Connect with us

10 vedete care suferă de boli mintale serioase. Numărul 4 este mai mult decât neașteptat

Celebritati

10 vedete care suferă de boli mintale serioase. Numărul 4 este mai mult decât neașteptat

10 vedete care suferă de boli mintale serioase. Numărul 4 este mai mult decât neașteptat

Bolile mentale reprezintă o problemă serioasă în societatea din ziua de azi. Deşi specialiştii acordă din ce în ce mai multă atenţie acestei părţi ale personalităţii oamenilor, acestea fac ravagii printre persoanele de toate vârstele.

Bineînţeles, asta presupune că vedetele nu sunt lipsite de astfel de situaţii. Oamenii care au tot ce îşi doresc – bani, faimă, putere – experimentează stări de anxietate şi depresie la un moment dat al vieţii lor.

Iată care sunt câteva dintre cele mai mari nume ale vedetelor americane:

1. Britney Spears (sindromul bipolar) aceasta a avut de-a face cu probleme psihice timp de mulţi ani. Două surse din anturajul apropiat susţin că aceasta a fost diagnosticată cu sindromul bipolar. Aceasta a avut dependențe de substanţe şi episoade maniace si depresie după ambele sarcini.

2. Demi Lovato (bulimie) – aceasta a susţinut: „Am vorbit deschis despre modul în care am fost batjocorită de-a lungul anilor, dar un lucru despre care nu am putut să vorbesc este modul în care m-a afectat asta, mai târziu în viaţă.

Nu am înţeles niciodată de ce au fost atât de rai cu mine. Şi atunci când îi întrebăm, răspundeau -pentru că eşti grasă!-. Am dezvoltat o condiţie legată de mâncare şi nici acum nu am trecut peste asta. În ultimii ani am avut o relaţie foarte nesănătoasă cu mâncarea.

Familia sa a ajutat-o şi a pus-o în legătură cu specialişti care o învaţa să construiască o relaţie sanătoasă cu mâncarea. Totuşi, această bătălie era una pe care a luptat-o mult timp singură. La 11 ani a început să se taie, să se mutileze, ca o modalitate de a face faţă propriilor emoţii.

Citește și:   Și-au dat arama pe față! Aceste celebrități nu sunt deloc ceea ce par, dar au știut cum să păcălească publicul!

3. Angelina Jolie (depresie) – aceasta reuşeşte să zâmbească destul de rar pe covorul roşu şi pentru puţin timp a avut motive să o facă. Aceasta s-a luptat cu depresia în anii adolescenţei. Atunci când mama sa a murit, în 2007, aceasta a început iar să aibă o perioadă neagră.

Aceasta a acceptat să joace în filmul „Wanted” pentru a ieşi din sepresie: „Mama mea tocmai a decedat, şi voiam să fac ceva fizic pentru a ieşi din capul meu pentru o vreme. Simţeam că mergeam într-un loc foarte întunecat şi nici nu mă puteam trezi dimineaţa.”

Succesul de la o vârstă fragedă a făcut-o să se simtă vinovată: „Am fost crescută într-un mediu în care dacă ai bani, faimă şi arăţi decent, ai totul pe această lume. Ajungi să le obţii pe toate şi realizezi că nu ai fost niciodată mai gol pe dinăuntru. Nu ştiam ce să fac cu mine.”

3. Miley Cyrus (depresie) – aceasta a deschis nişte răni vechi într-un interviu recent, vorbind despre anxietate şi despre faptul că s-a luptat cu depresia. O dată s-a încuiat în dormitor, iar tatăl său a trebuit să spargă uşa pentru a o salva.

Aceasta a trecut peste depresie şi peste nesiguranţa de sine şi încearcă să insufle acelaşi aer şi fanilor săi.

4. Ellen DeGeneres (depresie) – aceasta a discutat despre furie şi depresie în anii în care voia să recunoască faptul că este pe invers. Atunci când a recunoscut, cariera ei a avut de trecut un prag mare.

Citește și:   5 trucuri INGENIOASE pentru a avea un somn LINIȘTIT și ODIHNITOR. Învață să respecți mereu numărul 3!

„Existau multe glume pe seama mea şi nu puteam să deschid televizorul seara fără ca un comediant sau un prezentator Tv să râdă de mine. Nu am regretat niciodată decizia luată, dar a fost greu. Privesc perioada în care am pierdut tot ca pe un dar.

M-a forţat să fac ceva ce nu aş fi făcut dacă rămâneam în aceeaşi situaţie. Eram nesigură pe mine şi sensibilă şi mă bucur că am pierdut tot pentru că era o mare greutate pe umerii mei.”

5. Jim Carrey (depresie) – putem spune că actorul face parte din elită atunci când vine vorba despre meserie, în special despre comedie. Deşi s-ar putea să nu ştii, acesta s-a luptat cu depresia o mare parte a vieţii.

La un moment dat, depresia lui a ajuns atât de gravă încât un medic i-a recomandat Prozac. Atunci când avea 15 ani, acesta a renunţat la liceu pentru a munci. Asta însemna că nu a primit o educaţie că a celorlalţi copii şi nici nu a avut interacţiune cu copii de vârsta lui.

A ajuns să se maturizeze mai repede că de obicei, lucrând ca om de serviciu. Acesta a spus: „Aveam o bâtă de baseball în căruţul meu pentru că eram atât de nervos încât voiam să bat totul şi pe toată lumea!”

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Celebritati

Sus