Connect with us

10 dușmănii de moarte între vedete care au schimbat lumea divertismentului pentru totdeauna

Celebritati

10 dușmănii de moarte între vedete care au schimbat lumea divertismentului pentru totdeauna

10 dușmănii de moarte între vedete care au schimbat lumea divertismentului pentru totdeauna

Vedetele au avut mereu un mod de a ne ţine cu sufletul la gură. Fie că era vorbe despre vestimentaţie, fie că era vorba despre relaţiile lor amoroase sau de prietenie, acestea au ştiut cum să ne crească interesul din ce în ce mai tare.

Nimeni nu poate nega faptul că oamenii obişnuiţi sunt din ce în ce mai interesaţi de vieţile personale ale vedetelor, iar ziariştii de scandal şi-au crescut adevărate cariere pe spatele celor mai incitante dezvăluiri despre cele mai mari vedete ale lumii.

Până la urmă, curiozitatea face parte din natura umană, iar stilul acestora de viaţă chiar este extrem de special. Cine nu ar vrea să ştie cum este să locuieşti într-o casă imensă în care nu trebuie să faci niciodată curat singur şi în care bucătarul personal te dezmiardă cu cele mai bune preparate?

Se întâmplă, de cele mai multe ori, să ni se pară destul de incorect că vedetele, cel puţin cele din străinătate, ajung să câştige sume foarte mari de bani într-un timp foarte scurt. Oamenii muncesc zeci de ani pentru a plăti cei 60.000 de euro pentru un apartament, în timp ce aceştia această sumă de bani într-o jumtate de zi de muncă.

Bineînţeles, nivelul ţării noastre nu se poate ridica cu cel al Hollywood-ului, industria învârte miliarde de dolari în fiecare zi, dar, această invidie ne îndeamnă să ne dorim să aflăm cât mai multe dintre aceste vedete în care investim timp.

În epoca tehnologiei, unde totul este extrem de rapid şi bazat pe reţelele de socializare, oamenii normali chiar investesc timp să ofere aprecieri vedetelor preferate, să le scrie şi să împărtăşească ultimele noutăţi despre acestea.

Citește și:   Asemănări NEBUNEȘTI între STARURILE de la HOLLYWOOD. Natalie Portman și Keira Knightley sunt IDENTICE

Dacă cele mai mari celebrităţi te îndeamnă să petreci timp alături de ele pe YouTube, Snapchat, Twitter sau Instagram, de ce nu ai vrea să vezi şi altceva despre ele?

Aşadar, tocmai din această pasiune, s-a născut ideea unei curiozităţi care vinde foarte bine. Ce parfum foloseşte? Cu câte perne doarme în pat? Pe cine iubeşte şi, nu în ultimul rând, pe cine urăşte?

Aşa cum suntem deja la curent, toate lucrurile care ajung la urechile noastre fac parte dintr-o strategie de marketing foarte bine pusă la punct de echipa de specialişti a vedetei respective. Am fost atât de dezamăgiţi de conflictele false, încât nu mai credem în nimic.

Unele dintre cele mai mari vedete din America au avut şi au duşmanii cu alte vedete care, contrar aparenţelor, le cresc popularitatea, nu le fac oamenilor o imagine greşită, aşa cum te-ai aştepta să fie.

Chiar dacă am fost învăţaţi de mici că nu este o idee bună să ne certăm cu cei din jur şi nici să purtăm pică sau să facem rău cuiva, iată că până şi cele mai mari celebrităţi nu mai ţin cont de faptul că reprezintă un exemplu pentru mii de tineri şi se ceartă între ele.

Aceste certuri ajung, bineînţeles, în atenţia ziarelor de scandal şi a televiziunilor, ceea ce înseamnă că ajung în atenţia publicului care urmăreşte cu interes fiecare scandal nou. Unele dintre cele mai mari duşmanii sunt legate de relaţiile de dragoste şi de partea financiară.

Cel mai probabil, nici nu vom ajunge vreodată să cunoaştem care sunt motivele adevărate pentru care se ceartă vedetele, aşa că dacă suntem pregătiţi să acceptăm convenţia, atunci probabil înţelegem că totul este fals, dar rămânem interesaţi de procesul în sine.

Citește și:   3 celebrități pe care nu le recunoști fără MACHIAJ! Ultima este IMPRESIONANTĂ!

Poate credem că este pueril pentru două persoane care au succes, o viaţă şi o situaţie financiară bună să găsească un motiv de ceartă, dar, iată că oamenii rămân fideli unei stări organice care nu poate fi schimbată de celebritate.

Unele dintre cele mai mari războaie între vedetele americane ne-au lăsat cu gura căscată, mai ales atunci când a venit vorba despre două femei care se ceartă pentru un bărbat. De ce ar alege cineva care are acces la foarte multe persoane să se certe cu o altă vedete pentru o persoană?

Situaţia Katy Perry VS Taylor Swift este un exemplu elocvent. Deşi suntem conştienţi că vedetele au o viaţă foarte ocupată şi că nu se pot încrede uşor în oameni, trebuie, totuşi, să ne întrebăm de ce ar face acestea atât scandal pentru un bărbat cu care nu a rămas nici una?

Desigur, putem înţelege de ce s-ar lupta două dive ca şi Christina Aguilera şi Mariah Carey, dar, până la urmă, lupta acestora este bazată pe talent, iar nevoia de supramatie le-a făcut să nu se mai poată abţine şi să îşi cunoască duşmănia.

Una dintre luptele la care nu se aştepta nimeni a fost între Kanye West şi Taylor Swift, atunci când artistul a hotărât că nu este de acord ca Taylor să câştige premiul la care era nominalizată şi Beyonce, aşa că a făcut o mare scenă în direct, pe scenă, lângă ea!

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Celebritati

Sus