Connect with us

10 celebrități care au fost abandonate de părinții lor. Numărul 6 a impresionat o lume întreagă

Celebritati

10 celebrități care au fost abandonate de părinții lor. Numărul 6 a impresionat o lume întreagă

10 celebrități care au fost abandonate de părinții lor. Numărul 6 a impresionat o lume întreagă

Părinţii obişnuiţi nu îşi pot imagina ce ar însemna să stea mai mult de câteva zile departe de copiii lor, aşa că este destul de greu să înţelegem cum pot anumite persoane să îi abandoneze fără milă.

Chiar dacă nu realizăm, există multă vedete care nu doar că au provenit din familii nevoiaşe, ci au fost pur şi simplu părăsite de părinţii lor la vârste foarte fragede. Iată care sunt câteva dintre aceste vedete:

1. Mama lui Marilyn Monroe nu a putut avea grijă de ea
Actriţă, cântăreaţa şi model, Marilyn Monroe a fost una dintre cele mai uluitoare femei care a existat. Blondă superbă continua să influenţeze cultura pop, la multe decade după moarte. Născută sub numele de Norma Jean, în California, aceasta şi-a petrecut copilăria în orfelinate.

Nu a ştiut niciodată cine este tatăl ei cu adevărat, pentru că mama ei era căsătorită cu un bărbat, dar a rămas însărcinată cu altul. Totuşi, aceasta nu a fost niciodată capabilă să aibă grijă de fiica ei aşa cum se cuvine.

2. Jaime Foxx a fost crescut de bunicii lui
Actorul deţine foarte multe premii, iar faţa lui este cunoscută în toată lumea. Acesta cântă, dansează şi este un comediant minunat, aşa că ne este greu să ne imaginăm că a fost un copil nedorit.

Citește și:   10 actori care și-au găsit MAREA DRAGOSTE pe platourile de filmare

Născut sub numele de Eric Marlon Bishop, acesta a fost dat bunicilor, imediat după naştere. Bunicii lui i-au oferit toată ghidarea şi sprijinul posibil, iar părinţii lui nu au făcut niciodată parte din viaţa lor.

3. Steve Jobs a fost dat spre adopţie
Steve Jobs, una dintre cele mai strălucite minţi ale lumii, a fost dat spre adopţie şi înainte să îşi creeze imperiul Apple, a fost un orfan în San Francisco. Tatăl lui biologic era un student din Siria, iar mama sa era o fată care trăia la o fermă în Wisconsin.

Părinţii fetei nu au suportat ideea că fiica lor era îndrăgostită de un musulman, aşa că au obligat-o să renunţe la relaţie. Steve a fost dat spre adopţie imediat după naştere şi adoptat de Paul şi Clara Jobs.

4. Jay Z şi tatăl lui înstrăinat
Shawn Carter este unul dintre cei mai cunoscuţi muzicieni ai lumii, este căsătorit cu Beyonce şi are o carieră strălucitoare. Totuşi, începutul carierei sale a fost unul modest. A fost născut şi crescut într-un adăpost în Brooklyn şi crescut de o mamă singură.

În anii adolescentei, Shawn a trecut prin momente întunecate, iar tatăl său nu a făcut niciodată parte din viaţa lui.

5. George Lopez a fost abandonat de ambii părinţi
Comediantul George Lopez este un tip extrem de amuzant. Totuşi, viaţa sa nu a început într-un mod foarte armonios. Acesta s-a născut din muncitori emigranţi în Mission Hills, California. La două luni după naşterea sa, tatăl său a fugit.

Citește și:   4 mixturi care îți vor îndepărta complet tartrul de pe dinți chiar la tine acasă

Mama sa l-a părăsit zece ani mai târziu atunci când s-a recăsătorit şi s-a mutat. George a fost crescut de bunica sa din partea mamei, o femeie distantă, aşa că ne este greu să ne imaginăm că a găsit umorul în viaţă.

6. Christina Aguilera a avut un tată cu probleme
Christina este astăzi mama a doi copii. Starul pop s-a transformat de multe ori de-a lungul carierei, rămânând mereu interesantă şi relevantă. Tatăl său nu îşi va ierta niciodată modul în care şi-a tratat fiica.

Fost soldat, tatăl Christinei era abuziv emoţional şi fizic, motiv pentru care mama cântăreţei a decis să divorţeze. Frumoasă blondă a susţinut mereu că s-a folosit de muzica ei pentru a scăpa de turbulenţele pe care le-a trăit în copilărie.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Celebritati

Sus