Connect with us

8 americance care au ajuns prințese adevărate

Celebritati

8 americance care au ajuns prințese adevărate

8 americance care au ajuns prințese adevărate

Cu siguranţă că cele mai multe fete şi-au dorit măcar o dată să fie prinţese, chiar dacă asta se întâmpla atunci când eram mici şi obsedate de prinţesele Disney.

Totuşi, ceea ce ştim este că nu devenim prinţese, trebuie să ne naştem aşa. Viaţa ne-a arătat că lucrurile nu sunt chiar aşa, nu? Există un mod de a deveni prinţesă care nu presupune să te naşti într-o familie regală.

Această situaţie este sugerată de căsătoria cu un prinţ, iar acest scenariu chiar este posibil. Iată care sunt femeile care au ajuns prinţese în acest fel:

1. Grace Kelly – povestea acesteia este una dintre cele mai faimoase. Grace Kelly era deja o actriţă faimoasă şi probabil nu avea nicio idee că va ajunge o prinţesă atunci când a fost invitată la o şedinţă foto cu Prinţul de Monaco.

Aşa cum istoria ne spune, Prinţul s-a întors în America după ea şi cei doi s-au căsătorit la scurtă vreme după asta.

Citește și:   Victor Slav a aparut pe neașteptate în emisiunea Biancăi Drăgușanu. S-au certat în văzul tuturor!

2. Olivia Wilde – probabil că o cunoaşteţi pe Olivia pentru rolul său din House M. D. şi știți că e căsătorită cu Jason Sudeikis, un comedian, dar nu ştiaţi că, în trecut, a fost prinţesă!

Chiar aşa, aceasta a fost căsătorită cu un prinţ italian, Tao Ruspoli. Olivia şi Prinţul s-au căsătorit în secret după o relaţie de doar 6 luni, arunci când Olivia avea doar 18 ani.

Acest mariaj impulsiv a durat 8 ani, ceea ce este destul de mult pentru viaţa de la Hollywood.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Celebritati

Sus