului potrivit, este plasarea corectă.

Practic, locul în care decizi să-ți expui un asemenea tatuaj este determinat de mărimea acestuia. Un tatuaj mare arată bine pe suprafețe mai mari, cum ar fi spatele, stomacul, coastele, pieptul, coapsele, picioarele și umărul.

Tatuajele de dimensiuni mici și delicate arată mai bine dacă sunt amplasate pe zone mici, cum ar fi gleznele, picioarele, spatele urechii și uneori chiar și pe degete.

Ideea este de a atrage atenția, chiar dacă dimensiunea tatuajului este mare sau mic. Ar trebui să fie suficient de atractive pentru a transmite atitudinea dorită și sentimentele purtătorului.

Cele mai populare modele de tatuaje 3D

Unele dintre cele mai comune modele de tatuaje 3D au elemente de design din natură, care pot include flori, fluturi, albine, instrumente muzicale, păsări Phoenix, porumbei, libelule, panglici, semnul infinitului, dragon, leu, bufniță, elefant, lup, stele, soare, lună, mascote Disney, pene, săgeți, busole, arbori, îngeri și aripi, etc.

Citește și:   16 ilustrații care arată partea întunecată a societății moderne

O altă opțiune interesantă pentru tatuajele 3D este designul tribal. Vei vedea multe tatuaje 3D care sunt impregnate împreună cu umbrele lor, ceea ce poate adăuga un impact mai realist asupra lor.

În timp ce culorile convenționale negru și gri pot fi folosite în astfel de tatuaje, utilizarea corectă a culorilor poate face o adevărată mare diferență în a aduce frumusețea modelelor 3D la viață.

Există unele tatuaje 3D care au o poveste de spus, cum ar fi un design minunat care afișează o mașină cu note de monedă care zboară din ea, în timp ce poate exista un altul, cum ar fi un clovn care se uită peste umăr.

Designul Spiderman pe piept este un favorit în rândul tinerilor, în timp ce fetele tinere pot alege un design de trandafir sau floarea-soarelui pentru un tatuaj 3D.

În mod similar, un tatuaj de arc făcut în design 3D poate arăta cu adevărat grațios pe spatele unei femei, pe umăr sau pe gleznă și poate fi mai mult o declarație de modă decât un tatuaj.

Tatuajele cu un dragon 3D se bucură de popularitate egală, atât în rândul bărbaților, cât și al femeilor, deoarece inspiră o admirație pentru purtătorul acestuia.

Hărți, compase, ceasuri, monștri și cranii, sunt alte câteva modele pe placul iubitorilor de tatuaje 3D. Alții pot opta pentru inimi realiste, pentru a-și declara dragostea față de partener.

Click pe video pentru mai multe detalii!

Opțiunile pentru un tatuaj 3D sunt nelimitate, iar în video-ul de mai sus, vă prezentăm cele mai frumoase modele, care par atât de reale încât te vor face să vrei să le atingi! Care este preferatul tău?

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Arta

Sus