Connect with us

10 cupluri celebre care “AU FĂCUT-O” fără ruşine ȋn PUBLIC! Numărul 6 a luat pe toată lumea prin surprindere!

Celebritati

10 cupluri celebre care “AU FĂCUT-O” fără ruşine ȋn PUBLIC! Numărul 6 a luat pe toată lumea prin surprindere!

10 cupluri celebre care “AU FĂCUT-O” fără ruşine ȋn PUBLIC! Numărul 6 a luat pe toată lumea prin surprindere!

Deşi ȋncurajăm foarte tare iubirea dintre oameni, sub orice formă ar veni aceasta, se pare că sunt lucruri pe care chiar trebuie să le faci cu uşile ȋnchise, mai ales dacă eşti persoană publică. Deşi suntem conştienţi de excentricitatea cu care cele mai mari celebrităţi, fie că vorbim de actori, sau de cântăreţi, ȋşi trăiesc viaţa, nu putem să nu ne ȋncruntăm când aflăm unele dintre lucrurile pe care aceştia le fac, mai ales ȋn condiţiile ȋn care sunt constant urmăriţi de paparazzi.

Nu există situaţie mai ciudată decât atunci când aceştia sunt surprinşi ȋn unele dintre cele mai intime momente, iar imaginile fac ȋnconjurul lumii ȋn doar câteva minute. Pentru cei care sunt total lipsiţi de pudicism, astfel de imagini nu sunt deloc ieşite din comun, mai ales că merg pe principiul “toată lumea o face”.

Desigur, oamenii sunt mereu consternaţi atunci când aud că anumite cupluri celebre au fost surprinse ȋntr-o vacanţă exotică ȋn momente de intimitate, dar adevărul este că paparazzi reuşesc să se infiltreze ȋn cele mai ascunse locuri şi prind fix momentul care trebuie pentru a avea pe prima pagină a revistelor de scandal cele mai surprinzătoare imagini.

Suntem conştienţi că multe dintre aceste vedete vor să ȋşi facă publicitate şi organizează astfel de ȋntâmplări pentru a ieşi cumva ȋntr-un fel ȋn evidenţă, care nu le face cinste, dar care ȋi ajută să rămână pe buzele oamenilor.

O dată ce ai ajuns persoană publică este destul de greu să ȋţi menţii viaţa privată, şi ȋn timp ce unii susţin că este un lucru pe care trebuie să ţi-l asumi, totul a ajuns să fie de necontrolat, pentru că unii fotografi ajung să ȋi prindă ȋn ipostaze intime chiar ȋn casa lor, sau pe anumite proprietăţi private pe care nu ar avea voie să ajungă.

Citește și:   Cele mai frumoase CASTELE DIN EUROPA! Îl recunoști pe cel din România?

Dacă ȋţi doreşti să faci aşa ceva alături de partenerul tău, atunci cu siguranţă că trebuie să fii pregătit să iasă cineva din tufişuri cu o cameră de filmat, şi asta nu doar dacă eşti persoană publică. Pâna la urmă, dacă nu o faci ȋn intimitatea casei tale, atunci cum te aştepţi să nu te prindă nimeni?

Specialiştii din domeniul intim ne explică faptul că oamenii aleg să aibă relaţii intime ȋn public tocmai din dorinţa de a fi prinşi. Aceasta este cea care setează o atmosferă interesantă şi care oferă adrenalină. Este aproape imposibil pentru persoanele publice de acest calibru ca din lista de mai jos să creadă că nu o să observe nimeni cine sunt şi ceea ce fac, aşadar putem concluziona că au făcut-o intenţionat, sau dacă nu, că nu le-a păsat foarte tare dacă vor fi prinşi.

Deşi mulţi dintre ei au părut foarte ruşinaţi ȋn interviuri, iată că nu toţi au avut această reacţie. Cei care nu au nicio problemă ȋn a-şi expune public viaţa intimă ajung să recunoască fără probleme că imaginile nu sunt trucate, ceea ce ȋntr-un fel ne face să ȋi respectăm mai mult, pentru că şi-au asumat ceea ce sunt.

Cu cei care nu recunosc este altă poveste. Foarte multe vedete şi-au făcut un obicei din a nega ceea ce este destul de evident, mai ales atunci când vine vorba despre o operaţie estetică, sau despre o nouă relaţie. Bineȋnţeles că nu vor recunoşte din prima pentru a menţine interesul publicului, care după ce află exact ce s-a ȋntâmplat se mai implică la fel de tare. Chiar şi aşa, nu putem să spunem că nu este destul de penibil atunci când apar dovezile incontestabile, după ce aceştia au negat că s-ar fi petrecut ceva timp de câteva luni.

Citește și:   N-o să-ți vină să crezi că aceste staruri au aceeași vârstă!

Foarte multe persoane ajung să renunţe la acest gen de carieră, tocmai pentru că nu fac faţă presiunii şi nu suportă ideea că nu vor avea niciun pic de viaţă privată, că nu pot ieşi la un ceai fără o droaie de paparazzi care să ȋi urmărească. Lumea showbiz-ului este destul de dură şi doar cei care au o voinţă de fier şi mult noroc reuşesc să reziste timp de mai mulţi ani.

Nu este vorba doar despre faptul că trebuie constant să rămâi ȋn interesul publicului, dar iată că nu mai poţi să faci absolut nimic ȋn public fără să te pozeze cineva. Până şi oamenii obişnuiţi au ajuns să pozeze vedetele pe stradă, mai ales dacă li se pare că acestea fac ceva ieşit din comun.

Multe dintre vedetele care au făcut amor ȋn public sunt şi acum ȋmpreună, ceea ce ȋnseamnă că uneori cuplurile simt nevoia de a ieşi din monotonie, şi au găsit de cuviinţă că acesta este modalitatea cea mai bună.

Pentru cele mai elocvente imagini ale vedetelor care au făcut-o ȋn public, click aici:

Oamenii pudici şi cei excentrici au avut mereu câte ceva de ȋmpărţit, pentru că nicio parte nu ȋşi poate imagina cum ar fi să trăiască ȋn felul celălalt.

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Celebritati

Sus