Connect with us

Acestea sunt cele mai ascunse tratamente de înfrumusețate de la Hollywood! Numărul trei mi-a dat cu virgulă

Celebritati

Acestea sunt cele mai ascunse tratamente de înfrumusețate de la Hollywood! Numărul trei mi-a dat cu virgulă

Acestea sunt cele mai ascunse tratamente de înfrumusețate de la Hollywood! Numărul trei mi-a dat cu virgulă

Celebrităţile sunt cunoscute pentru faptul că apariţia lor de pe covorul roşu este absolut răvăşitoare, dar nimeni nu are habar că acestea nu folosesc de fiecare dată produse de milioane de dolari, ci folosesc unele lucruri pe care le avem şi noi în casă.

Te-ai gândit vreodată să foloseşti nisipul pisicilor pentru exfoliere sau bere ca şi produse de înfrumuseţare? Ei bine, nici noi, dar vedetele, da! Unele dintre ele chiar au o întrebuinţare estetică, în timp ce altfele sunt pur şi simplu bizare.

Bineînţeles, fiecare persoană are dreptul de a face ceea ce crede cu cuviinţă, dar oamenii au tendinţa să fie impresionaţi de rezultatul pe care care îl expun vedetele. Acesta poate să fie atât de bun în urma folosirii acestor produse foarte ciudate, sau poate doar în urma tratamentelor cosmetice de mii de dolari.

Până nu încercăm, nu vom afla niciodată, aşa că iată care sunt câteva dintre cele mai neobişnuite produse pe care le folosesc vedetele:

1. Miranda Kerr foloseşte balsam de buze ca un fard sclipitor pentru ochi. Experţii ne spun că putem încerca asta, atât timp cât ne limităm la un balsam de buze care este conţine ingrediente naturale. Un luciu de buze îţi va evidenţia porii şi este mult prea lipicios.

Poţi să încerci să foloseşti balsam de buze în colţul ochilor, pentru a-ţi face ochii mai mari.

2. Catherine Zeta-Jones îşi păstrează părul strălucitor prin a-l înmuia în bere – şi acest truc este aprobat de experţi. Alcoolul îndepărtează orice exces care este adunat la suprafaţa părului. După ce îl şamponezi, usucă-l cu prosopul, apoi pune-ţi vârfurile într-o cană de bere.

Citește și:   10 vedete care au ajuns faimoase și bogate pentru nimic

Acoperă-l cu folie de plastic timp de cinci minute, apoi clăteşte-l. Orice fel de bere este acceptabil, aşa că foloseşte acele cutii de bere ciudată şi ieftină pe care o găseşti în spatele frigiderului tău.

3. Snooki foloseşte nisip pentru pisici pentru exfoliere – experţii nu ne încurajează să facem asta. Textura dură poate să îţi amintească de o mască, dar particulele de nisip sunt mult mai mari decât ceea ce se regăseşte în produsele speciale pentru piele.

Acestea pot cauza zgârieturi la nivelul pielii, iar asta poate cauza inflamare şi usturime, spun esteticienii. Chiar dacă pare că am putea face economie, nu are rost să ne rănim. Mai mult, proprietăţile care sunt menită să sugă lichidul din nisip vor face acelaşi lucru şi cu pielea ta.

Asta poate duce la deshidratare, iar mirosul nisipului respectiv nu îţi va face nicio favoare. În schimb, foloseşte o mixtură între apă şi bicarbonat de sodiu, sau între bicarbonat de sodiu şi gelul de duș preferat, iar aceasta te va ajuta să îţi cureţi porii, fără nicio zgârietură.

4. Denise Richards foloseşte avocado pe păr în loc de balsam – experţii ne încurajează să încercăm şi această variantă. Pentru a-l face mai eficace, combină avocado cu o linguriţă de ulei de măsline, dar doar pe vârfuri, fără să ajungă la rădăcină, pentru că părul tău va ajunge foarte gras.

5. Jennifer Love Hewitt calmează coşurile cu pastă de dinţi – experţii nu ne încurajează să facem asta. Deşi auzim despre acest truc mereu, nu funcţionează. În schimb, vor inflama şi mai tare coşul. De ce îl tot încearcă oamenii? Partea abrazivă din pasta de dinţi îţi vor usca imperfecţiunea pentru a arăta mai bine.

Citește și:   10 staruri care au fost extrem de neatrăgători în timpul liceului, dar s-au transformat în cei mai frumoși oameni ai lumii!

Totuşi, nu face nimic pentru a scăpa de bacterie, iar detergenţii şi aromele din formula îţi vor irita pielea. În schimb, încearcă să nu mai găseşti tratamente din dulapul de la baie.

6. Lady Gaga foloseşte bandă adezivă pentru a îndepărta machiajul – experţii ne încurajează să folosim acest truc, dar cu prudenţă. Banda adezivă din material este mult mai gentilă cu pielea ta. Totuşi, dacă tenul tău este foarte sensibil şi dispus la roşeaţă, evită această opţiune.

7. Sienna Miller îşi repară părul cu ketchup – experţii nu ne încurajează să facem aşa ceva. Atunci când părul ei a ajuns din greşeală murdărit cu vopselurile de la Henna, Sienna a ajuns la concluzia că singurul lucru care poate să o ajute este ketchupul.

Totuşi, asta nu poate face foarte bine părului, pentru că Henna pătează, aşa că nu iese foarte uşor să scoţi nuanţa din păr. În schimb, încearcă să foloseşti un corector de nuanţă la salon, iar dacă ai nevoie să scoţi culoarea urgent, foloseşte o mixtură din alcool şi ulei mineral.

Masează părul şi împachetează-l în folie de plastic şi aplică puţină căldură pentru zece minute.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Celebritati

Sus