Connect with us

9 tranformări de coșmar ale actrițelor care le ascund cu totul frumusețea

Celebritati

9 tranformări de coșmar ale actrițelor care le ascund cu totul frumusețea

9 tranformări de coșmar ale actrițelor care le ascund cu totul frumusețea

Actrițele reușesc mereu să ne uimească atunci când vine vorba despre transformări. Fie că este vorba despre scăderi bruște de greutate, fie că este vorba despre un proces întreg de machiaj, rezultatele sunt deosebite.

Așadar, actrițele pe care urmează să le vedeți mai jos au reușit să impresioneze atât prin schimbarea fizică, cât și prin talent. Celebritățile de mai jos vor rămâne pentru veșnicie în topul celor mai mari transformări ale cinematografiei:

1. Maiwenn Le Besco – Fifth Element – îți amintești despre această cântăreață de operă frumoasă care avea tentacule în loc de păr? Bineînțeles că da!

2. Anjelica Huston – Witches – performanța vrăjitoarei supreme este atât minunată, cât și de groază! Până la sfârșitul filmului, aceasta se transformă în cea mai hideoasă creatură. Imaginează-ți cât machiaj au folosit pentru ultima parte a filmului!

3. Linda Blair – Exorcist – un film de groază clasic și iconic care are ca subiect un copil posedat de demoni. Copiii pot fi destul de dificili, așa că regizorul a trebuit să îi ofere Lindei un televizor ca să stea cuminte în timpul orelor de machiaj, ceea ce era destul de mult la vremea respectivă.

Citește și:   10 celebrități care au trecut de la un stil ciudat la unul elegant!

4. Helena Bonham Carter – Frankenstein – cercul nesfârșit al vieții și al morții este spart de mireasa Dr. Frankenstein jucată de Helena, motiv pentru care aceasta a ajuns să arate așa.

5. Rebecca Romijn– X Men – 4 specialiști în make-up i-au atașat peste 400 de proteze de silicon albastru pe corp și i-au pictat corpul în fiecare zi. Aceștia aveau nevoie de 9 ore pentru a completa costumul zilnic, dar a meritat! Se pare că Rebecca a fost mult mai apreciată pentru rolul lui Mystique decât J. Law!

6. Sigourney Weaver – Snow White – oglindă, oglinjoară, cine este cea mai urâtă din țară? Se pare că Regina cea rea nu are cum să fie niciodată frumoasă!

7. Mila kunis – OZ – nimănui nu i-a venit să creadă că frumoasa Mila poate fi transformată în halul acesta, dar iată că echipa de machiaj a filmului OZ a reușit!

8. Monica Bellucci – Brothers Grimm – poți vedea exact cum ridurile adânci, fața desfigurată și unghiile înfricoșătoare sunt puse special pentru a-i ascunde frumusețea!

Citește și:   Această fată este alergică la apă. Până și lacrimile o fac să urle de durere

9. Sarah Michelle Gellar – Buffy the Vampire Slayer – deși aceasta era cea care salva lumea de la colții vampirilor, iată că într-un episod special aceasta a ajuns vampir. Nu-i o imagine prea frumoasă, nu?

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Celebritati

Sus