Connect with us

10 copii vedetă tocilari care s-au maturizat prea repede!

Celebritati

10 copii vedetă tocilari care s-au maturizat prea repede!

10 copii vedetă tocilari care s-au maturizat prea repede!

Copiii vedetă sunt urmăriţi din toate punctele de vedere, atât de paparazzi, cât şi de internauţi şi de abonaţii lor de pe rețelele de socializare. Deşi ne este greu, de cele mai multe ori, să îi vedem ca pe nişte copii normali, se pare că şi aceştia ajung să ne dea pe spate atunci când cresc.

Nu este vorba doar despre faptul că atunci când realizezi că unii dintre copiii vedetă din serialele şi filmele tale preferate au crescut, te simţi şi tu mai bătrân, ci este vorba despre faptul că transformarea lor este aproape incredibilă!

Cei mai mulţi dintre ei se transformă în tineri adulţi extrem de atrăgători, de care nu ştim dacă să ne simţim atraşi, sau nu, pentru că, deşi au ajuns la vârsta maturităţii, aceştia sunt în viziunea noastră, tot copiii tocilari pe care îi vedeam în filme.

În cele mai multe dintre situaţii, oamenii ajung să asocieze cele mai multe dintre personajele din filmele şi serialele preferate cu actorii din viaţa reală, aşa că au parte de şocul vieţii lor atunci când îşi dau seama că, în viaţa reală, lucrurile nu stau deloc la fel.

Actorii şi actriţele tind să aibă o latură excentrică, o latură cu care să ne ţină mereu interesaţi de viaţa lor personală, ca, mai apoi, să se plângă de faptul că presa le invadează intimitatea şi că aceastia nu mai pot avea viaţă personală.

În ceea ce priveşte relaţia cu presa şi viaţa lor personală, aceştia au parte de una dintre cele mai vicioase cercuri ale industriei, pentru că nimeni nu poate să spună există o relaţie mai disfuncţională decât cea dintre o celebritate şi mass media.

Citește și:   Vedete trecute de 35 de ani dar care ar putea spune că au 18!

Chiar şi copiii vedetă care ajung să crească şi devin foarte atrăgători, deşi au jucat cam toată copilăria roluri de tocilari, au avut parte de cele mai ciudate relaţii cu presa, care a preluat pozele cu imaginile lor vechi şi cu cele noi şi au creat articole cu milioane de vizualizări.

Interesul oamenilor pentru viaţa personală a vedetelor creşte din ce în ce mai tare, indiferent de vârstă şi, se pare, că faptul că unele dintre aceste persoane publice au o vârstă mai fragedă reprezintă un factor de interes şi mai mare.

Viaţa de la Hollywood este din ce în ce mai grea, motiv pentru care şi concurența este din ce în ce mai acerbă. Artiştii au nevoie de o voinţă de fier şi de o echipă de profesionişti în spate care să ştie ce să facă, cum şi cu cine, dictând, de cele mai multe ori, fiecare detaliu al vieţii lor, cel puţin al acelei părţi din viaţa lor care să apară în presă.

Fiecare dintre noi are speranţa că unii dintre cei mai tocilari puştani din filme vor rămâne aşa, dar atunci când vedem diferenţa, ne este destul de greu să mai sperăm că o să se întâmple asta. Personajele de tocilari au, de cele mai multe ori, o imagine pură care este pătată de imaginea actorului sau actriţei din viaţa reală.

Deşi nu putem impune nimănui cum să-şi trăiască viaţa, iată că nu putem să nu avem reacţii organice atunci când vedem astfel de schimbări, aşa cum nu putem să avem reacţii organice atunci când vedem imagini cu vedete de dinainte şi după operaţiile estetice.

Citește și:   15 semne care demonstrează că nu ești prost! Fii atent la numărul 5!

Multe dintre aceste persoane publice au avut deja de-a face cu scandaluri în familie, cu certuri scandaloase legate de partea financiară, în cea mai parte parte cu părinții lor care aveau acces la toți banii pe care aceștia îi munceau din greu.

În acest context, actorii pe care urmează să-i vedeți și-au schimbat, din start, imaginea, făcând în așa fel încât să ne fie mai ușor să nu îi mai identificăm cu personajele inocente pe care le abordează în filme.

Celor mai mulți dintre ei li s-a demonstrat, în unele cazuri, că proprii lor părinți profită de sumele mari de bani pe care le câștigă, motiv pentru care au cerut să se emancipeze de la vârste destul de fragede, vârste la care noi nici nu se gândeam să locuim fără părinții noștri și fără sprijinul acestora.

Unul dintre cele mai elocvente exemple este Ariel Winter, actrița care a jucat-o pe Alex în serialul de succes „Modern Family”. Personajul acesteia este întruchiparea clasică a unei fete tocilare a cărei comportament poate fi comparat mereu cu cel al surorii ei.

Ariel nu mai este deloc la fel de inocentă așa cum era acum 8 ani, atunci când serialul și-a făcut debutul. Aceasta a înflorit într-o tânără domnișoară care nu mai dă deloc impresia că și-ar petrece tot timpul liber într-o bibliotecă, ci, mai degrabă, în cele mai luxoase cluburi.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Așadar, scimbările acestea ne fac să ne simțim mai bătrâni pentru că, de cele mai multe ori, ne fac să ne dăm seama și de propriile schimbări. Tu când ai văzut ultima dată o poză cu tine, de acum zece ani?

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Celebritati

Sus