Connect with us

Cele mai dure scene de film care aproape au făcut actorii să demisioneze

Celebritati

Cele mai dure scene de film care aproape au făcut actorii să demisioneze

Cele mai dure scene de film care aproape au făcut actorii să demisioneze

Unii oameni pot crede că actorii au o viaţă uşoară, fără să realizeze că de fiecare dată când vedem că personajul lor e mort, supărat, atacat, înseamnă că trebuie să o facă din nou şi din nou până când iese exact aşa cum trebuie.

Acest gen de stres poate duce către lacrimi, certuri, iar, în cazurile speciale, actorii ameninţă să abandoneze proiectul complet. Iată câteva dintre aceste cazuri:

1. Rocky IV – lucrurile au luat o întorsătură destul de ciudată pe platourile de filmare ale filmului Rocky IV atunci când Dolph Lundgren l-a aruncat pe Carl Weathers peste ringul de luptă. Weaters a ieşit de pe platou plin de furie şi a refuzat să se întoarcă.

Această situaţie a întârziat producţia filmului cu patru zile, ia cel care a salvat situaţia a fost Sylvester Stallone care l-a convins pe Weathers să se întoarcă.

2. Păsările – Alfred Hitchcock nu este cunoscut pentru caracterul prietenos faţă de actorii cu care a colaborat. Actriţa Tippi Hedren a filmat ultima scenă de atac din filmul Păsările deşi a fost cea mai îngrozitoare săptămână din viaţa ei.

Planul original era să se folosească păsări mecanice, dar păsări reale au zburat către ea, în timp ce altele erau ataşate cu sfori. În cea de-a cincea zi de filmare, aceasta a căzut în lacrimi, iar doctorul i-a ordonat lui Hitchcock să îi dea liber o săptămână.

3. The Shining – că personajul Wendy în filmul The Shining, Shelley Duvall a avut parte de cele mai dure momente ale carierei ei. Aceasta a petrecut majoritatea filmărilor suferind de extenuare şi deshidratare din cauza scenelor de plâns.

Citește și:   Cum arătau celebrităţile la primul lor casting. Să râzi sau să plângi? IMAGINI surprinzătoare

Către sfârşitul producţiei, aceasta a început să îşi piardă părul. Scena în care Wendi încearcă să se protejeze de Jack cu o bâtă de Baseball încă deţine recordul pentru scena cu cele mai multe dubluri.

Actorii au fost obligaţi să filmeze această scenă de 127 de ori.

4. Mai iute, mai furios – scenariul iniţial din prima parte a filmului includea un triunghi amoros între Dom, Letty şi Brian. În ciuda faptului că actorii semnaseră deja contractul pentru rolurile respective, Michelle Rodriguez s-a luptat din răsputeri pentru a dizolva această parte a scenariului.

Aceasta a susţinut că nu există niciun motiv ca personajul ei să-l înşele pe bărbatul alpha Dom cu băiatul frumuşel Brian. Într-un final, aceasta a înţeles că nu era decizia ei, dar a recunoscut că era capabilă să renunţe şi să sufere consecinţele.

5. 12 Rounds – John Cena poate arăta ca cineva care nu cunoaşte frică, dar nu te aştepta să vă căţăraţi pe munte împreună. Acestuia îi este extrem de frică de înălţime şi, în timpul filmărilor pentru 12 Rounds, actorul a trebuit să filmeze o scenă în care rămânea suspendat pe lateralul unei clădiri.

Cena susţine că i-a fost atât de teamă să filmeze această scenă, încât aproape că a vrut să demisioneze.

6. Star Wars: The Force Awakens – în prima zi de filmări, actriţa Daisy Ridley aproape a suferit un atac de panică în mijlocul deşertului atunci când regizorul J. J. Abrams i-a dat un bilet pe care nu-l va uita niciodată.

Citește și:   14 fotografii INCREDIBILE FĂRĂ PHOTOSHOP

Regizorul i-a descris performanţă ca a fi „din topor”, iar asta a făcut-o să se gândească serios să renunţe, mai ales că simţea deja presiunea faptului că era nouă eroină a francizei de miliarde de dolari. Din fericire pentru toată lumea, aceasta a decis să rămână.

7. The Abyss – pentru scena în care Mary Elizabeth Mastrantonio trebuia să fie resuscitată, actriţa a trebuit să suporte să fie presată, împinsă, să se ţipe la ea şi chiar să fie pălmuită de colegul de platou Ed Harris, fără să se mişte de pe podeaua de metal udă.

Nu este de mirare că aceasta a plecat de pe platou atunci când a aflat că o cameră de filmat s-a stricat la jumătatea scenei şi că trebuia să o ia de la capăt. Până la urmă s-a întors, oferindu-i lui Cameron posibilitatea de a întinde scena timp de cinci minute.

Una dintre cele mai lungi scene de acest fel, este un alt exemplu al unui regizor care întinde coarda cu actorii lui.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Celebritati

Sus