Connect with us

10 celebrităţi care au murit ȋnainte de vreme! Al doilea caz este tragic!

Celebritati

10 celebrităţi care au murit ȋnainte de vreme! Al doilea caz este tragic!

10 celebrităţi care au murit ȋnainte de vreme! Al doilea caz este tragic!

Vieţile muzicienilor sunt mai impresionante decât ar putea să le ilustre filmele vreodată. Chiar dacă oamenii îşi imaginează că viaţa acestora este perfectă, se pare că nu este mereu aşa.

Sunt situaţii în care aceştia ajung să fie cei mai trişti şi mai singuri oameni din lume, indiferent de câtă faimă au parte sau de câte averi au strâns.

Dacă putem să învăţăm ceva din viaţa acestora, este faptul că banii nu aduc întotdeauna fericirea şi că celebritatea este destul de periculoasă şi poate să afecteze în totalitate viaţa cuiva.

Mediul în care sunt expuse unele dintre celebrităţi sunt extrem de toxice şi implică un stil de viaţă mai mult decât nesănătos, ceea ce poate duce la moartea prematură a acestora şi la încheierea subită a unei cariere strălucite.

Mulţi dintre aceşti artişti nu au prins nici măcar vârsta de 30 de ani şi nu au avut ocazia de a demonstra lumii şi fanilor că sunt capabili de mult mai mult de atât. Povestea vieţilor lor este atât de tristă încât milioane de oameni s-au șocat atunci când au aflat ce li s-a întâmplat, de fapt.

Oamenii au, în general, o concepţie greşită despre celebrităţi, pentru că acestea sunt văzute ca nişte roboţi care ne livrează divertisment şi nu au sentimente, nu sunt niciodată răniţi şi nu au voie să fie afectate de nimic, doar pentru că şi-au ales o viaţă publică.

Din păcate, pe mulţi dintre aceştia, celebritatea i-a luat prin surprindere şi nu au realizat la ce nivel de faimă sunt. Atunci când s-au trezit din naivitate, totul este prea târziu, pentru că fanii lor au aşteptări de la ei, aşteptări pe care trebuie să le atingă.

Citește și:   Cum să îţi găseşti sufletul pereche atunci când nu ai niciun ban în buzunar

Unii dintre aceşti muzicieni au fost extrem de sensibili şi nu s-au obişnuit niciodată cu stilul de viaţă total diferit faţă de ce aveau aceştia atunci când erau în căutarea celebrităţii. Poveştile acestora sunt menite să ne fie ca o învăţătură de minte.

Iată care sunt câteva dintre cei mai cunoscuţi muzicieni care şi-au pierdut viaţa prea repede:

1. Kurt Cobain – acesta s-a născut în februarie 1967, în Washington. În 1988, acesta a înfiinţat trupa grunge Nirvana. Artistul era extrem de talentat, dar destul de tulburat.

Începând cu anii 1990, Cobain şi trupa să au ajuns legende rock. În 1994, Kurt s-a sinucis în casa sa din 1994, la 27 de ani.

2. John Lennon – unul dintre fondării trupei the Beatles, cea mai de succes trupă a muzicii pop. Acesta a fost asasinat de Mark David Chapman, când avea doar 40 de ani.

3. Freddie Mercury – cunoscut ca solistul trupei Queen, acesta a fost unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi ai lumii. Calităţile sale vocale erau absolut fabuloase.

Freddie Mercury era unul dintre cei mai buni artişti, care ştia să facă o atmosferă incendiară de fiecare dată când era pe scenă. Acesta a murit la vârsta de 45 de ani din cauza unor complicaţii în urma infecţiei cu HIV.

4. Jimi Hendrix – chitarist, cântăreţ şi compozitor american, cariera sa s-a întins pe parcursul a doar patru ani, dar a rămas unul dintre cei mai influenţi chitarişti ai lumii. Acesta a murit la doar 27 de ani.

5. Jim Morrison – James Douglas „Jim Morrison” a fost un cântăreţ, compozitor şi poet american care este cunoscut ca solistul trupei the Doors. Ca mulţi artişti, Jim Morrison a murit la vârsta de 27 de ani.

Citește și:   Cei mai periculoși paraziți pentru corpul uman. Cum să te ferești de ei vezi aici!

6. Michael Jackson – unul dintre cei mai mari artişti ai lumii, acesta s-a născut pe 1958 şi a murit în 2009. Acesta a donat 300 de miliaone de dolari organizaţiilor de caritate.

Cunoscut şi că Regele Muzicii Pop, un titlu pe care l-a primit de la Elizabeth Taylor, aceasta a primit 30 de discuri de platină. Unul dintre albumele sale, a ajuns în poziţii extreme în topurile din America.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani din cauza unei supradoză de antidepresive recomandată de medicul său.

7. Amy Winehouse – cântăreaţa şi compozitoarea britanică a murit la 27 de ani în urma unei supradoze de alcool. Aceasta avea un stil inconfundabil şi ritmurile sale de soul, blues şi jazz au fascinat un număr mare de oameni.

Aşa cum puteţi observa, mulţi dintre aceşti artişti şi-au pierdut viaţa de la vârste extrem de tinere şi şi-au lăsat fanii cu gura căscată. În timp ce toată lumea se gândea că aceştia vor avea o carieră înfloritoare şi lungă, iată că soarta le-a pregătit altceva.

În cazul în care făceaţi şi voi parte din fanii acestora, ei bine, atunci sunteţi la curent cu tot ceea ce s-a petrecut cu ei. Din păcate, o lume întreagă a fost dezamăgită de modul în care aceştia au ales să îşi trăiască viaţa.

Mulţi dintre fani au considerat că aceştia şi-au irosit viaţa într-un mediu extrem de toxic, în care alcoolul şi substanţele interzise făceau parte din viața zilnică.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eraţi la curent cu faptul că există atât de mulţi artişti care au murit la vârsta de 27 de ani?

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Celebritati

Sus