Connect with us

11 bebeluși care seamănă leit cu vedetele de talie mondială

Celebritati

11 bebeluși care seamănă leit cu vedetele de talie mondială

11 bebeluși care seamănă leit cu vedetele de talie mondială

Aşa cum vedem în jurul nostru, copiii arată exact ca părinţii lor, ca unul dintre părinţi sau cu nici unul. Totuşi, în timp ce ne uităm la imagini cu bebeluşi drăguţi pe internet, realizăm că unii seamănă foarte tare cu unele dintre celebrităţile noastre preferate.

Seria imaginilor de mai jos vă va prezenta unii dintre cei mai drăguţi copii care parcă sunt traşi la xerox după imaginea vedetelor, deşi diferenţa de vârstă este destul de mare. Toată situaţia asta ne duce cu gândul la o persoană care a decupat faţa unei vedete şi a ataşat-o pe faţa unui bebeluş.

Situaţia comică vine tocmai din această parte a diferenţelor de vârstă şi din faptul că putem citi aceleaşi expresii faciale pe fata bebeluşului şi a vedetei. Cine şi-ar fi imaginat că un bebeluş poate să semene cu bucătarul celebru Gordon Ramsey şi să aibă aceeaşi expresie nemulţumită pe faţă la doar câteva luni?

Probabil că părinţii acestor copii nici nu au observat asemănarea până când internauţii nu au atras atenţia acestui apect extrem de amuzant, mai ales dacă stăm să ne gândim ca bebeluşii vor fi recunoscuţi toată viaţa pentru asta.

Citește și:   25 de idei de TATUAJE mici, elegante și discrete care te vor face să vrei unul IMEDIAT!

Poate să fie ceva mai drăguţ decât un bebeluş care seamănă cu Ed Sheeran, cu tot cu părul lui roşcat şi faţa rotundă? În cazul în care vreţi să vă convingeţi singuri, urmăriţi imaginile de mai jos care sunt pe cât de amuzante, pe atât de înduioşătoare!

Care este preferatul tău? Nu-i aşa că nu te aşteptai la o asemănare atât de mare între copii şi vedete? Chiar dacă oamenii iubesc toţi copiii, iar aceştia au o față extrem de inocentă, unii dintre ei reuşesc să aibă nişte trăsături care chiar să iasă în evidenţă!

Modul în care se încruntă, modul în care îşi ridică sprâncenele, dar şi ţinutele pe măsură chiar face din copiii de mai jos copia fidelă a unor vedete care au şi avut reacţii publice în legătură cu asemănările amuzante.

Copiii au mereu un mod de a ne face să ne simţim mai bine şi ne înveselesc ziua, dar cei pe care urmează să îi vedeţi în imaginile de mai jos, vă vor face ziua mai frumoasă! Mediul online ne face mereu să râdem, iar atunci când eşti obosit, sau trist, asigură-te că priveşti ceva amuzant!

Citește și:   Sunt cântăreţe, dar NU AU VOCE!! Selena Gomez e pe listă

Oamenii sunt din ce în ce mai stresaţi şi mai obosiţi, dar ştim că imaginile amuzante ne fac mereu să ne destindem, aşa că vă oferim ocazia să faceţi asta. Cine ar putea rezista unor bebeluşi atât de simpatici şi de amuzanţi ca cei de mai jos?

Pentru seria completă a imaginilor, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Celebritati

Sus