Connect with us

15 dintre cele mai DEZBRĂCATE apariții ale vedetelor de pe covorul roșu! Numărul 11 nu prea acoperă nimic!

Celebritati

15 dintre cele mai DEZBRĂCATE apariții ale vedetelor de pe covorul roșu! Numărul 11 nu prea acoperă nimic!

15 dintre cele mai DEZBRĂCATE apariții ale vedetelor de pe covorul roșu! Numărul 11 nu prea acoperă nimic!

De fiecare dată când vine sezonul evenimentelor care necesită covor roşu, publicul devine extrem de entuziastmat să-şi vadă vedetele preferate în cele mai spectaculoase ţinute. Anticiparea a ceea ce urmeaz[ să vezi este dezvoltată la femei pentru că acestea adoră să vadă ce mai e nou în lumea modei, şi la bărbaţi pentru că aceştia adoră să vadă ce mai e nou în lumea actriţelor.

Toate rochiile de la Globurile de Aur, Emmys, sau de la Oscar, sunt fără discuţie cele mai importante apariţii ale anului. În timp ce mereu apreciem persoanele care îşi asumă un risc cu ţinuta lor, nimeni nu poate nega puterea unei rochii negre, clasice.

Apariţiile clasice şi elegante sunt împărţite în două categorii: cele care uimesc criticii de modă prin acurateţe şi simplitate, şi cele care plictisesc îngrozitor pe toată lumea şi pe care se poate simţi lipsa de originalitate a creatorului.

O vorbă din popor spune că nu poţi mulţumi niciodată pe toată lumea, iar astfel de apariţii care sunt privite de mii de oameni chiar sunt supune multor judecăţi de valoare, în special de oamenii de acasă care nu au studii în domeniu.

Oamenii normali visează uneori o viaţă întreagă la o astfel de rochie, pe care nu şi-o permit decât dacă îşi vând maşina. Aparenţele Hollywood-ului vor să facă pe toată lumea să-şi bage unghia în gât de atâta opulenţă, la care ei nu vor ajunge niciodată. Cine şi-ar permite să poarte bijuterii de milioane de dolari, care vin la pachet cu doi paznici?

Cine şi-ar permite să îşi petreacă o zi întreagă pe mâna specialiştilor pentru un machiaj şi un păr perfect ca cel al celebrităţilor? Bineînţeles că nu am face asta în viaţa de zi cu zi. Dar invidia tot ne roade, căci este în natura umană.

Citește și:   Poze comice care demonstrează că ai o minte murdară! Trebuie sa te uiți de DOUĂ ORI ca să înțelegi exact ce se întâmplă!

Lumea evoluează, şi o dată cu această evoluţie vine nevoia oamenilor de a se desfăşura după bunul plac, fără să mai ţină cont de reguli şi restricţii, sau mai ales de părerea altora. Acum tuturor le este foarte uşor să îşi exprime opinia, mai ales cu toate site-urile de socializare.

Aceste actriţe care sunt recunoscute pentru frumuseţea lor, au hotărât să ne uimească prin nişte apariţii iconice, pe care nu le vom uita niciodată. Aşa cum nu vom uita rochia albă şi plisată a lui Marilyn Monroe, sau rochia neagră a Angelinei Jolie cu despicătura pe picior, aşa nu vom uita aceste rochii care au ieşit în evidenţă mai mult prin ce nu au decât prin ce au.

Deşi unele dintre acestea au întrecut puţin măsură pentru că ţinuta nu se potrivea cu tema evenimentului, au reuşit să facă pe toată lumea să vorbească despre ele timp de săptămâni întregi!

De la faimoasa rochie verde a lui J. Lo de la Versace, care părea că se prelinge pe trupul voluptos al cântăreţei, până la piesa de la Tom Ford pe care a purtat-o Miley Cyrus, toate aceste rochii arată ceva mai multă piele decât te-ai aştepta la un astfel de eveniment.

Unele dintre acestea sunt extrem de urâte şi neinspirate, dar cu siguranţă şi-au făcut treaba, pentru că au atras atenţia timp de săptămâni întregi, şi au rămas în minţile oamenilor.

Dacă ai încerca să porţi ţinute de acest gen în viaţa reală, probabil că vei fi arestat pe stradă, dar în universul paralel al evenimentelor cu un covor roşu, rochiile „dezbrăcate” reprezintă idealul de frumuseţe al americanilor.

Citește și:   10 celebrități care au ÎMBĂTRÂNIT URÂT! Pe ultima abia dacă o mai recunoști!

Societatea în care trăim este bazată pe imagine şi pe frumuseţe. Artiştii de peste tot nu mai sunt apreciaţi decât dacă sunt extrem de atrăgători. Talentul este lăsat la o parte, iar această situaţie neplăcută este cauzată şi de oamenii care nu mai aprecieaza valorile adevărate, ci doar ceva ce îi stârneşte fizic, nu şi emoţional.

Chiar dacă vor, sau nu, vedetele sunt obligate să arate din ce în ce mai bine şi să nu permită trecerii timpului să le afecteze în niciun fel. Unele dintre acestea nu au probleme în a-şi arăta trupul, în timp ce altele nu prea au de ales, dacă vor să rămână în atenţia publicului.

Toată presiunea pe care o resimt de la cele mai noi pretendente le face pe multe dintre ele să clacheze şi să ajungă la dependenţa de operaţii estetice sau la altfel de dependente şi mai nocive.

Dacă stăm să urmărim cu atenţie cele mai cunoscute celebrităţi, putem spune cu mâna pe inimă că sunt extrem de frumoase şi că dacă acestea vor să apară mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate, atunci ar trebui s-o facă fără teamă. Aşa cum de altfel, o şi fac.

Pentru cele mai fascinante exemple, click aici:

Deşi unele dintre aceste rochii sunt făcute din aţe, care efectiv nu acoperă nimic, nu suntem aici să judecăm. Dacă toată lumea ar arăta aşa, probabiul că nu ne-am mai simţi atât de lezaţi. Este mult mai important să învăţăm să fim mai toleranţi şi mai puţin invidioşi.

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Celebritati

Sus