Connect with us

Iulia Albu e gravidă? Ce a dat-o de gol pe vedetă… Fanii au observat imediat!

Celebritati

Iulia Albu e gravidă? Ce a dat-o de gol pe vedetă… Fanii au observat imediat!

Iulia Albu e gravidă? Ce a dat-o de gol pe vedetă… Fanii au observat imediat!

Iulia Albu îşi doreşte să devină mamă din nou şi a ţinut să facă personal anunţul. Fashion-editorul a dezvăluit şi motivul pentru care îşi doreşte un al doilea copil.

Iulia Albu a comentat prima apariţie publică a Sandrei Mutu, la numai trei săptămâni după ce a devenit mamă pentru prima dată. Cu această ocazie, fashion-editorul a mărturisit că atunci când se uită la graviduţele mondene îşi doreşte să rămână şi ea însărcinată din nou.

”Nu știu, dar vreau și eu sa rămân însărcinată, pentru că în ultimul timp… toate femeile însărcinate, pe care le văd, par doar puțin balonate și atât! Să fie Jupiter în conjuncție cu Venus?!”, le-a mărturisit Iulia Albu prietenilor ei virtuali.

Fanii au fost extaziați atunci când au observat burtica vedetei în noua campanie de publicitate Bravo, ai stil! Burtica vedetei a ieșit în evidență în ciuda siluetei silfide. Să fie Iulia Albu însărcinată din nou?

În ceea ce privește prima ei fiică, Mikaela, aceasta a declarat într-un interviu acordat revistei Viva:

Citește și:   Erori EPICE care s-au întâmplat unde nici nu te așteptai. La a 9-a am MURIT DE RÂS

„Nu sunt cea mai bună mamă, cu siguranță. Din punctul meu de vedere, o mamă bună petrece foarte mult timp cu copiii ei. Eu nu sunt una dintre acele mame. Le respect enorm pe cele care decid să își crească copiii, dar pur și simplu nu sunt eu acel gen de persoană. Îi ofer fiicei mele tot ce își dorește, în măsura în care merită.

Eu pentru ea sunt ce a fost mătușa mea pentru mine. Să vedem cum va evolua această relație și pe viitor. Problematic va fi când va face 14 ani, acum are abia 8. Fiecare spune despre copilul lui că e cel mai frumos și cel mai deștept, eu nu voi spune asta. Mikaela e un copil frumos și inteligent, care are parte de o educație pe care mulți copii cred că ar trebui să o aibă.

Nu are acces tot timpul la televizor, la tabletă, are programul organizat și, când ne hotărâm să facem ceva spontan, pur și simplu plecăm din București două zile și facem absolut tot ce vrea ea în acele două zile, dar, în rest, are un program riguros. Nu este un copil lăsat pur și simplu să crească singur”.

Citește și:   Lucruri pe care Obama nu vrea ca noi să le ştim despre fiicele sale! Una dintre ele a fumat marijuana!!!

Rămâne de văzut dacă vedeta va confirma sarcina sau dacă totul este doar o supoziție a celor mai înfocați fani și o dorință a fashion-editorului.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Celebritati

Sus