Connect with us

10 vedete de top care și-au pierdut cariera ÎNTR-O SECUNDĂ! Oamenii nici nu își mai amintesc de numărul 2!

Celebritati

10 vedete de top care și-au pierdut cariera ÎNTR-O SECUNDĂ! Oamenii nici nu își mai amintesc de numărul 2!

10 vedete de top care și-au pierdut cariera ÎNTR-O SECUNDĂ! Oamenii nici nu își mai amintesc de numărul 2!

Oamenilor din televiziune le este destul de greu să îşi păstreze cariera intactă pe toată perioada vieţii. Aceştia încearcă din răsputeri să îşi păstreze o imagine cât mai pozitivă şi să nu se asocieze cu evenimente neplăcute care să îi pună într-o lumină proastă în fața producătorilor. Iată că nu toţi reuşesc să facă asta, mai ales că unii dintre ei au un temperament care nu poate fi modelat atât de uşor, reuşind să scoată pe gură cele mai nepotrivite vorbe, în cel mai nepotrivit moment.

În lumea showbiz-ului, concurența este atât de mare, încât mereu sunt cel puţin 5 oameni mai tineri şi mai frumoşi care aşteaptă să îţi ia locul, şi, după cum se pare, doar cei care le au pe toate reuşesc să îşi păstreze cariera intactă o viaţă întreagă. Dacă stăm să ne gândim la actori sau la cântăreţi, aceştia dispar atât de repede din vizorul nostru, încât parcă ne este greu să ţinem pasul cu ei.

Lumea cântăreţilor nu este deloc uşoară. Spre exemplu, oare ce ar putea să facă Beyonce ca să nu mai fie iubită de oameni? Aceasta are o bază de fani atât de mare încât nici dacă nu ar ucide pe cineva nu ar părăsi-o. Fiind una dintre norocoase, Beyonce, una dintre cele mai talentate artiste din lume, mamă şi soţie, a reuşit să îşi menţină carieră pe linia de plutire foarte mulţi ani, dar suntem convinși că ea şi echipa ei au muncit pe brânci pentru a face asta.

Ceilalţi, oamenii mai puţini norocoşi au avut un val de succes la începutul carierei, dar apoi acesta s-a evaporat atât de repede că nici măcar nu au realizat când s-a întâmplat asta, fiind nevoiţi să se mute într-o zonă retrasă unde să nu îi mai deranjeze nimeni. Se pare că sunt mulţi oameni care se lasă purtaţi de magia aceasta a succesului şi uită să mai depună efort pentru a-şi menţine reputaţia curată.

Citește și:   5 lucruri scârboase pe care femeile le fac în fața bărbaților! Tu îl faci pe primul?

Mulţi dintre ei dau frâu liber atitudinii de divă, iar oamenii urăsc foarte tare aroganța, mai ales faţă de fanii care le cumpăra albumele şi biletele la concerte. În felul acesta au ajuns să fie terfeliţi în toate ziarele de scandal care poate au influenţat şi mai tare părerea oamenilor, rămânând extrem de repede fără sponsori şi fără suport.

În aceeaşi categorie intră şi oamenii care nu sunt talentaţi, ci au doar un aspect plăcut. Producătorii aleg de cele mai multe ori să câştige o sumă de bani rapidă prin a promova o persoană extrem de netalentată, dar care este extrem de atrăgătoare. Bineînţeles că aceştia au succes la început, mai ales dacă publiciştii îşi fac treaba aşa cum trebuie, doar că, la un moment dat, oamenii se satură de aceeaşi față şi acelaşi trup care nu exprimă absolut nimic, şi care nu pot susţine un spectacol live.

Nici actorii nu au parte de un tratament mai puţin brutal. Există atâtea persoane care îşi doresc o carieră în lumea Hollywood-ului, încât nu este de mirare că există o concurenţă acerbă, în care actorii de categorie mijlocie trebuie să depună un efort uriaş pentru a rămâne pe linia de plutire. Producătorii de la Hollywood caută mereu fețe proaspete şi tinere, care să apară în filme pe lângă actorii deja consacraţi, deşi, de multe ori, aceştia refuză să lucreze cu persoane netalentate care sunt acolo doar pentru că au un trup frumos.

Citește și:   Lucruri NEŞTIUTE despre Gigi Hadid! Fotomodelul suferă de o BOALĂ rară

O singură greşeală în viaţa personală poate să afecteze foarte tare modul în care te priveşte publicul, iar dacă imaginea ta a fost aceea de persoană bună, care nu ar greşi niciodată cu nimic, atunci ai face bine să ţi-o păstrezi, căci la prima abatere, oamenii au impresia că nu te cunosc. Actorii care au făcut alegerea de a se arăta exact aşa cum sunt de la început nu au simţit pe umeri presiunea de a se prezenta mereu într-un mod perfect.

Oamenii care lucrează în televiziune au o misiune foarte strictă de a-şi păstra imaginea intactă, de cele mai multe ori printr-un contract. Tocmai de aceea, cazurile în care aceştia şi-au pierdut cariera foarte repede, din cauza unei singure greşeli, au fost destul de des întâlnite. Nu putem să uităm niciodată de cazul celui care a început să râdă isteric de vocile invitaţilor lui, şi care şi-a pierdut pe veci şansă de a mai lucra vreodată în televiziune.

Lipsa de respect şi de consideraţie nu este deloc tolerată în lumea televiziunii, aşa că oamenii trebuie să aibă foarte mare grijă atunci când vine vorba despre alegerile din viaţa privată, mai ales că paparazzi se roagă pentru o astfel de greşeală!

Pentru cele mai elocvente exemple, click aici:

Toate domeniile în care trăim sunt destul de dificile, dar unii oameni îşi aleg cariere care, deşi sunt foarte potente din punct de vedere financiar, iată că pot dispărea într-o clipită!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Celebritati

Sus