Connect with us

10 celebrități care au o legătură INADECVATĂ cu un membru al FAMILIEI! Secretele lor au ieșit la iveală!

Celebritati

10 celebrități care au o legătură INADECVATĂ cu un membru al FAMILIEI! Secretele lor au ieșit la iveală!

10 celebrități care au o legătură INADECVATĂ cu un membru al FAMILIEI! Secretele lor au ieșit la iveală!

Cu toții suntem apropiați de familia noastră și ne iubim rudele necondiționat, ba chiar am fi dispuși să facem totul pentru ele.

Dar există și anumite limite pe care nu ar trebui să le încalci, din simplul motiv că este vorba de familia ta, iar aceasta este o legătură sacră.

Există familii care sunt apropiate, dar există și familii care sunt mult prea apropiate, iar membrii se simt mult prea confortabili unul în preajma celuilalt.

Unele clanuri de celebrități au arătat că au limite foarte mici atunci când vine vorba de relațiile între ele. Unii dintre ei sunt un duo tată-fiică și se comportă ca și cum s-ar întâlni.

Mai sunt și frați și surori care împărtășesc glume nepotrivite, cu tentă sexuală și sărutări inadecvate, dar și mamele care încurajează obiceiurile proaste ale fiicelor lor, până în punctul în care acestea din urmă ajung la reabilitare.

Nu este nevoie de prea multă mass media pentru a face ca ceva să pară inadecvat, căc aceste 10 exemple de celebrități dau un cu totul alt sens relațiilor inter-familiale!

Atunci când împărtășești o legătură familială cu cineva, e un lucru pentru care trebuie să fii recunoscător.

Nu toate familiile sunt la fel de apropiate și nu se susțin reciproc precum altele, dar dacă ai o familie bună, ar trebui să-i ții aproape pe cei dragi.

Cu toate acestea, există câteva situații în care membrii unei familii se apropie destul de mult, până la punctul în care relațiile dintre ei devin „necorespunzătoare”, indecente, neadecvate și alte sinonime de acest fel.

Citește și:   10 actori faimoși cărora li s-a spus că sunt prea urâți pentru Hollywood

Vrei un exemplu? Avem 10!

De pildă, cu toții știm cât de vehement a fost Donald Trump cu relațiile sexiste în timpul candidaturii sale, dar ghiciți ce?! El însuși are o relație cel puțin dubioasă cu fiica sa, Ivanka.

Trump chiar a recunoscut public că, dacă nu ar fi fost tatăl ei, ar fi vrut să se întâlnească cu ea și să se culce cu ea. Poftim exemplu!

Hulk Hogan are o relație similară cu fiica sa, Brooke. Când imaginile cu el cum îi mângâie coapsele dând-o cu cremă de protecție solară au ajuns publice, toată lumea s-a grăbit să tragă concluzii și să judece.

Iar câțiva ani mai târziu, a publicat o fotografie cu ea într-o rochie neagră, iar la descriere spunea: „picioarele lui Brooke”. Cum să nu te gândești la ceva nepotrivit în aceste contexte?!

Există și duo-uri soră-frate care ne-au luat prin surprindere. De exemplu, sigur nu te-ai aștepta ca Angelina Jolie să fie pe această listă. Dar da, ea se află pe lista noastră, împreună cu fratele ei.

Angelina Jolie și fratele ei James au fost văzuți împărtășind numeroase sărutări și nu toate erau atât de inocente pe cât te-ai fi așteptat.

Ei arată mai degrabă ca un cuplu decât ca un frate și o soră, atunci când împart asemenea pupici lipicioși.

Citește și:   10 secrete pe care angajații de la cinema nu vor să le știi!

Nici Khloe Kardashian nu este mai prejos, iar ea se află pe această listă tot datorită fratelui ei Rob. Se pare că ea este singura soră mai apropiată de Rob.

Khloe Kardashian nu doar că gătește pentru Rob și îi spală hainele, dar cei doi au făcut, în repetate rânduri, glume pe seama faptului că au o relație sexuală.

Aceste glume nu au fost numai o singură dată, ci în diferite alte contexte. Anul trecut, Rob chiar i-a oferit o zi de Valentine’s Day destul de neuitat și prea îndrăzneață pentru niște simpli frați.

În plus, mai există și celebritățile care au început să aibă relații cu membrii familiei adoptive. În cazul lor, relațiile ar putea să nu pară atât de deplasate, căci la urma urmei, nu împărtășesc o legătură de sânge reală.

Cu toate acestea, dacă obișnuiați să creșteți ca frate și soră, atunci imaginile cu voi doi în ipostaze care lasă de interpretat înseamnă că ceva nu este în regulă.

Peste tot la Hollywood există cazuri de relații necorespunzătoare între membrii familiei. Voi ați observat asta?

Fie e un trend, fie fac asta pentru a primi atenție din partea mass-media, însă cert este că unele celebrități se aruncă singure în gura lupului.

Urmărește video-ul de mai jos și descoperă alte cazuri similare!

Click pe video! Dă mai departe dacă ți-a plăcut!

Tu ce crezi, este ceva serios între aceste pseudo-cupluri sau sunt simple speculații?

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Celebritati

Sus