Connect with us

Fiica Monicăi Gabor are zeci de mii de fani. Ce a ajuns sa faca Irinuca pentru asta

Celebritati

Fiica Monicăi Gabor are zeci de mii de fani. Ce a ajuns sa faca Irinuca pentru asta

Fiica Monicăi Gabor are zeci de mii de fani. Ce a ajuns sa faca Irinuca pentru asta

Fără voia ei, Irina Columbeanu a devenit vedetă încă din primele zile de la naștere, asta pentru că părinții ei, Monica și Irinel Columbeanu, au expus-o camerelor de filmat. Acum, în timp ce părinții ei au intrat într-un con de umbră, Irina Columbeanu este tot mai celebră.

Irina Columbeanu, în vârstă acum de 10 ani, a crescut practic în lumina reflectoarelor, părinții ei având propriul reality-show în perioada când formau o familie, însă acest lucru nu a fost un avantaj pentru ea.

Copil fiind, Irina a fost expusă poate prea mult aparatelor de fotografiat și a camerelor de filmat, însă acest lucru nu a transformat-o într-un copil răsfățat. Extrem de modestă, cuminte și foarte bine educată, Irina a primit zilele trecute premiul pentru cel mai vizionat vlog de copii, având zeci de mii de abonați pe canalul ei de YouTube.

„Fac vlog-ing din luna mai. Nu am chiar atât de mulți subscriberi (nr. urmăritori pe canalul de YouTube). Am 35.000. Filmez uneori cu telefonul, iar alteori cu camera. Am un aparat de fotografiat Sony sau ceva de genul ăsta. Le-am primit de la tata. Sunt mulțumită cu ce am”, ne-a declarat Irina.

Citește și:   14 celebrități despre care nu știai că au aceeași vârstă

Irina Columbeanu este mai celebră decât Monica și Irinel

Chiar dacă diferența de vârstă dintre ei este una destul de mare, Irinel Columbeanu și-a crescut impecabil fiica, reușind să țină pasul cu tot ce înseamnă nou, atât din punct de vedere al tehnologiei, până la nevoile tinerilor din ziua de azi. Așa că, nu de puține ori, fostul soț al Monicăi Gabor se pune în postura de cameraman și o ajută pe fiica lui să realizeze fel de fel de filmulețe. „Uneori mă ajută și tata să filmez.

Adică mă filmează el”, ne-a mai povestit micuța, completând că nu abordează anumite subiecte, ci filmează ce o inspiră pe moment.

Irina Columbeanu a încercat și tot soiul de filmulețe muzicale, însă și-a dat seama că muzica nu este pentru ea. „La musicaly (n.r. o aplicație cu muzică) fac doar mișcări cu mâinile, nu cânt. Este playback. Nu vreau să mă fac cântăreață. Am încercat, dar chiar nu am voce”, a mai spus Irina Columbeanu.

Citește și:   Cum arată soțiile celor mai BOGAȚI oameni de pe PĂMÂNT! O să fii ȘOCAT

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Celebritati

Sus