Connect with us

10 vedete care nu lasă un bănuț moșternire copiilor chiar dacă sunt milionari

Celebritati

10 vedete care nu lasă un bănuț moșternire copiilor chiar dacă sunt milionari

10 vedete care nu lasă un bănuț moșternire copiilor chiar dacă sunt milionari

În timp ce mulţi dintre noi muncesc pentru fiecare leu pe care îl câştigăm, alţii au beneficiul de a primi moştenire o mică avere de la părinţii lor. Bineînţeles, nu toată lumea are privilegiul de a proveni dintr-o familie bogată.

Totuşi, există anumite situaţii în care securitatea financiară nu îţi este asigurată, chiar dacă familia ta este putred de bogată. Mai mult, există un trend popular în care părinţii nu le mai oferă nimic copiilor, încurajându-i să îşi câştige singuri banii.

În timp ce unele persoane susţin că că nu este deloc corect să nu primească niciun ban de la părinţii lor, aceşti părinţi nu se vor opri de la nimic în încercarea de a-i învăţa că trebuie să muncească pentru bani, nu să se aştepte să le pice din cer.

Iată câteva exemple:

1. Mila şi Ashton le spun copiilor că sunt săraci – cu mult înainte ca cei doi să devină părinţi, şi-au pus în gând să îşi crească odraslele cu un set puternic de valori. Ca şi cap de listă, cei doi au hotărât să nu îi transforme în persoane obraznice şi răsfăţate.

Au încercat să facă asta prin a le spune că nu au aşa de mulţi bani. Mila susţine că le spune mereu copiilor despre cât de greu se câştigă banii, în special pentru că amândoi provin din medii sărace, au crescut cu puţini bani şi vor să pună valoare pe fiecare ban.

Citește și:   Care sunt OBICEIURILE cele mai cunoscute ale fiecarei ZODII? Cel mai interesant este la SCORPION

2. Gordon Ramsay refuză să le lase copiilor moşteniri – averea sa este rotunjită la 54 de milioane de dolari, aşa că putem spune că este un om foarte bogat. Bineînţeles, aceşti bani nu au căzut din cer, iar bucătarul devenit un star de reality show a muncit pe brânci pentru a-i câştiga.

Tată a patru copii, acesta nu are niciun interes să îşi lase averea pe mâinile lor.

3. Mark Zuckerberg a donat 99% din moştenirea fiicei sale – cei mai mulţi oameni ştiu că Mark Zuckerberg şi-a câştigat averea ca şi co-fondatorul Facebook, dar ceea ce nu ştiu oamenii este că acesta plănuieşte să doneze 99% din moştenirea celor doi copii.

Programatorul şi antreprenorul este tatăl a două fiice, Maxima şi Augusta, dar, după naşterea primei fiice, acesta şi-a dorit să investească banii într-o cauză mai înaltă.

4. Copiii lui Bill Gates trebuie să muncească mult pentru ceea ce vor primi – ca unul dntre cei mai proeminent şi bogat oameni din lume, afaceristul Bill Gates are o avere de peste 90 de miliarde de dolari, iar acest număr continua să crească.

Citește și:   E incredibil ce face DENISA MANELISTA după ce a aflat că e grav bolnavă! Cum arată cântăreața în ULTIMA APARIȚIE

În ciuda faptului că are mai mulţi bani decât îşi poate imagina cineva, Gates insistă ca moştenitorii săi să înveţe să îşi câştige proprii bani. Atunci când a venit vorba despre moştenirea pe care o vor primi, Bill a dorit să spună că nu va exista o asemenea moştenire.

Bill Gates îşi doreşte ca ai lui copii să valoreze ceea ce este important.

5. Fiul lui Simon Cowell nu va avea acces la averea lui – numele lui Simon Cowell nu mai este de mult timp anonim, iar acesta a strâns deja o avere impresionantă. Acesta este unul dintre cele mai mari nume în industria divertismentului şi câştigă 95 de milioane de dolari pe an.

Oamenii s-ar gândi că singurul său fiu, Eric, ar trebui să primească moştenirea, dar lucrurile nu stau deloc aşa. Simon îşi doreşte să îşi doneze banii, pentru că nu crede că trebuie să îi lase generaţiei viitoare şi vrea să se asigure că băieţelul lui nu se va aştepta să trăiască de pe urma lui.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Celebritati

Sus