Connect with us

Oameni faimoși care au avut o copilărie traumatizantă!

Celebritati

Oameni faimoși care au avut o copilărie traumatizantă!

Oameni faimoși care au avut o copilărie traumatizantă!

Câteodată, atunci când eşti născut într-o familie disfuncţională, oamenii obişnuiesc să urmeze acelaşi traseu. În alte cazuri, o casă destrămată ajută la formarea unui caracter plin de motivaţie.

Deşi ne este destul de greu să ne imaginăm, există foarte multe celebrităţi care nu s-au născut într-o familie faimoasă.

Nu toată lumea a avut norocul să fie crescut într-un mediu iubitor care să ofere absolut tot ce au avut nevoie.

În acest fel, multe dintre persoanele care acum sunt extrem de faimoase şi de bogate, au fost nevoite să lucreze zi şi noapte pentru a ajunge în topuri.

În cazurile care vor urma, veţi cedea cum sărăcia, violența şi abuzul au fost stâlpii de temelie care i-au motivat să ajungă undeva. Se pare că cele mai multe vedete au încercat să facă în aşa fel încât să ajungă mult mai departe.

Oamenii pe care urmează să îi vedeţi nu au avut deloc o copilărie normală. Aceştia au fost abuzaţi, au trăit în teroare şi nu au avut ajutor în a ajunge cineva. Vedetele acesteau au muncit pe brânci şi au avut norocul de a ajunge acolo unde şi-au dorit.

Iată care sunt câteva dintre cele mai cunoscute vedete din vremurile noastre care au avut o copilăria groaznică, dar care au câştigat în viaţă:

1. Jim Carrey – actorul a fost mereu capabil să ne facă să zâmbim, dar copilăria lui nu a fost deloc amuzantă. Acesta a fost născut în Canada, iar la vârsta de 12 ani părinţii lui şi-au pierdut slujbele şi nu au mai fost capabili să îşi întreţină copiii.

Într-un final, părinţii lui s-au angajat la o fabrică şi s-au mutat într-o clădire aproape de fabrică aceea. Totuşi, acest loc de muncă a devenit insuportabil, aşa că familia a rămas pe drumuri.

Citește și:   Un tânăr este cel mai bun prieten al vedetelor INTERNAȚIONALE datorită talentului său FANTASTIC

Jim Carrey trăia într-o rulotă la vârsta de 16 ani şi lucra în barurile locale ca şi comediant, ajutându-şi familia.

2. Leighton Meester – copilăria frumoasei actriţe nu este deloc asemănătoare cu cea a personajului care a făcut-o celebră. Mama acesteia a născut-o într-o închisoare, loc în care se afla pentru trafic de drogui.

Sora şi tatăl lui Meester au fost aruncaţi şi ei în închisoare. Mama acesteia a evadat şi Leighton s-a revăzut cu mama sa până ce s-a mutat în Los Angeles pentru a-şi lansa cariera de actriţă.

3. Nicki Minaj – născută în Trinidad, aceasta a fost crescută de bunica ei în timp ce părinţii ei s-au mutat în America, în căutarea unei vieţi mai bune, La vârsta de cinci ani s-a mutat şi ea în New York.

La scurt timp după ce aceasta s-a mutat cu părinţii ei, tatăl său a dezvoltat o dependență de cocaină, iar amintirile sale legate de tatăl sau sunt unele terorizante.

Artistei îi era extrem de teamă de ideea că tatăl sau o va ucide pe mama sa într-una dintre ieşirile sale extrem de violente. Într-una dintre seri, atunci când aceasta şi fratele ei nu erau acasă, tatăl său a dat foc casei în care locuiau.

Din fericire, mama acesteia a reuşit să iasă din casă în ultima clipă.

4. Oprah Winfrey – născută din părinţi adolescenţi în Mississippi, aceasta a fost crescută de bunica ei după ce părinţii s-au despărţit. La vârsta de 6 ani, după ce bunica ei s-a îmbolnăvit, aceasta a ajuns să locuiască cu mama ei.

Citește și:   Personalități ce au eșuat LAMENTABIL în viață

La vârsta de nouă ani, Oprah a fost abuzată pentru prima dată de către un membru al familiei masculin care ar fi trebui să îi fie babysitter. Abuzul a continuat timp de mulţi ani şi de către bărbaţi diferiţi din familia acesteia.

Oprah nu a spus niciodată un cuvânt despre aceste experienţe traumatice, dar şi-a îndreptat atenţia către un stil de viaţă extrem de nesănătos, în cercuri vicioase.

După scurt timp, aceasta a fost trimisă să locuiască cu tatăl ei, iar la vârsta de 14 ani a rămas însărcinată. Orah a născut copilul cu două luni mai devreme, iar bebeluşul nu a supravieţuit decât două săptămâni.

5. 50Cent – mama acestuia avea doar 15 ani atunci când l-a născut într-un cartier rău famat din New York. Mai târziu, acesta şi mama sa s-au mutat în Jamaica, iar mama sa vindea cocaină.

Micuţul a fost expus vieţii întunecate a drogurilor pline de violenţă şi pericol la fiecare pas. Mama sa a devenit una dintre cele mai de temut traficante de droguri şi a fost ucisă când Curtis James Jackson III avea doar opt ani.

Cel care l-au luat în primire au fost bunicii lui. Curtis visa să devină un boxeur profesionist, dar visele sale s-au năruit când a pornit pe urmele mamei sale şi, la vârsta de 12 ani, vindea deja cocaină.

La 15 ani, acesta şi-a cumpărat prima armă, la până la 19 ani a ajuns să îşi petreacă majoritatea timpului arestat. Într-un final, acesta a fost împuşcat de nouă ori în timp ce stătea într-o maşină, dar a supravieţuit.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Deşi nu ne-am fi aşteptat niciodată, iată că nu toate vedetele au avut o copilărie perfectă.

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Celebritati

Sus