Connect with us

10 celebrități care s-au căsătorit cu aceeași persoană de două ori

Celebritati

10 celebrități care s-au căsătorit cu aceeași persoană de două ori

10 celebrități care s-au căsătorit cu aceeași persoană de două ori

Atunci când celebrităţile se căsătoresc, aceştia tind să facă o nuntă mare – fie găsesc o locaţie extravagantă, fie găsesc cele mai ciudate haine pentru ocazia respectivă. Unele staruri iubesc să se căsătorească, aşa că o fac foarte des.

În timp ce unele vedete cresc numărul căsătoriilor, altele ajung să se căsătorească cu aceeaşi persoană de mai multe ori. Iată care sunt câteva dintre acestea:

1. Pamela Anderson şi Rick Salomon – starul din Beywatch are un obicei în a se întoarce la marea ei dragoste, Tommy Lee. Totuşi, aceasta s-a căsătorit doar o dată, cu Rick Salomon, un bun prieten de-al ei.

Prima dată s-au căsătorit în octombrie 2007, dar au divorţat în decembrie. Totuşi, şapte ani mai târziu, cei doi s-au regăsit în faţa altarului, pentru a divorţa din nou câteva luni mai târziu. Totuşi, la ce s-a gândit actriţa?

„E ca şi cum pui ceva ce este stricat din nou în frigider, nu va fi bun data viitoare.”

Citește și:   Celebrități care nu se tem să apară nemachiate! A 3-a arată FENOMENAL!

2. Elizabeth Taylor and Richard Burton – cei doi actori s-au întâlnit şi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale filmului Cleopatra, în 1963. La vremea respectivă ambii erau căsătoriţi cu alte persoane, aşa că totul a fost foarte scandalos.

Au divorţat şi s-au căsătorit în 1964, dar totul s-a sfârşit după zece ani, din cauza unei aventuri de-a lui Burton. Şi-au reluat relaţia în 1975 şi s-au recăsătorit, deşi problemele maritale nu au încetat şi au divorţat iar în 1976.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Celebritati

Sus