Connect with us

10 celebrități care au devenit faimoase pentru părțile neobișnuite ale corpului lor

Celebritati

10 celebrități care au devenit faimoase pentru părțile neobișnuite ale corpului lor

10 celebrități care au devenit faimoase pentru părțile neobișnuite ale corpului lor

Imaginează-ți câteva dintre celebritățile tale preferate. Acum, gândește-te la aspectele care le-au făcut celebre. A fost talentul lor, cum ar fi cântatul, actoria sau dansul? Sau au devenit populare doar datorită aspectului fizic pe care l-au arătat?

În ziua de azi, poate fi greu să găsești celebrități care sunt cu adevărat talentate. Mulți bărbați și femei încearcă să-și modifice corpurile pentru a câștiga mai multă faimă, lucru care se poate dovedi a fi destul de enervant pentru persoanele care încearcă să caute talente adevărate.

Următoarea listă pe care ți-am pregătit-o în video-ul de mai jos conține personalități foarte cunoscute ale vremurilor noastre, care au cunoscut faima nu neapărat datorită talentului lor, ci mai degrabă pentru faptul că posedă niște atribute fizice care sunt greu de trecut cu vederea. Însă pe lângă acest aspect, vedetele cu pricina se bucură și de o doză de talent care le ajută să rămână permanent în lumina reflectoarelor.

Să vă dau un exemplu, Scarlett Johansson și Beyonce. Ele au talent la actorie, respectiv cântat și dansat, însă se bucură și de niște trăsături fizice excepționale. În cazul lui Beyonce, este vorba despre posteriorul bombat care a consacrat-o, pe când Scarlett Johansson punctează foarte bine la capitolul sâni.

Aici este lista noastră de celebrități care au devenit celebre prin atributele lor corporale fierbinți. Printre ele se numără persoane care au un piept pe care nu ai cum să-l treci cu vederea, dar și o mulțime de star-uri care s-au făcut remarcate pentru faptul că au coapse ucigașe sau trăsături faciale superbe.

Citește și:   11 celebrități atrăgătoare cu parteneri de viață URÂȚI

Click pe video pentru a descoperi cine sunt acestea! Dă mai departe dacă te-au fascinat prin ceea ce au!

Răsfață-te puțin și vizionează clipul de mai sus pentru a redescoperi unele dintre actrițele, cântărețele sau vedetele tale preferate. Dar adu-ți aminte că nu e nevoie să-ți modifici corpul pentru a-ți atinge visele. Vremurile se schimbă, iar acum, oamenii își împlinesc obiectivele fără a fi nevoiți să-și modifice complet aspectul sau persoana.

Să luăm câteva dintre celebritățile care s-au născut înzestrate cu un corp de excepție!

De pildă, Christina Hendricks. Când te uiți la ea, unde ți se îndreaptă atenția? Către pieptul ei, evident! Actrița în vârstă de 41 de ani este posesoarea unor sâni care te fac să nu mai vrei să-ți iei privirile de la ei. Nu e de mirare de ce oamenilor le este greu să facă un contact vizual cu ea. Hendricks este o actriță de succes, care s-a făcut remarcată în serialul Mad Men, reușind să stârnească mult respect și admirație.

Michelle Obama a devenit faimoasă ca fiind Prima Doamnă și soția lui Barack Obama. Cu toate acestea, oamenii au observat frumoasele ei brațe și au început să apară tot felul de comentarii și întrebări despre ele în timpul interviurilor pe care dânsa le acorda. Se pare că Michelle ar fi făcut exerciții la primele ore ale dimineții, pentru a se revigora și a petrece timp cu sine.

Citește și:   10 lucruri crude care se întâmplă cu o femeie după ce naște și de care bărbații nu au habar

Deși pare un pic ciudat, bărbații încă mai sunt înnebuniți după buzele Angelinei Jolie. Acele buze atât de frumos sculptate și pline trezesc fantezii în capul tuturor, chiar și al femeilor. Multe femei și-ar dori să posede un asemenea dar de la natură, însă actrița se poate considera norocoasă că ea a fost cea înzestrată cu acea pereche de buze criminale.

Kim Kardashian este încă luată în vizor pentru fundul impresionant pe care îl deține. Nu știm dacă acesta sau caseta de sex cu Ray J au fost cele care i-au adus faima de mai târziu, dar știm că acesta a fost începutul carierei și aparițiilor sale publice. De-a lungul anilor, Kim Kardashian a reușit să facă față cu brio tuturor comentariilor cu privire la fundul ei generos, și încă se mai descurcă cu asta. Probabil că atunci când ai ceva asupra cărora oamenii insistă să comenteze, trebuie să înveți cum să te descurci cu asta, iar nouă ni se pare că Kim a reușit de minune.

În video-ul de mai sus, vei descoperi și alte celebrități care s-au făcut remarcate prin atribute fizice corporale de invidiat. Tu ce atribut al celebrităților ți-ai fi dorit să-l ai? Buzele Angelinei Jolie sau sânii Christinei Hendricks? Fundul lui Kim Kardashian sau pe cel al lui Beyonce?

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Celebritati

Sus