Connect with us

10 oameni faimoși care urăsc faima! Numărul 3 este complet surprinzător

Celebritati

10 oameni faimoși care urăsc faima! Numărul 3 este complet surprinzător

10 oameni faimoși care urăsc faima! Numărul 3 este complet surprinzător

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să fii o celebritate? Cum ar suna o lume în care oamenii te iubesc doar pentru că eşti tu însuţi şi unde toţi oamenii îţi cunosc numele? Să te trezeşti într-o lume în care sute de fani să te aclame!

Dacă ne imaginăm că totul este roz, ne înşelăm amarnic. În ciuda faptului că totul este extrem de glamuros, iată că există şansa ca aperențele să ne înşele. Bani, talent, bucătari personali, relaţii şi orice ţi-ai putea dori din magazine.

Ce ar putea să sune mai bine? Cine nu ar vrea să se simtă ca un zeu? Ei bine, dacă ţi-ar plăcea să ştii care este răspunsul la această întrebare, citeşte în continuare, pentru că vedetele de mai jos te pot surprinde. Iată care sunt câteva dintre ele:

1. Johnny Depp – acesta a început să cocheteze cu actoria în anii 1980, după ce a apărut în filmul „A Nightmare on Elm Street”, dar a câştigat foarte multă popularitate după ce a apărut în serialul TV 21 Jump Street.

În ziua de azi este unul dintre cei mai de succes actori, descris ca „cel mai versatil actori ale acestor vremuri de la Hollywood”. Fanii acestuia îi iubesc foarte tare muncă, dar acestuia nu îi place faima care vine la pachet.

Acesta a descris faima ca şi „viaţă de fugar”. Mai mult, acesta a susţinut că „nu cred că este ceva cu care te obişnuieşti vreodată. Pentru mulţi ani, nu m-am putut obişnui cu ideea că numele meu este asociat cuvântului faimos.”

Acestuia îi place să cânte la chitară şi îşi doreşte ca oamenii să prezinte mai mult interes către muzica pe care o compune.

Citește și:   Cele mai GENIALE tatuaje realizate vreodată care te vor da pe spate la cât de COOL sunt

2. Demi Lovato – Demetria Devonne Lovato a fost pus în faţa camerei încă de când era un copil. Aceasta a jucat în serialul Barney and Friends şi a fost distribuită, mai târziu, într-o serie Disney numită As the Bell Rings.

A lansat mai multe albume şi a reuşit să aibă propriul serial la Disney. De atunci, aceasta a câştigat din ce în ce mai multă faima. Demi a vorbit despre creşterea faimei sale, dar şi cum a influenţat asta problemele sale cu drogurile.

Aceasta a susţinut: „Nu am crezut că voi ajunge la vârsta de 21 de ani, şi nu puteam să rezist o oră fără cocaină. Demi a ajuns să se taie şi să abuzeze medicamente prescrise. În jurul vârstei de 19 ani, aceasta a recunoscut problemele şi a căutat ajutor.

3. Lady Gaga – Stefani Joanne Angelina Germanotta a reuşit să intre într-o formaţie la vârsta de 19 ani şi a câştigat multă atenţie. În 2006, aceasta a semnat un contract cu o casă de discuri şi a lansat un album trei luni mai târziu.

Aceasta a avut turneuri în Europa, iar în 2009, hitul”Just Dance” a catapultat-o spre culmile faimei. Încă de atunci, Gaga a reuşit să crească în ochii fanilor, dar a descris aceasta situaţia ca „singuratică”.

Lady Gaga nu a vrut niciodată să fie faimoasă şi a susţinut că „nu cred că este ceva mai singuratic pe lume decât să fii faimos”.

4. Kristen Stewart – aceasta a fost descoperită de un agent în timpul performanţei sale dintr-o piesă de Crăciun, la vârsta de doar opt ani. A ajuns să joace într-un film Disney. Până la vârsta de 12 ani, aceasta a ajuns să lucreze cu nume mari.

Citește și:   Copii care și-au făcut părinții celebri de râsul lumii! Numărul 5 a fost total neașteptat!

Încă de atunci, aceasta şi-a clădit o carieră prin apariţia în mai multe filme de succes, printre care şi seria Twilight Saga. Actriţa a fost foarte deschisă în ceea ce priveşte sentimentele sale în legătură cu faima.

În 2015, actriţa a declarat că „faima este cel mai rău lucru din lume. Să ai atât de multă energie negativă care vine către tine şi să fii criticat şi analizat atât de des este, în mod evident, dezarmant.”

5. Marilyn Monroe – aceasta a avut o copilărie foarte tristă. Mama sa era bolnavă mintal şi nu era capabilă să aibă grijă de ea, aşa că a fost obligată să trăiască într-un orfelinat şi a fost molestată de tatăl unui prieten.

Pentru a evita să se întoarcă la orfelinat, aceasta s-a căsătorit la 16 ani cu James Dougherty, un prieten din cartier. Atunci când au divorţat în 1946, era deja model. Marilyn a început să cocheteze cu actoria la sfârşitul anilor 40 şi a semnat câteva contracte.

Într-un final, cariera ei a început să crească şi a devenit un star recunoscut internaţional. Marilyn a fost este una dintre cele mai cunoscute femei din lume. Multe dintre citatele acesteia legate de faimă sunt devastatoare.

Pentru mai multe exemple, accesaţi link-ul de mai jos:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Celebritati

Sus