Connect with us

5 personaje Disney care sunt în mod evident, pe invers!

Celebritati

5 personaje Disney care sunt în mod evident, pe invers!

5 personaje Disney care sunt în mod evident, pe invers!

Cine nu iubeşte un personaj excentric care are mai mulţi aşi în mânecă decât ne-am da seama iniţial? Acestea sunt personajele despre care urmează să discutăm azi, cele care ne-au rezervat o surpriză.

Poate că nu v-aţi gândit niciodată că personajele din desenele animate sunt făcute de adulţii care se inspiră din propria viaţă şi din societate atunci când le creează.

Tocmai de aceea, ne este din ce în ce mai clar pe măsură ce privim desenele animate în vremea maturităţii că unele personaje ar putea fi sau chiar sunt pe invers. Până la urmă, şi asta face parte din viaţă, nu?

Ascunse în spatele unor replici şi subtilităţi inteligente, aceste personaje te vor lăsa cu gura căscată, în cazul în care pentru tine nu a fost atât de evident că sunt pe invers. Iată care sunt câteva dintre acestea:

1. Ursula, Mica Sirenă – ştiai că acest personaj a fost inspirat de un bărbat pe invers? Ursula, vrăjitoarea mării, rivala lui Ariel este insiprata din Divine, un bărbat costumat, o legendă şi o muză, o regină a conceptului drag, John Waters.

Cel care a avut o influenţa foarte mare asupra acestui film, Howard Ashman, un bărbat pe invers care a ajutat cu producţia, cu versurile, responsabil pentru unele dintre cele mai cunoscute desene Disney, de la Mica Sirenă la Frumoasa şi Bestia.

Aşadar, Ursula este doar pe jumătate femeie pe jumătate caracatiţă, sau ceva mult mai jucăuş de atât?

2. Gaston, Frumoasa şi Bestia – fiecare bucăţică din corpul lui este acoperită cu păr – multe femei şi bărbaţi s-au simţit atraşi de el, atunci când l-au văzut pentru prima dată.

Citește și:   Cu cine au ieșit celebritățile înainte de a fi faimoase? Aceste fotografii or să te dea pe spate

Postura sa masculină, dar stupidă a vervit ca inspiraţie pentru milioane de profiluri de Grindr, iar Gaston o vrea pe Belle doar pentru că nu poate să o aibă. Poate îşi caută doar pe cineva care să îi servească drept paravan?

Are o relaţie extrem de apropiată cu prietenul său servil Le Fou şi chiar Le Fou a fost cel care a atras atenţia asupra posibilităţii unui personaj masculin căruia îi plac tot bărbaţii.

Într-unul dintre spectacolele care a folosit povestea Frumoasei şi a Bestiei, personajul Le Fou a fost pe invers, dar şi Gaston are legătură strânsă cu acesta.

3. Scar, Regele Leu – De ce l-am inclus pe Scar în această listă? Desigur, este efeminat, sardonic şi la sfârşitul filmului pare că nu are nicio relaţie cu vreo leoaică în timp ce Simba fugise.

Scar este un exemplu perfect de un gay ascuns, asta înseamnă că s-au folosit indicii mici pentru a clădi personalitatea din film care nu este extrem de evidentă.

4. Guvernatorul Ratcliffe, Pocahontas – personajele negative ale desenelor Disney vin în toate formele şi mărimile, iar unul dintre cuvintele care descriau o persoană un bărbat foarte interesat de modă, pe invers, este fop.

Personajul Ratcliffe este interpretat chiar de un actor gay, dar asta nu înseamnă că un actor care este pe invers va interpreta un personaj pe invers. Radcliffe este tipul personajului avid după putere, bani şi atenţie.

5. Timon şi Pumbaa, Regele Leu – personajele pe invers nu sunt mereu cele negative, aceste personaje sunt distractive şi au argumente foarte bune în ceea ce priveşte părinţii de acelaşi gen. Timon are o tipologie tipică de bărbat pe invers.

Citește și:   Albă ca Zăpadă trăiește în Denver!!! E reală și a uimit lumea întreagă

Până şi cântecul Hakuna Matata ne învaţă să lăsăm grijile la o parte.

6. Elsa, Regatul de gheaţă – se pare că melodia pe care o cântă Elsa a devenit ca un imn pentru toţi membri comunităţii LGBT. Let it go este folosită pentru a exemplifica modalitatea prin care poţi să te elibererzi de infibitii, de frici şi de restrângeri.

Mai mult de atât, în timp ce sora ei are o grămadă de pretendenţi, Elsa nu pare a avea niciun bărbat în preajma care să îi facă curte.

7. Merida, Brave – se pare că oamenii se gândesc la motivele pentru care o fată de 14 nu vrea să se căsătorească, ci vrea să îşi umple viaţa de aventuri este pentru că nu i-ar plăcea bărbaţii.

Merida este extrem de apreciată ca şi personaj de grupul feminist, fiind primul personaj recunoscut oficial ca fiind pe invers.

8. Li Shang, Mulan – Mulan pleacă în armată, îmbrăcată în haine bărbăteşti, iar Li Shang, atunci când află că cel pentru care avea, evident, sentimente era o femeie, este extrem de dezamăgit.

În cazul în care nu era puţin pe invers, ar fi trebuit să fie uşurat de faptul că Mulan era o femeie, nu să aibă o reacţie nepotrivită.

9. Mister Geppetto, tatăl lui Pinocchio – acesta trăia singur, deţinea un magazin de jucării şi nu a avut niciodată o relaţie. Mai apoi, o zână vine şi îi oferă un copil de lemn, ca să nu mai menţionăm că tot ce avea pe lume este o pisică.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Lumea Disney nu încetează să ne uimească atunci când vine vorba despre secretele din spatele personajelor, nu-i aşa?

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Celebritati

Sus