Connect with us

Aceste 15 fotografii ale vedetelor în gros-plan distrug orice mit despre perfecțiunea lor. Uite ce defecte au!

Celebritati

Aceste 15 fotografii ale vedetelor în gros-plan distrug orice mit despre perfecțiunea lor. Uite ce defecte au!

Aceste 15 fotografii ale vedetelor în gros-plan distrug orice mit despre perfecțiunea lor. Uite ce defecte au!

Se spune despre machiaj că ar trebui să îţi scoată şi mai bine în evidenţă trăsăturile. Nu vreau să fiu răutăcioasă, dar oamenii pe care urmează să-i vedeţi nu cred că ştiu de ce au fost inventate fardurile.

Ideea este că dacă tot petrec zeci de minute în faţa oglinzii, ar putea s-o facă pentru binele lor, nu spre răul lor. Uneori te machiezi pentru că vrei să scoţi în evidenţă o anumită parte a feţei tale. Dar ce se întâmplă atunci când se observă doar partea aceea?

O oglindă nu te minte niciodată, asta este partea cea mai dură. De aceea este atât de ciudat atunci când oamenii aleg să le ignore total.

Fardurile pot fi cel mai bun prieten al omului, sau cel mai mare duşman. Un machiaj nepotrivit, din când în când, poate să apară pe fetele tuturor. De aceea este indicat, atunci când trebuie să te prezinţi la un eveniment important, să apelezi la un profesionist.

Este adevărat, se întâmplă des să ai impresia că poţi face şi tu anumite lucruri, pentru că nu poate fi atât de greu. Dar nu te obligă nimeni să ieşi aşa pe stradă. Dacă nu-ţi iese, nu trebuie decât să te speli pe faţă.

Citește și:   10 dintre cei mai TINERI CRIMINALI din istorie! Poveștile lor îți vor face pielea de găină!

Frumuseţea chiar este subiectivă. dar până şi cei mai solidari oameni ajung să se crucească uneori când văd unele persoane care exagerează cu fardurile. Dacă te face să te simţi mai bine, aceste eşecuri sunt din ce în ce mai comune. Oamenii nu se mai sfiesc să iasă din casa exact aşa cum îşi doresc.

Mai întrebăm încă o dată: oamenii ăştia nu se uită în oglindă înainte să plece de acasă?

Se pare că ȋn ultima vreme există un nou trend care a luat lumea cu asalt. Acesta se numeşte “machiajul foarte natural”, o formă de machiaj care este aproape invizibil.

Dar acest trend nu a ajuns şi la vedete. Deşi au ȋncercat să participe, pozele pe care le-au făcut cu faţa lor proaspăt trezită nu au avut atât de mare succes, din contră au cam speriat pe toată lumea.

Ştim că vedetele, mai ales actriţele şi actorii, sunt supuşi, ȋn timpul filmărilor unui machiaj destul de intens pnetru că luminile foarte puternice şi camera le spală trăsăturile.

Citește și:   13 celebrități interzise în țări străine! Motivele pentru care au stârnit antipatia lumii sunt de necrezut!

Dar asta nu ȋnseamnă că acestea trebuie să apeleze la astfel de “măşti” ȋn orice circumstanţă. Unele dintre celebrităţi au ȋncercat să fenteze trendul cu un pic de ruj, sau de blush, dar nu au făcut decât să atragă şi mai multe critici.

Deşi pare că unele vedete au tenul perfect, iată că anumite imagini în care faţa lor a fost fotografiată de aproape au arătat adevărul gol-goluţ. Data viitoare când nu ne simţim foarte bine în pielea noastră, ar trebui să ne amintim că nimeni nu e perfect.

Chiar dacă viaţa lor se învârte în jurul tratamentelor scumpe la care noi putem doar visa, tenul lor arată, în cea mai mare parte, ca a unei persoane normale. Ai probleme cu fondul de ten? Şi ei au! Probleme cu tenul gras? Şi ei le au!

Tocmai de aceea, vă invităm să urmăriţi seria completă a imaginilor:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Celebritati

Sus