Connect with us

7 celebrități care au fost părăsite la altar de dragostea vieții lor

Celebritati

7 celebrități care au fost părăsite la altar de dragostea vieții lor

7 celebrități care au fost părăsite la altar de dragostea vieții lor

Unul dintre cele mai groaznice sentimente pe care le poți trăi în timpl vieții este ca nunta ta să se transforme într-un fiasco.

Și este cu atât mai umilitor cu cât stai la altar și aștepți sosirea partenerului tău, iar acesta nu apare.

Există situații în care o mică întârziere din partea miresei este destul de obișnuită, dar uneori, acest caz se poate transforma într-unul cu adevărat trist și dramatic, pentru că cel iubit nu apare deloc.

Decizia persoanei care își părăsește jumătatea la altar doar pentru că a decis că relația lor nu are viitor este una care îți frânge inima, iar din păcate, celebritățile nu au fost scutite de astfel de momente.

Mai jos, îți prezentăm o listă cu celebrități care au fost părăsite la altar de marea dragoste a vieții lor!

1. Paul Walker

Actorul a câștigat o mare faimă după ce a luat parte la seria de filme populară, numită Fast and Furious, unde a jucat rolul lui Brian O’Conner.

Din păcate, în 30 noiembrie 2013, Paul a murit într-un accident fatal, care a lăsat toți fanii săi în stare de depresie.

Dar există un fapt despre el pe care mulți nu îl știu. Unul dintre cele mai dureroase capitole prin care a trebuit să treacă a fost atunci când mama fiicei sale a anulat nunta, cu doar câteva săptămâni înainte de ceremonie.

Femeia a descoperit că era însărcinată mai târziu, iar nunta a avut loc mai târziu, oricum.

2. Shakira

În domeniul muzicii, se poate spune că Shakira este unică. Cântăreața columbiană a fost activă de la sfârșitul secolului al XX-lea, fiind întotdeauna pe valul de popularitate.

Interpreta de cântece precum „Hips dont lie“, „La Tortura“ și „Waka Waka“, a fost într-o relație de lungă durată înainte de a-l întâlni pe fotbalistul Gerard Piqué.

Citește și:   Lucruri interzise în Arabia Saudită! Fără cinematografe sau săli de sport

Antonio de la Rua a fost partenerul Shakirei timp de mulți ani, dar cu doar două săptămâni înainte de nuntă, el a încheiat relația pentru totdeauna.

3. Hugh Hefner

Hugh Hefner a murit în luna septembrie a acestui an, dar probabil că toată lumea îl cunoaște pe acest om și îl consideră unul dintre cei mai norocoși oameni din lume.

Ce vă vine în minte atunci când menționăm revista Playboy? Ei bine, acest om a fost fondatorul revistei și trăia într-un conac înconjurat de modele cu corpuri irezistibile.

Crystal Harris, una dintre așa-numitele „iepuroaice”, s-a logodit cu el, dar a anulat nunta cu doar câteva zile înainte de ceremonie.

Cu toate acestea, ceremonia a avut loc câteva luni mai târziu.

4. Jennifer Lopez

Cântăreața este una dintre cele mai dorite femei din lume. În ciuda faptului că are aproape cincizeci de ani, frumusețea ei enormă a rămas intactă.

În anii anteriori, a ieșit împreună cu unii dintre dansatorii ei și înainte de asta, s-a căsătorit cu Marc Anthony, dar dacă ar exista o relație care să o marcheze cu adevărat, atunci a fost aceea pe care a avut-o cu Ben Affleck.

Din păcate, actorul american, cu doar câteva săptămâni înainte de ceremonia de nuntă, și-a dat seama că Jennifer era prea mult pentru el, așa că a încheiat relația pentru totdeauna.

5. Brad Pitt

Brad nu trece astăzi prin vremuri bune, mai ales după divorțul de actrița Angelina Jolie.

Dar, dacă ar fi să ne uităm la poveștile de dragoste ale lui Pitt, vom descoperi că a avut angajamente romantice și cu alte actrițe celebre, printre care Jennifer Aniston și Gwyneth Paltrow.

Citește și:   Toate emoțiile pe care le au marii olimpici în imagini HILARE!!

Ultima dată, a primit o lovitură uriașă atunci când Pitt trebuia să se căsătorească cu Paltrow. Își făcuse deja petrecerea de burlac, dar Paltrow a decis să anuleze nunta.

Lui Brad Pitt i-a luat câteva luni ca să se recupereze după asta.

6. Marilyn Manson

La categoria muzicii rock, se poate spune că Marilyn Manson este o eminență deosebită și cu siguranță unică. Muzica lui și stilul său special fac mulți oameni să se teamă de prezența sa.

Dar este clar că, la fel ca toți ceilalți, acest om are inima lui romantică. De câțiva ani, se afla într-o relație cu actrița Evan Rachel Wood.

Angajamentul devenea mai puternic și mai puternic, dar cu două luni înainte de nuntă, Wood a anulat tot brusc.

Marilyn nu a înțeles nimic, dar când a văzut că s-a căsătorit cu un alt actor, a început să bănuiască ce s-a întâmplat.

7. Katie Holmes

Katie Holmes, starul unui spectacol de televiziune foarte popular, Dawson’s Creek, în ciuda vârstei tinere, a trecut prin renunțarea la povestile romantice complicate.

Acum, ea se află într-o relație fericită cu Jamie Fox, dar, cu toții știm că este fosta soție a unui uriaș star, Tom Cruise.

Cu mult înainte de asta, a fost logodită cu un alt actor, Chris Klein. Ei au fost împreună timp de cinci ani, dar au anulat nunta chiar aproape de momentul în care erau să-și unească destinele.


Click pe video și Distribuie dacă ți-a plăcut!

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar da un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Celebritati

Sus