Connect with us

9 femei charismatice care s-au născut bărbați! La numărul 3 nu te-ai fi prins niciodată!!

Celebritati

9 femei charismatice care s-au născut bărbați! La numărul 3 nu te-ai fi prins niciodată!!

9 femei charismatice care s-au născut bărbați! La numărul 3 nu te-ai fi prins niciodată!!

Foarte mulţi oameni se luptă atunci când vine vorba despre nemulţumirile legate de corpul lor, dar unii dintre cei mai curajoşi sunt cei care îşi ascultă inima. Aceştia cred că pot ajunge tot ceea ce vor să ajungă.

Şi dacă Dumnezeu nu i-a ajutat, atunci au lăsat medicina avansată să îi ajute! Unele dintre femeile pe care urmează să le vedeţi nu au nicio urmă care să le dea de gol că s-au născut bărbați!

Sunt oamenii care nu se simt deloc confortabil în corpul în care s-au născut. Spre exemplu, femeile pe care urmează să le vedeţi s-au născut bărbaţi, dar au început procesul de transformare de la vârste fragede.

Aceştia nu s-au simţit deloc confortabil purtând haine de băieţi, jucându-se jocurile specifice băieţilor, sau orice tine de acest gen, simţind că, în interior, sunt, de fapt, de gen feminin.

Societatea respinde astfel de persoane, deşi, în utlima vreme, din ce în ce mai multe vedete au făcut acest pas, învăţând publicul larg despre experienţele, gândurile şi sentimentele lor. Nu doar că am putut să intrăm mai bine în vieţile lor, dar am putut să înţelegem cât este de greu să trăieşti într-un corp care nu simţi că îţi aparţine.

Aşadar, iată care sunt câteva dintre cele mai frumoase femei, despre care nu ştiai că s-au născut bărbaţi:

1. Kim Petras – Petras este o cântăreaţă de muzică pop din Germania care a devenit faimoasa după ce a făcut publică tranziţia sa de la bărbat, la femeie.

2. Sirapassorn Atthayakorn – aceasta este un model tailandez care a participat la un concurs de Miss în 2011 şi l-a câştigat. Acest concurs este cel mai prestigios concurs pentru femeile care au tranzitat.

Citește și:   Top 10 cele mai bine plătite modele ale lumii! Iată cu cât se plătește frumusețea!

3. Nikki Chawla – modelul indian nu a simţit niciodată că se poate exprima normal în corpul unui bărbat, motiv pentru care a decis să-şi facă operaţie de schimbare de sex şi nu a mai privit niciodată înapoi.

4. Nong Poy – model şi actriţă tailandeză cunoscută, aceasta a fost conştientă de sexualitatea sa de la o vârstă foarte fragedă. La 17 ani, acesta a luat decizia de a-şi face operaţie de schimbare de sex, decizie care i-a schimbat viaţa în bine pentru totdeauna.

5. Mallika – născută bărbat, aceasta şi-a dezvoltat latura feminină în timp. O serie de operaţii şi de tratamente au transformat-o în femeie. Mallika este mândră deţinătoare a titlului de prima femeie trans din India care a fost selectată să participe la un concurs de frumuseţe de acest gen din Tailanda.

6. Shinata Sangha – aceasta a provenit dintr-o familie clasică de Hindu-Punjabi şi a considerat că este destul de greu să facă această schimbare majoră în viaţa ei. În acest moment, Shinata este una dintre cele mai de succes modele din Marea Britanie.

7. Kelly Van Der Veer – persoană publică şi cântăreaţă din Olanda, aceasta susţine că anii adolescenţei au fost cei mai grei ani ai vieţii sale, până în momentul în care a avut posibilitatea de a se transforma şi pe exterior aşa cum simţea în interior.

8. Lea T – născută în Brazilia, acest model transexual este un personalitate puternică a comunităţii LGBT din Italia. Lea a fost votată în top 12 cele mai influente femei în lumea modei de revista Forbes.

9. Caitlyn Jenner – povestea faimosului Bruce Jenner, olimpicul american, personalitate tv, soţul lui Kris Jenner, fostă Kardashian, este una dintre cele mai cunoscute persoane transexuale din lume.

Citește și:   Fani obsedați care și-au dus pasiunea pentru vedete la un alt nivel care întrece de mult limita rezonabilului!

Cait a considerat că poate să iasă la suprafaţă de-abia după o anumită vârstă, pentru că nu mai suportă să se ascundă în spatele unei măşti. Fostul Bruce, a vrut să compenseze nevoia sa de a se feminiza prin a fi un sportiv de excepţie, ceea ce a şi făcut.

Mai mult, vechiul Bruce a suportat camerele de luat vederi timp de ani de zile în timp ce filma pentru reality show-ul Keeping up with the Kardashians.

După ani de zile în care s-a ascuns, după 6 copii biologici şi 4 vitregi, Bruce Jenner a devenit în sfârşit cine şi-a dorit mereu, adică femeie în toată firea. Numele de Caitlyn a ajuns cunoscut în toată lumea, iar aceasta a început să îşi filmeze propriul reality show, în care vorbea despre probleme unei tranziţii.

Din fericire, Cailyn a avut acces către oameni foarte puternici care i-au acordat şansă să îşi spună povestea, pentru că cei mai mulţi oameni tind să judece, fără să ştie exact ce se întâmplă.

Din nefericire, aceștia sunt consideraţi de multe ori degeneraţi, dar iată că, încetul cu încetul, oamenii ajung să realizeze că nu ar fi putut trăi niciodată în corpul în care au fost născuţi.

Fiecare persoană merită să aibă o viaţă fericită, atât timp cât nu afectează alte persoane în mod direct, motiv pentru care aceste femei merită toată admiraţia noastră.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Celebritati

Sus