Connect with us

Celebrități care arată diferit în viața reală! Cum se transformă star-urile tale preferate în spatele camerelor de filmat

Celebritati

Celebrități care arată diferit în viața reală! Cum se transformă star-urile tale preferate în spatele camerelor de filmat

Celebrități care arată diferit în viața reală! Cum se transformă star-urile tale preferate în spatele camerelor de filmat

Noi oamenii nu ne putem sătura niciodată de celebritățile noastre preferate și bârfele despre viața lor faimoasă și bogată.

Dar ziarelor și revistelor le place destul de mult să mascheze adevărul și să ofere o conotație negativă despre personalitățile vedetelor de azi.

În timp ce imaginea portretizată de tabloide este adevărată în cazul unor vedete, în cazul altora, adevărul este ușor exacerbat sau undeva la mijloc.

Astăzi vom arunca o privire asupra unor celebrități a căror viața este complet diferită de ceea ce se afișează pe ecrane sau în paginile revistelor despre ele.

Nicki Minaj pare întotdeauna a fi o persoană fantastică pentru toți fanii ei, și le mulțumește în mod regulat că au ajutat-o să ajungă acolo unde este acum.

Cu toate acestea, potrivit multor oameni cu care Nicki a lucrat, ea nu este cea mai ușoară persoană cu care poți să te înțelegi.

Persoana numărul 1 cu care s-a certat în public a fost Mariah Carey.

Când cele două se aflau împreună la American Idol, toată lumea a putut constata că nu păreau să se placă una pe cealaltă.

Jennifer Aniston ar putea da impresia multor oameni că este o persoană super-dulce și drăguță, poate din cauza personajului ei prietenos din FRIENDS, Rachel.

Cu toate acestea, se presupune că aparițiile sale publice sunt false și nu seamănă deloc cu personajul Rachel.

Potrivit multora dintre prietenele sale, când toate celebritățile luau prânzul împreună, Jennifer Aniston refuza mereu să li se alăture.

Citește și:   Declaratia medicului legist despre MOARTEA Denisei Raducu I-A LASAT PE TOTI FARA CUVINTE. Denisa Manelista a murit în această dimineaţă. Iubita cântăreaţă a pierdut bătălia cu boala

Beyonce este o altă celebritate a cărei vieți este total diferită în realitate. În 2013, ea a oferit 50 de dolari la 750 de cumpărători din Walmart.

La începutul acestui an însă, o sursă a raportat că în turneul cântăreței, aceasta și-a arătat exigențele de divă din viața reală, care includea accesul la hârtie igienică roșie și la orbele speciale de gheață.

Katherine Heigl. Poate că arată ca o femeie tipică din America, dar se pare că actrița care a interpretat-o pe Izzy în serialul Anatomia lui Grey este foarte dificilă în spatele scenei.

Potrivit unui raport al revistei Star din 2011, actrita a primit chiar o dată o declarație fermă de la Sofia Vergara pentru comportamentul ei pe platoul de filmare.

În anii ’90, Shannen Doherty a jucat-o, bineînțeles, pe Brenda Walsh în Beverly Hill, 90210.

Cu toate acestea, s-a dovedit că nu seamănă deloc cu personajul său, iar co-starul ei, Ian Ziering, a declarat pentru Entertaiment Weekly că nu are „profesionalism”.

Lady Gaga. Pe scenă, Lady Gaga pare foarte puțin îngrijită și indecentă, dar în realitate, cântăreața a finanțat o organizație de caritate numită Fundația Born This Way, care este dedicată tinerilor care caută „împuternicire” și „curaj, inspirație”.

Christina Aguilera nu a lăsat tuturor o impresie prea bună. Când trupa The Wanted a lucrat cu ea, de exemplu, Tom Parker a declarat pentru un radio că Aguilera „nu a vorbit cu ei”.

Citește și:   15 mame despre care nu vei crede că există în realitate! Toate sunt un exemplu de ținut minte!

Rihanna. Titlul celui de-al treilea album al Rihannei, „Good Girl Gone Bad”, aruncă o umbră asupra reputației sale din spatele ușilor închise.

În anul 2012, producătorul Labrinth a sugerat pentru Daily Record că este „dificilă”, în timp ce alte surse au declarat că Rihanna a scos la iveală caracterul ei de divă în repetate rânduri.

Taylor Momsen este cunoscută pentru rolul ei din Gossip Girl și fiind lead singer-ul formației rock The Pretty Reckless, dar în spatele scenei, lucrurile sunt diferite.

Tim Gunn, care a jucat cu Momsen în 2010, a spus că este o „răsfățată” și o „divă”.

Kristen Stewart a donat anterior o rochie faimoasă de-a sa pentru a strânge bani pentru victimele uraganului Sandy și a donat încălțăminte unei organizații care ajută victimele traficului intim.

Adele. Îm 2011, când ținea un turneu, Adele a ceruti o duzină de sticle de „lager european de cea mai bună calitate”, precum și o selecție de „ciocolată”, care se pare că nu erau de ajuns pentru ea.

Katy Perry promovează împuternicirea, dar cerințele ei sunt duse uneori la extrem. De exemplu, șoferii lui Katy Perry nu au voie să vorbească cu ea.

În video-ul de mai jos, vei descoperi alte celebrități care duc o viață complet diferită de ceea ce afișează în public sau în fața camerelor de filmat.

Click pe video și Distribuie!

Te surprinde să afli aceste lucruri despre celebritățile tale preferate?

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Celebritati

Sus