Connect with us

10 celebrități cu dorințe ascunse în dormitor! A treia este frapantă!

Celebritati

10 celebrități cu dorințe ascunse în dormitor! A treia este frapantă!

10 celebrități cu dorințe ascunse în dormitor! A treia este frapantă!

Fiecare dintre noi are dorinţe ascunse în dormitor şi vedetele nu sunt cu nimic mai diferite. În fiecare dintre noi există o parte mai aventuroasă, iar vedetele adoră să vorbească despre asta.

Cele mai nonconformiste celebrităţi nu se sfiesc să recunoască ceea ce le place să facă sau să li se facă în dormitor, aşa că ajung să discute despre asta în interviuri.

Chiar dacă este o parte normală a vieţii, unii oameni sunt extrem de pudici şi consideră că astfel de subiecte nu trebuie să fie discutate în faţa publicului larg, nici măcar în faţa prietenilor.

Dar iată că unele persoane publice nu au nicio problemă să discute despre asta, motiv pentru care lista a devenit atât de cuprinzătoare, iar detaliile sunt atât de picante. Presa a adorat să se folosească de stilul libertin al acestora.

În fiecare zi, găsim în mediul online o grămadă de poveşti şi subiecte legate pe teme intime, aşa că nimic nu mai este nepermis. Cei mai pasionaţi fani vor să ştie totul despre idolii lor, de la ce mănâncă la micul dejun, la ce se întâmplă în dormitorul lor.

Presa se dă în vânt după relaţiile între vedete şi aşteaptă cu sufletul la gura să prindă o imagine mai picantă sau informaţii despre două celebrităţi care se întâlnesc, iar astfel de situaţii chiar s-au ivit şi nu de puţine ori.

Aşadar, care sunt cele mai mari fantezii ale vedetelor şi ce dorinţe ascunse au aceştia în dormitor? Iată câteva exemple:

1. John Mayer – viaţa privată a artistului a reprezentat un mare interes pentru public în ultimii ani, mai ales de când a început să se întâlnească cu unele dintre cele mai frumoase cântăreţe ale Americii. Zvonurile susţin că acesta nu se abţine de la nimic în dormitor.

Citește și:   10 ACTORI faimoși care și-au început cariera jucând în filmele pentru ADULȚI! Nimeni nu credea asta despre numărul 4!

2. Carmen Electra – aceasta a recunoscut într-un interviu că a fost mereu interesată de cătuşe şi frânghii, dar doar în dormitor. Latura de dominatoare iese în evidenţă şi în acest aspect, aşa că frumoasă actriţă reprezintă o adevărată provocare pentru bărbaţi.

Electra a susţinut că nu îi displace deloc să fie legată şi lovită uşor cu un umeraş. În timp ce pentru majoritatea oamenilor aceste dorinţe par ascunse, iată că pentru ea sunt perfect normale, atât de normală încât să recunoască public.

3. Shia Lebeouf – actorul a fost mereu extrem de excentric şi nimic nu ne-ar mai surprinde după ce l-am văzut de atâtea ori purtând pantaloni strâmţi de yoga în culori de roz şi mov. Acesta a susinut într-un interviu că adoră să fie tras de păr în dormitor, oricât de scurt ar fi părul lui.

Mai mult, Lebeouf a şi avut părul destul de lung pentru o perioadă destul de lungă de timp. Oare acesta să fie motivul?

4. Nick Lachey – cântăreţul care a fost căsătorit cu Jessica Simpson a recunoscut mereu că este cel sensibil şi că, în timpul intimităţii, acesta adoră să poarte pantofii soţiei sale. Chiar dacă nu este singurul bărbat care doreşte să fie dominat, pare puţin ciudat că îşi doreşte să poarte tocuri.

5. Russell Brand – un bărbat atât de ciudat are cu siguranţă dorinţe extrem de ciudate, motiv pentru care, se pare, că soţia sa, Katy Perry, a divorţat de el. Gurile rele spun că frumoasă cântăreaţă nu a putut ţine pasul cu el în dormitor.

Citește și:   10 metode fascinante de a ghici viitorul din trecut

6. Ludacris – se pare că artistul nici nu se apropie de o femeie atât timp cât nu se simte atras de picioarele ei. Acesta recunoaşte în mod deschis că are o pasiune speciale pentru picioarele femeilor, aşa că nu ne este de mirare că face parte din cei de pe această listă.

7. Justin Timberlake – cantarestul şi actorul este un artist desăvârşit şi doar cei norocoşi ajung să ia parte la un concert de-al lui. Ceea ce nu ştiai este faptul că acestuia îi place la nebunie să petreacă câteva minute rapide şi intime cu soţia sa în pauzele de concerte.

Pun pariu că dacă vei ajunge la un concert de-al lui, te vei gândi doar la asta, nu-i aşa?

8. Ricky Martin – acestuia îi plac duşurile călduţe şi nu are nicio problemă cu alte lichide călduţe care îi ating corpul în timpul relaţiilor intime la duş. Deşi această dorinţă este extrem de ciudată, se pare că nu este deloc necunoscută.

Există mulţi artişti care vorbesc foarte deschis despre ceea ce preferă să facă în dormitor, indiferent de vârstă. Acesta este motivul pentru care oamenii sunt din ce în ce mai curioşi despre ceea ce se petrece în spatele uşilor închise.

Presa a fost cea care a insistat mereu vedetele în legătură cu viaţa personală şi iată că acestea nu au opus rezistenţă.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Aşadar, în cazul în care eraţi de părere că unele dintre vedetele de mai sus sunt persoane foarte serioase, iată că fiecare are câte o dorinţă nebună pe care o pun în practică în dormitor.

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Celebritati

Sus