Connect with us

Toți râdeau de el pentru că era doar un tâmplar, dar le-a DEMONSTRAT ce știe să facă cu o bucată de lemn. UIMITOR

Toți râdeau de el pentru că era doar un tâmplar, dar le-a DEMONSTRAT ce știe să facă cu o bucată de lemn. UIMITOR

Un bărbat pasionat de tâmplărie a descoperit că poate să facă artă dintr-o banală bucată de lemn. A tăiat rondele bucățile de lemn și a reușit să obțină un obiect decorativ invidiat de toată lumea.

Cum a reușit? Folosind rășina, un material care permite lipirea bucăților de lemn sau a altor materiale pentru a crea un efect artistic uimitor. De obicei, rașina epoxidică se foloseste pentru amenajarea pardoselilor, dar poate fi utilizată și pentru realizarea unor obiecte decorative, după cum arată tamplarul din filmuletul de mai sus.

Urmărește filmarea ca să vezi cum procedează, pas cu pas, pentru a obține o decorațiune absolut senzațională, folosind o banală bucată de lemn și rașină epoxidică.

Rășina este un produs natural sau sintetic care are proprietăți particulare – sunt translucide și vascoase, iar în faza solidă se cristalizează. Rășinile naturale sunt extrase din plante, dar cele sintetice sunt realizate astfel încât să fie similare celor naturale. Rășina epoxidică este foarte rezistentă și poate fi folosită în industria construcțiilor, în special când este vorba despre podele, care pot fi colorate sau transparente, lucioase sau mate.

Citește și:   Părea un buştean normal. Ce era în interior l-a ŞOCAT şi totodată ÎMBOGĂŢIT

Ți-a plăcut rezultatul? DISTRIBUIE ȘI TU!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Arta

Sus