Connect with us

21 de celebrități infectate cu HIV care trăiesc vieți normale

Celebritati

21 de celebrități infectate cu HIV care trăiesc vieți normale

21 de celebrități infectate cu HIV care trăiesc vieți normale

Această listă cu oameni faimoşi care au fost infectaţi cu virusul HIV este extrem de surprinzătoare. Aceştia au recunoscut, la un moment dat al vieţii lor, că trec printr-o situație groaznică.

Virusul Hiv poate să cauzeze SIDA, o condiţie care duce la eşecul sistemului imunitar, ceea ce permite altor boli să atace.

Despre unele dintre aceste celebrităţi ştiam deja acest lucru, deşi, la acel moment, poveştile lor au făcut înconjurul lumii şi au şocat un public întreg.

Uneori avem impresia despre vedete că sunt de neatins şi că prin prizma faptului că sunt atât de faimose, nu li se poate întâmpla nimic rău.

Bineînţeles, vedetele sunt expuse unui mediu toxic, plin de alcool şi substanţe interzise, şi, se pare că nimeni nu este intangibil în fata bolilor şi condiţiilor. Iată care sunt câteva dintre cele mai cunoscute persoane publice care au fost infectate cu virusul HIV:

1. Freddy Mercury – solistul trupei Queen a negat toată viaţa că a fost infectat cu virusul HIV. Acesta a confirmat că a fost infectat şi că aceasta s-a dezvoltat în SIDA cu două zile înainte de moartea sa, în 1991.

2. Magic Johnson – acesta a reuşit să prevină transformarea virusului în SIDA în urma mai multor tratamente. Se pare că atleţii nu sunt lipsiţi de astfel de evenimente neplăcute, în ciuda stilului sănătos de viaţă pe care îl urmează.

3. Charlie Sheen – acesta a dezvăluit că este infectat cu virusul HIV într-un show de televiziune, în 2015. Starul a fost bănuit de mult timp, mai ales după toate speculaţiile publice făcute la adresa vieţii sale personale.

Acesta a recunoscut că a încercat mai multe droguri ilegale, dar și că a întreţinut relaţii intime cu prostituate.

Citește și:   E REGRETABIL! După nouă ani de căsnicie cu Cătălin Măruță, ANDRA a făcut ANUNȚUL cu lacrimi în ochi: ”Am...”

4. Rock Hudson – oricât de şocată a fost lumea în urma anunţului lui Charlie Sheen, nimic nu se compară cu cel care a anunţat pentru prima dată în mod public că suferă de această condiţie.

Aşadar, în 1985, Rock Hudson a fost prima vedetă care a recunoscut public de faptul că este infectat cu HIV, într-un timp în care oamenii credeau că doar o anumită categorie de oameni pot ajunge în această situaţie.

5. Arthur Ashe – starul de tenis legendar a fost primul bărbat negru care a câştigat un turneu Wimbledon. Nativ din New York, acesta a dominat lumea tenisului în decada anilor 70.

Acesta a fost infectat printr-o transfuzie de sânge în timpul unei operaţii de Bypass, ceea ce l-a făcut să ajungă un activist HIV şi să facă eforturi extreme pentru a atrage atenţia asupra acestei condiţii, până la noartea sa din anul 1993.

6. Eazy-E – legenda hip hop a anunţat în anul 1995 că moare de SIDA, demonstrând că nimeni nu este imun în fata bolii teribile. În ultimele sale zile de viaţă, acesta a vrut să fie dat ca un exemplu negativ.

7. Greg Louganis – campionul olimpic a tulburat toate apele atunci când a recunoscut în autobiografia sa din 1996 că îi plac bărbaţii şi că este infectat cu HIV. Acesta a ajuns un avtivist extrem de vocal şi pentru comunitatea LGBT şi pentru cei care suferă de HIV.

8. Tommy Morrison – ca şi boxeur, The Duke a îndurat destule pedepse în ring, dar nimic nu s-a comparat cu diagnosticul primit în 1996. Soţia sa, Trisha Morrison a spus ziarelor ca moartea sa a fost cauzată de un atac de cord, şoc septic şi cedarea mai multor organe vitale.

Citește și:   Lucruri REVOLTĂTOR de SCUMPE care arată că VANITATEA este NEMURITOARE

Aceasta a completat ca moartea să nu a fost cauzată de vreo complicaţie legată de HIV aşa cum ar fi raportat alte publicaţii.

9. Liberace – unul dintre cei mai buni artişti ai lumii, acesta a murit în timp ce a încercat să păstreze secret atât faptul că îi plăceau bărbaţii, cât şi faptul că se lupta cu SIDA. Doctorii săi au susţinut că acesta a murit de atac de cord.

Totuşi, unul dintre medicii legişti a recunoscut că acesta a murit de pneumonie şi de complicaţii legate de boala îngrozitoare.

10. Michael Jeter – unul dintre cei mai cunoscuţi actori din era sa, cu un CV în care poate să includă filme ca The Green Mile, The Fisher King şi Millerțs Crossing, actorul a fost un activist de mare importanţă.

Cu şase ani înainte de moartea sa, acesta a vorbit în mod public despre boala să. Acesta a recunoscut la vârsta de 50 de ani că a fost infectat ci HIV, dar şi-a continuat cariera şi a lucrat la filme extrem de importante.

Una dintre lecţiile pe care încearcă să nu le dea activiştii sunt legate de faptul că nu trebuie niciodată să ne lăsăm pradă impulsului şi trebuie să avem mereu grijă de noi. De asemenea, aceşti oameni au avut şansa de a lucra în continuare.

Pentru mai multe exemple de celebrităţi care au fost infectaţi cu HIV, click aici:

Chiar dacă unele veşti despre vedetele noastre preferate ne-au luat prin surprindere, iată că bolile nu iartă pe nimeni. Aşadar, fiecare om trebuie să aibă grijă de sănătatea lui.

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Celebritati

Sus