Connect with us

Actori pe care nu ai nicio șansă să-i mai recunoști după transformările dramatice suferite pentru rolurile din filmele lor

Celebritati

Actori pe care nu ai nicio șansă să-i mai recunoști după transformările dramatice suferite pentru rolurile din filmele lor

Actori pe care nu ai nicio șansă să-i mai recunoști după transformările dramatice suferite pentru rolurile din filmele lor

Viața unui actor poate fi destul de ciudată. Sigur că ei sunt nevoiți să lucreze zile în șir, să memoreze replici lungi și să se folosească de emoțiile lor interioare, pentru a fi plătiți pentru asta.

Dar nu toți actorii sunt egali în talent și manifestările lor artistice.

Probabil poți enumera câțiva actori preferați foarte buni și o grămadă de alții care nu se pricep atât de bine.

Pentru că tuturor ne place să urmărim un film bun, trebuie să recunoaștem că performanța efectuată de actori este cea care dă calitate filmului.

Actorii își petrec luni întregi pregătind și interpretând rolurile lor, dar uneori, munca lor este mai dificilă decât ne dăm seama.

Alții trebuie să sufere transformări șocante pentru a se potrivi cât mai bine cu personajele interpretate. Uneori, vor purta machiaje hidoase, își vor lăsa părul sau barba să crească, ori se vor tunde.

Unii chiar vor fi nevoiți să poarte tatuaje sau cicatrici pe pielea lor. De asemenea, există și momente în care trebuie să slăbească sau să adauge kilograme în plus, doar de dragul unui rol.

Mai jos, vă prezentăm o mână de actori pe care nu ai nici o șansă să-i mai recunoști după ce au suferit transformări dramatice în urma rolului pe care l-au jucat în diverse filme.

1. Hugh Jackman

Pentru a câștiga rolul lui Wolverine și a-l aduce cât mai aproape de realitate pe acest super-personaj, actorul a urmat o perioadă de 6 luni stricte în care a fost nevoit să consume 6.000 de calorii pe zi și să își antreneze corpul la sală.

Citește și:   Transformă curățenia într-o activitate distractivă pentru tine, dar și pentru cei mici

A obținut 25 de kg de mușchi pur, ca rezultat. Tocmai de aceea Wolverine este atât de feroce.

2. Elizabeth Banks

Când una dintre caracteristicile personajului tău este culoarea și design-ul în continuă schimbare, iar dacă schimbarea este cuvântul care definește coafurile sale, știi că te afli într-o călătorie lungă cu stiliștii.

La fel ca și stilurile, și costumele lui Elizabeth Banks, pe care le-a folosit pentru a interpreta rolul lui Effie Trinket din The Hunger Games, s-au schimbat aproape de la o scenă la alta.

Imaginează-ți cât timp trebuie să-i fi luat pentru a se îmbrăca în acele costume și pentru a-și aplica acel machiaj atât de colorat!

3. Chris Pratt

Pratt este încă un alt actor care a trebuit să parcurgă o călătorie lungă în privința greutății sale, de dragul unui rol.

De exemplu, a cântărit cândva 300 de kilograme, dar pentru filmul Gardienii Galaxiei, Pratt a decis să piardă din greutate pentru totdeauna.

4. Anne Hathaway

Actrița a suferit o transformare completă în ceea ce privește costumația și coafura pentru rolul ei din Les Misérables, ca prostituată care a murit de tuberculoză.

Ca și când machiajul dramatic și tăierea părului nu au fost suficiente pentru a arăta ca și cum ar suferi de o boală, vedeta a pierdut și câteva kilograme alarmante în acest proces.

Citește și:   Și-au îmbrățișat IMPERFECȚIUNILE. 10 FEMEI celebre care au închis gura presei!

5. Cara Delevigne

Cara Delevigne a controversat lumea când a dezvăluit recent că atât ea, cât și Kristen Stewart, s-au ras în cap pentru un rol pe care l-au primit pentru filmul Life in a Year.

Filmul o va portretiza ca pe o femeie care este pe punctul de a pierde lupta cu viața din cauza bolii.

6. 50 Cent

Una dintre cele mai extreme transformări de pe lista noastră vine din partea cântărețului 50 Cent.

Rapperul, despre care se zvonește că a supraviețuit a 9 gloanțe, arăta ca o persoană complet diferită atunci când a portretizat o victimă a cancerului în filmul All Things Fall Appart.

De fapt, el a scris și a finanțat filmul de unul singur, așadar, a dat jos 54 de kg de mușchi pur. Deși recunoaște că i s-a acordat mai mult timp decât de obicei pentru a se pregăti pentru schimbările fizice masive, transformarea sa nu este cu puțin mai impresionantă.

Urmărește video-ul de mai jos pentru a te pune la curent cu alte transformări impresionante ale actorilor, prin care au trecut doar de dragul unui rol:

Click pe video pentru mai multe informații!

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Celebritati

Sus