Connect with us

10 Vedete nerușinate care au fost prinse furând! Justiția a fost oarbă în cazul lor!

Celebritati

10 Vedete nerușinate care au fost prinse furând! Justiția a fost oarbă în cazul lor!

10 Vedete nerușinate care au fost prinse furând! Justiția a fost oarbă în cazul lor!

Uneori, se pare că cei bogați și celebritățile pot scăpa de orice. Se pare că, dacă cineva este destul de bogat, poate ucide pe cineva, poate fi condamnat, și singurul lucru pe care trebuie să-l facă este să plătească o amendă.

Unele dintre aceste personalități au fost prinse furând, sau, mai rău, încălcând legea în cele mai grave moduri.

Da, chiar așa se întâmplă de fapt. Unele vedete au ucis literalmente oameni și au scăpat cu basma curată. Iată câteva exemple de nume mari și faimoase care au ucis și au fost scăpat ca prin urechile acului:

1. Caitlyn Jenner

Campionul olimpic și patriarhul clanului Kardashian, Caitlyn Jenner (fostul Bruce), a fost implicat într-un accident de mașină fatal, în Malbo, februarie 2015.

Potrivit martorilor oculari, SUV-ul lui Jenner a dat peste o mașină albă și a izbit-o în plin trafic. Apoi, a lovit un Hummer. Șoferul mașinii albe a fost ucis, iar alte 7 persoane au suferit răni.

Caitlyn Jenner nu a fost rănită în accident. Polițiștii spun că Jenner s-a oferit de bună voie să-și facă testele pentru alcool în sânge și că nu a accelerat în acel moment. După ce a trecut testul de sobrietate pe teren, Jenner a susținut că era urmărit de paparazzi, dar poliția nu a crezut că este adevărat.

2. Brandy

În decembrie 2006, cântăreața Brandy a provocat o încurcătură masivă pe o autostradă din Los Angeles, care s-a ales cu moartea cuiva. Mașina din fața ei s-a oprit, iar Brandy, care nu era atentă, nu a apăsat frâna. Ea s-a izbit de mașina din spate și a fost trimisă în mașina din față.

Citește și:   Top 9 cele mai URMĂRITE scene din filmele cu BRUCE LEE! Numărul 1 a făcut istorie!

Aufatef Aboudihaj, șoferul în vârstă de 38 de ani din fața lui Brandy, a murit din cauza rănilor suferite în accident. Brandy nu a fost acuzată pentru că nu a existat o dispută asupra persoanei vinovate.

Dar ceilalți șoferi implicați au dus-o la tribunalul civil. Brandy nu a recunoscut în mod legal că este de vină, dar a plătit familiei Aboudihaj 600.000 de dolari pentru a renunța la caz.

3. Laura Bush

Prima Doamnă Laura Bush și-a ucis din greșeală una dintre prietenele ei din Midland, Texas, pe vremea când avea doar 17 ani. În 1963, ea conducea spre cinematograf și se grăbea. Era cu mult peste limita de viteză, a trecut printr-un semn de stop și a plonjat în mașina colegei sale de clasă.

Cele două mașini au alunecat de sub control. Laura Bush a scăpat cu viață, în timp ce persoana din cealaltă mașină, Michael Doutton Douglas, a murit în accident. Cu toate acestea, Laura Bush a scăpat fără acuzații.

4. Ted Kennedy

Senatorul Ted Kennedy, cel mai tânăr frate al președintelui JFK, a înecat o femeie în vârstă de 28 de ani, în anul 1969.

Se pare că el a condus-o cu mașina pe Insula Chappaquiddick, a condus mașina peste pod și și-a lăsat pasagerul, Mary Jo Kopechne Muri, să moară înecată în ape.

Ted Kennedy a susținut că a condus peste pod deoarece a luat-o pe un drum greșit. Cu toate acestea, el a reușit să iasă din ape, iar ea nu. Mary s-a înecat, iar Kennedy, deloc eroic, în loc să sune la poliție, a încercat să-și acopere urmele.

Citește și:   5 vedete care nu sunt deloc ceea ce par! Surpriza cea mai mare vine de la numărul 3!

S-a întors repede la hotel ca să-și schimbe hainele. Apoi, a început să strige la proprietarul hanului despre zgomotul din vecinătate, întrebându-l în mod constant ce oră era, pentru că încerca să-și găsească un alibi.

Kennedy nu a sunat la poliție și nici nu a recunoscut ce a făcut până când poliția nu a găsit corpul lui Mary Kopechne. Ted a pledat vinovat că a părăsit scena unui accident și a primit o sentință suspendată, pe care a executat-o în întregime prin probațiune.

5. Marvin Gay Sr.

Probabil știi deja că Marvin Gaye și-a găsit sfârșitul în Los Angeles, la vârsta de 44 de ani, când tatăl său l-a împușcat de 3 ori în piept, după o scuipare de pe 1 aprilie 1984. S-ar putea să nu realizezi ce s-a întâmplat în continuare, pentru că tatăl său, Marvin Gay Sr., nu a petrecut nici o zi în închisoare.

El a pledat nevinovat și nici nu a arătat prea multe remușcări. Când poliția l-a întrebat dacă-și iubea fiul, el a răspuns: „Să spunem doar că nu-mi displăcea”. În ciuda tuturor acestor lucruri, Marvin Gay Sr. a primit o sentință suspendată, parțial pentru că avea o tumoare pe creier și judecătorul a crezut că oricum va muri.

Totuși, el a trăit încă 15 ani, și a murit la vârsta de 84 de ani.

Pentru seria completă a vedetelor care au fost prinse furând, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Celebritati

Sus