Connect with us

10 confesiuni ale dădacelor angajate de vedete care te vor lăsa cu gura căscată! Nu o să-ți imaginezi ce pretenții are numărul 3!

Celebritati

10 confesiuni ale dădacelor angajate de vedete care te vor lăsa cu gura căscată! Nu o să-ți imaginezi ce pretenții are numărul 3!

10 confesiuni ale dădacelor angajate de vedete care te vor lăsa cu gura căscată! Nu o să-ți imaginezi ce pretenții are numărul 3!

Dădacele celebrităţilor nu au voie să vorbească despre angajatorii lor, dar o fac, adeseori, chiar dacă într-un mod anonim. Acestea trebuie să semneze un contract de confidenţialitate, aşa că ar trebui să rămână tăcute.

Iată care sunt câteva dintre cele mai ciudate pretenţii pe care le au cele mai mari vedete de la dădacele lor:

1. Kourtney Kardashian cere respect
O poveste amuzantă care aparţine unei foste bone de-a copiilor lui Kourtney Kardashian nu o pune pe aceasta într-o lumină foarte bună. Bonă spune ca vedetă vrea să fie numită „doamnă” de fiecare dată. Se pare că bonă a greşit o singură dată şi a fost aspru pedepsită.

Kourtney are o personalitate rece, cere mereu respect şi este puţin cam dură, aşa că nu ne este de mirare că bonele ei au avut probleme grave.

2. Gwen Ştefani îşi pune bonă să se îmbrace ca un super erou

Gwen Ştefani are trei băieţi simpatici, dar tatăl băieţilor a înşelat-o pe cântăreaţă cu una dintre bone, Mindy Mann. Atunci când cei doi s-au căsătorit, Gwen a angajat o bonă bărbat care se îmbracă mereu în super erou!

Gwen îşi iubeşte mult copiii şi există multe poze în care aceasta este surprinsă petrecând timp cu aceştia, şi, chiar dacă sunt despărţiţi, părinţii celor trei băieţi încearcă să le ofere o copilărie normală.

Citește și:   14 fotografii incredibile fără Photoshop! Numărul 5 este un eșec total!

Este destul de greu pentru băieţi să înţeleagă, atunci când vor creşte, că tatăl lor a înşelat-o pe mama lor cu dădaca lor, dar, Gwen va avea grijă să angajeze bone mai puţin atrăgătoare.

3. Bona lui Beyonce trebuie să ştie să cânte şi să danseze
Acest zvon susţinut de o fostă dădaca este destul de drăguţ. Aparent, Beyonce şi Jay Z îşi doresc ca bona lor să o înveţe pe fiica Blue Ivy să cânte şi să danseze, inclusiv să cunoască versurile şi coregrafiile artistei.

Blue Ivy îşi moşteneşte părinţii, dar, se pare că este mult mai interesată de partea de rapp a industriei muzicii.

4. Şi bona lui Sarah Jessica Parker trebuie să cânte
Copiii lui Saraj Jessica au un cântec de leagăn preferat pe care dădaca trebuie să-l ştie. Poate că bonele lui SJP s-au obsinuit cu această rutină dinaintea somnului, deşi actriţa nu pare deloc o persoană răutăcioasă şi pretenţioasă.

5. Kanye plăteşte o avere dădacei de seară
Kanye îşi doreşte ca soţia sa, Kim Kardashian să fie foarte fericită, proaspătă şi odihnită, aşa că plăteşte o bonă de noapte cu 2000 de dolari pe zi pentru a avea grijă de cei mici. Kanye i-a oferit instrucţiuni stricte bonei tocmai pentru ca soţia sa să doarmă bine.

Citește și:   Ce au purtat 23 de celebrități când au întalnit-o pe Regina Angliei. Frumos sau urât?

Bineînţeles, dădaca a fost motivată să îi ţine pe copii tăcuţi în fiecare seară. Se pare că cei doi chiar îşi plătesc bonele foarte bine, primesc telefoane şi maşini. Procesul angajării este foarte dur şi intens.

Doar cele mai bune dădace sunt angajate, în special cele care sunt destul de puternice să facă faţă atmosferei din casa Kardashian şi camerelor de luat vederi.

6. Jessica Alba îşi forţează dădaca să mediteze
Meditaţia este un mod perfect pentru relaxare. Studiile clinicilor susţin că doar zece minute de meditaţie îţi calmează mintea şi trupul, motiv pentru care Jessica Alba îşi obligă bona să adopte un stil de viaţă foarte sănătos şi să mediteze cu cei mici în fiecare seară.

Jessica Alba meditează şi ea, face yoga, mănâncă doar produse organice, şi-a construit un imperiu în acest domeniu şi nu vrea să se dezică de la stilul de viaţă sănătos pe care îl recomandă tuturor.

Până la urmă, oare bonei îi face rău să înveţe să se relaxeze şi să aibă un spirit calm?

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Celebritati

Sus